Ντουντούκα
Θρύλε, Θεέ μου, Ολυμπιακέ μου!

Το ταξίδι του Ολυμπιακού για Λιθουανία (vid)

Το ταξίδι του Ολυμπιακού για Λιθουανία (vid)
Τρίτη, 24 Απριλίου 2018 - 10:08

Ο Ολυμπιακός «πέταξε» το απόγευμα της Δευτέρας (23/04) για το Κάουνας για τους δύο επόμενους αγώνες της σειράς των πλέι οφ της Ευρωλίγκας κόντρα στη Ζαλγκίρις.

Οι «ερυθρόλευκοι» αναχώρησαν στις 17:00 από την Αθήνα και περίπου 3 ώρες αργότερα έφτασαν στη Λιθουανία, αποφασισμένοι να πάρουν τουλάχιστον ένα ροζ φύλλο αγώνος.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός κατέγραψε στιγμές από την αναχώρηση της αποστολής των «ερυθρόλευκων» από την Ελλάδα, καθώς και από την άφιξή της στο Κάουνας.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης

Με πάθος και ψυχή για το διπλό!

Με πάθος και ψυχή για το διπλό!

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στις 20:00 στο Κάουνας τη Ζαλγκίρις στο 3ο ματς των πλέι οφ της Ευρωλίγκας και είναι αποφασισμένος να τα δώσει όλα για να πάρει πίσω το πλεονέκτημα έδρας. Live από το gavros.gr/NS1.

«Μέσα» ο Πρίντεζης, εξαιρετικά αμφίβολος ο Μιλουτίνοφ

«Μέσα» ο Πρίντεζης, εξαιρετικά αμφίβολος ο Μιλουτίνοφ

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού συμμετείχε στο χαλάρωμα της ομάδας στη «Zalgirio Arena» χωρίς να πονάει, ωστόσο όπως φαίνεται θα αγωνιστεί και στο 3ο ματς με τους Λιθουανούς με ένεση. Έκανε σουτ ο Σέρβος σέντερ αλλά πολύ δύσκολα θα παίξει.

«Ντόπες» των ΓΑΥΡΩΝ στο ΣΕΦ (vid)

«Ντόπες» των ΓΑΥΡΩΝ στο ΣΕΦ (vid)

Αρκετοί φίλοι του Ολυμπιακού βρέθηκαν στο Φαληρικό γήπεδο και εμψύχωσαν τους παίκτες της ομάδας εν όψει των αγώνων στη Λιθουανία κόντρα στη Ζαλγκίρις.