Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Τζάμπολ στους τελικούς

Τζάμπολ στους τελικούς
Πέμπτη, 10 Μαΐου 2018 - 10:28

Ώρα τελικών για τον Ολυμπιακό και το τμήμα μπάσκετ Γυναικών. Η σειρά με τον Φάρο Κερατσινίου ξεκινά το απόγευμα της Πέμπτης (18:00) από το κλειστό της Γλυφάδας. Οι «ερυθρόλευκες» θέλουν να κάνουν το 3-0 (σ.σ.: θυμίζουμε ότι ήδη προηγούνται με 2-0 στις νίκες καθώς μεταφέρονται στα πλέι οφ τα αποτελέσματα της κανονικής περιόδου) και να βρεθούν ένα... βήμα από ένα ακόμα αήττητο πρωτάθλημα και παράλληλα ένα ακόμα νταμπλ, που θα είναι το τρίτο στη σειρά.

Το μοναδικό πρόβλημα για τον Κώστα Μίσσα είναι η ανέτοιμη Αγγελική Νικολοπούλου που δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημά της και συνεχίσει το πρόγραμμα αποθεραπείας της. Στην αποστολή ο έμπειρος τεχνικός έχει συμπεριλάβει τις Μίρνα Μάζιτς, Εβίνα Σταμάτη, Στέλλα Καλτσίδου, Όλγα Χατζηνικολάου, Εβίνα Μάλτση, Τάνια Χαλιβέρα, Κατερίνα Σωτηρίου, Ιβόν Άντερσον, Βικτόρια Μακόλι, Αφροδίτη Κοσμά, Άννα Σπυριδοπούλου και Ανθή Μπαλτά.

Διαβάστε επίσης

Printezis… move! (vid)

Printezis… move! (vid)

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανάρτησε ένα βίντεο με τον φόργουορντ του Θρύλου να ζαλίζει τους αντιπάλους του και να σκοράρει ένα πανέμορφο καλάθι.