Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

«Επιπέδου Final 4 ο Ολυμπιακός»

«Επιπέδου Final 4 ο Ολυμπιακός»
Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2018 - 17:06

Η Μάλαγα, την προηγούμενη αγωνιστική (28η) απώλεσε και την τελευταία μαθηματική της ελπίδα για πρόκριση στους «8» της Ευρωλίγκας και κατά συνέπεια θα παρουσιαστεί αδιάφορη στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, με ότι βέβαια συνεπάγεται αυτό… Οι Ανδαλουσιάνοι, δίνουν το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι τους στην Ευρωλίγκα και σαφέστατα θέλουν να ικανοποιήσουν τον κόσμο τους.

Εκεί στάθηκε στις δηλώσεις του και ο Ζοάν Πλάθα μιλώντας για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, τον οποίο χαρακτήρισε ομάδα Final 4…

Πιο συγκεκριμένα, ο Καταλανός τεχνικός, του οποίου το συμβόλαιο με τη Μάλαγα ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι, ανέφερε αρχικά πως «αρχίσαμε τη φετινή Ευρωλίγκα στην έδρα μας νικώντας τη Φενέρ και θα θέλαμε να νικήσουμε στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι, κόντρα σε μία ακόμα μεγάλη ομάδα, όπως ο Ολυμπιακός. Κάθε παίκτης ξέρει ότι έχει να παίξει με μία κορυφαίου επιπέδου ομάδα, που μπορεί να βρίσκεται στο Final 4 και θα απαιτήσουμε να δείξουμε το καλύτερο πρόσωπό μας».

Στη συνέχεια και μπαίνοντας σε μία μίνι ανάλυση, ο Ζοάν Πλάθα ανέφερε ότι «θέλουμε μεγαλύτερη τάξη χωρίς πολλά λάθη. Ο καλύτερος τρόπος για να είμαστε έτοιμοι για το τέλος της σεζόν είναι να παίξουμε καλά κόντρα στον Ολυμπιακό. Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο, αλλά παρά τις τελευταίες ήττες μας, θέλουμε να τελειώσουμε με τον σωστό τρόπο, ξέροντας ότι πρέπει να κάνουμε σωστά πράγματα, ειδικά στην άμυνα».

Διαβάστε επίσης

«Είμαστε έτοιμοι, να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται»

«Είμαστε έτοιμοι, να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται»

Ο Κιμ Τιλί τόνισε ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του είναι πανέτοιμοι για το ματς με την Μάλαγα, ενώ τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» δεν κάνουν υπολογισμούς για την τελική τους κατάταξη στην κανονική διάρκεια της Ευρωλίγκας.