Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Στα προκριματικά της Ευρωλίγκας ο Ολυμπιακός

Στα προκριματικά της Ευρωλίγκας ο Ολυμπιακός
Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2018 - 16:58

Από την προκριματική φάση θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της στην Ευρωλίγκα, η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού, όπως ενημέρωσε την Παρασκευή (29/06) η FIBA.

Η διοργανώτρια αρχή, γνωστοποίησε τις 20 ομάδες, από εννέα χώρες, που θα ριχτούν στη… μάχη τη νέα σεζόν, με τις δώδεκα από αυτές να παίρνουν απευθείας το εισιτήριο για τους ομίλους και τις υπόλοιπες οκτώ, ανάμεσά τους και ο Ολυμπιακός, να παίζουν στα προκριματικά για τις τέσσερις ακόμα θέσεις.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 5 Ιουλίου στο Μόναχο και οι υπόλοιπες ομάδες που των προκριματικών μαζί με τον Θρύλο είναι οι: BC Nadezhda (Ρωσία), Cukurova Basketbol (Τουρκία ), ESBVA-LM (Γαλλία), Atomeromu-TARR KSC Szekszard (Ουγγαρία), Umana Reyer Venezia (Ιταλία), TS Wisla Krakow (Πολωνία) και TTT Riga (Λετονία).

Ο Ολυμπιακός λόγω κριτηρίων της FIBA θα κληρωθεί με μειονέκτημα έδρας ή με την BC Nadezhda από την Ρωσία ή με την TS Wisla Krakow από την Πολωνία.

Όσον αφορά τώρα τους αγώνες των προκριματικών αυτοί θα διεξαχθούν στις 9 (εντός έδρας) και 12 Οκτωβρίου (εκτός έδρας), ενώ η φάση των ομίλων θα ξεκινήσει στις 24 Οκτωβρίου.

Οι δώδεκα ομάδες που θα είναι σίγουρα στους ομίλους: Εκατερίνμπουργκ (Ρωσία), Φενέρμπαχτσε (Τουρκία), Τανγκό Μπούργκις (Γαλλία), Σοπρόν (Ουγγαρία), Σκίο (Ιταλία), USK Πράγας (Τσεχία), Πολκόβιτσε (Πολωνία), Αβενίδα (Ισπανία), Κάστορς Μπρέιν (Βέλγιο), Ντιναμό Κούρσκ (Ρωσία), Χατάι (Τουρκία), Καρόλο (Γαλλία).

Διαβάστε επίσης

«Καυτός» Στρέλνιεκς (vid)

«Καυτός» Στρέλνιεκς (vid)

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα του Λετονού άσου στη νίκη της εθνικής ομάδας της χώρας του κόντρα στη Σουηδία.

Παρελθόν από τον Ολυμπιακό ο ΜακΛιν

Παρελθόν από τον Ολυμπιακό ο ΜακΛιν

Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν χρήση του opt out του συμβολαίου του Αμερικανού σέντερ, ο οποίος είναι ελεύθερος να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.