Ντουντούκα
Θρύλε, Θεέ μου, Ολυμπιακέ μου!

Φινάλε ως αήττητος στην κανονική διάρκεια

Φινάλε ως αήττητος στην κανονική διάρκεια
Σάββατο, 28 Απριλίου 2018 - 10:27

Έτοιμες να φτάσουν σε ακόμη μία νίκη στο ελληνικό πρωτάθλημα και να ολοκληρώσουν με το απόλυτο τη κανονική διάρκειά του είναι οι παίκτριες της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού.

Οι «ερυθρόλευκες» την Κυριακή (29/04) αντιμετωπίζουν στις 14:00 τον Παναθλητικό εκτός έδρας και θέλουν να φτάσουν σε ακόμη μία νίκη, ολοκληρώνοντας ως αήττητες την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Ο Κώστας Μίσσας για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες της Αγγελικής Νικολοπούλου, η οποία παρέμεινε στην Αθήνα για να συνεχίσει την αποθεραπεία της.

Αντίθετα, στην αποστολή βρίσκεται η Στέλλα Καλτσίδου, η οποία ξεπέρασε το πρόβλημα του τραυματισμού της που την ταλαιπώρησε το τελευταίο διάστημα.

Αναλυτικά η αποστολή του Θρύλου αποτελείται από τις:

Μίρνα Μάζιτς, Εβίνα Σταμάτη, Στέλλα Καλτσίδου, Όλγα Χατζηνικολάου, Εβίνα Μάλτση, Τάνια Χαλιβέρα, Κατερίνα Σωτηρίου, Ιβόν Άντερσον, Βικτόρια Μακόλι, Αφροδίτη Κοσμά, Άννα Σπυριδοπούλου και Ανθή Μπαλτά.

Διαβάστε επίσης

«Να είμαστε σοβαροί στο παρκέ»

«Να είμαστε σοβαροί στο παρκέ»

Ο Κώστας Μίσσας αναφέρθηκε στο ματς της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού με τον Παναθλητικό και τόνισε ότι οι παίκτριές του θα πρέπει να αντιμετωπίσουν με απόλυτη σοβαρότητα την αναμέτρηση.

Οι μεγάλες ομάδες φαίνονται στα δύσκολα!

Οι μεγάλες ομάδες φαίνονται στα δύσκολα!

Ο Ολυμπιακός καλείται να ανασυνταχθεί μετά τον αποκλεισμό από το Final 4, να συγκεντρωθεί στο πρωτάθλημα, σηκώνοντας την κούπα, δείχνοντας για ακόμη μία φορά πόσο μεγάλη ομάδα είναι.

Αρνητικά ρεκόρ…

Αρνητικά ρεκόρ…

Ο Ολυμπιακός δέχτηκε 51 πόντους στο πρώτο ημίχρονο και 50 στο δεύτερο μέρος κόντρα στη Ζαλγκίρις, πραγματοποιώντας τη χειρότερη του αμυντική εμφάνιση για φέτος, αλλά και τα τελευταία χρόνια.