Ντουντούκα
Θρύλε, Θεέ μου, Ολυμπιακέ μου!

Η ανυπομονησία του Μπλατ…

Η ανυπομονησία του Μπλατ…
Τρίτη, 14 Αυγούστου 2018 - 12:20

Έτοιμος για ακόμη μία πρόκληση στην καριέρα του είναι ο Ντέιβιντ Μπλατ, όπως τόνισε σε δηλώσεις του σε ισραηλινό τηλεοπτικό σταθμό όπου φιλοξενήθηκε τη χθεσινή ημέρα.

Ο Αμερικανοισραηλινός τεχνικός δήλωσε ότι ανυπομονεί να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό και να βοηθήσει τον Βασίλη Σπανούλη και τους υπόλοιπους να επιστρέψουν στην κορυφή.

Για ακόμη μία φορά, λοιπόν, έγινε φανερή η... δίψα του Μπλατ για τη νέα σεζόν. Ο 59χρονος κόουτς μπορεί να έχει καταφέρει τα πάντα στην καριέρα του, ωστόσο, θέλει πάρα πολύ να πετύχει στον Ολυμπιακό, κατακτώντας όλους τους τίτλους.

Το κίνητρο του Μπλατ είναι πολύ μεγάλο να οδηγήσει μία από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης τα τελευταία χρόνια, αν όχι την κορυφαία, ξανά στους τίτλους, κάτι το οποίο θα τον κρατήσει και τον ίδιο στο υψηλότερο επίπεδο.

Εκτός από τους τίτλους και τις διακρίσεις ο κόουτς του Ολυμπιακού εξέφρασε την ανυπομονησία του να αγωνιστεί μαζί με τον Βασίλη Σπανούλη, κάτι το οποίο περιμένει και όλος ο κόσμος του Θρύλου.

Ο κορυφαίος προπονητής της Ευρώπης μαζί με τον κορυφαίο παίκτη της Ευρώπης στον Ολυμπιακό, με στόχο να οδηγήσουν την ομάδα εκεί που ανήκει, στην κορυφή και στους τίτλους.

Διαβάστε επίσης

Η παρουσίαση του Costa del Sol

Η παρουσίαση του Costa del Sol

Το τουρνουά που θα λάβει μέρος ο Ολυμπιακός, στην Ανδαλουσία (13-15/09) μαζί με Ρεάλ Μαδρίτης και Ουνικάχα Μάλαγα.