Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Μία μέρα ακόμα στο… γραφείο για τον Σπανούλη! (Pics)

Μία μέρα ακόμα στο… γραφείο για τον Σπανούλη! (Pics)
Πέμπτη, 10 Μαΐου 2018 - 16:49

Ακόμα ένα ρεκόρ για τον αρχηγό του Ολυμπιακού… Όπως τονίζει και η ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ «στη ρουτίνα της επίτευξης ρεκόρ επέστρεψε ο Βασίλης Σπανούλης». Ο ηγέτης του Θρύλου, στο παιχνίδι στη γενέτειρά του τη Λάρισα απέναντι στον ΓΣΛ Φάρο, έφτασε στα 600 εύστοχα τρίποντα στην καριέρα του στο πρωτάθλημα και έτσι έγινε μόλις ο 4ος παίκτης στην ιστορία της Basket League που έφτασε το συγκεκριμένο όριο ενώ μπήκε και στην πρώτη 10άδα των παικτών με τα περισσότερα εύστοχα δίποντα.

Πιο συγκεκριμένα, ο αρχηγός του Ολυμπιακού έχοντας 1/4 τρίποντα στο ματς της Λάρισας έφτασε τα 600 εύστοχα κάτι που στα χρόνια του επαγγελματικού Πρωταθλήματος (από το 1992-93) έχουν καταφέρει μόνο άλλοι τρεις παίκτες.

Ο Βασίλης Σπανούλης χρειάστηκε 1.783 τρίποντα για να συμπληρώσει τα 600 εύστοχα, όπου σημαίνει ότι σουτάρει στην καριέρα του στο Πρωτάθλημα με 33,65%.

Παράλληλα ο Σπανούλης, έχοντας 3/6 δίποντα, έφτασε τα 1.029 εύστοχα σουτ δύο πόντων και με αυτά ξεπέρασε τον Κώστα Τσαρτσαρή (1.027) για να μπει στην πρώτη 10άδα της Basket League.

Διαβάστε επίσης

Printezis… move! (vid)

Printezis… move! (vid)

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανάρτησε ένα βίντεο με τον φόργουορντ του Θρύλου να ζαλίζει τους αντιπάλους του και να σκοράρει ένα πανέμορφο καλάθι.

Τζάμπολ στους τελικούς

Τζάμπολ στους τελικούς

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Φάρο Κερατσινίου στη Γλυφάδα (18:00) και θέλει να κάνει ένα ακόμα βήμα για το πρωτάθλημα.