Σε αρθροσκόπηση και στα δύο του γόνατα υποβλήθηκε τη Δευτέρα (7/05) ο Κιμ Τιλί, ο οποίος εκτιμάται πως θα μείνει εκτός για περίπου 6 με 8 εβδομάδες. Ο Γάλλος φόργουορντ του Ολυμπιακού επίσπευσε τον «καθαρισμό» που είχε προγραμματίσει για το καλοκαίρι, καθώς τον τελευταίο καιρό οι πόνοι ήταν αφόρητοι με αποτέλεσμα να μην αντέχει καν να βγάλει την προπόνηση.
Με φαρμακευτική αγωγή, δεν μπορούσε να το αντιμετωπίσει καθώς έχει αλλεργία στο συστατικό που έχουν αυτά τα φάρμακα, οπότε η αρθροσκόπηση ήταν μονόδρομος, όπως και ήταν ήδη γνωστό από τις 30 Απριλίου.
Ο Κιμ Τιλί είναι μακράν ο μεγάλος άτυχος στον φετινό Ολυμπιακό, έχοντας παίξει μόλις 16 παιχνίδια. Το καλοκαίρι είχε υπογράψει συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους» για μία συν μία χρονιά.