Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Μπαίνουν σε ρυθμούς Μπάμπεργκ!

Μπαίνουν σε ρυθμούς Μπάμπεργκ!
Τετάρτη, 7 Μαρτίου 2018 - 09:40

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Στον Πειραιά, μετά το παιχνίδι με τον Άρη και την σοβαρή αντιμετώπιση που είχαν οι «ερυθρόλευκοι» στο ματς- δείχνοντας ότι δεν έμειναν παραπάνω από το επιτρεπτό στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό- δεν επαναπαύονται και σιγά-σιγά μπαίνουν σε ρυθμούς Μπάμπεργκ.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μάζεψε την Τρίτη τους παίκτες του στο ΣΕΦ για χαλαρό όμως πρόγραμμα (καθώς προηγήθηκε αγώνας) με σουτάκια, θεραπείες κτλ. και από την Τετάρτη θα εντείνουν για το παιχνίδι της Παρασκευής με τον Παναθηναϊκό (21:00) στο ΣΕΦ όπου το πρόγραμμα θα έχει βίντεο και φυσικά μπόλικη τακτική.

Προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Έλληνα κόουτς που την τελευταία εβδομάδα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του (πλην φυσικά του Αγραβάνη) και μπορεί να δουλέψει μαζί τους δίχως εμπόδια και με περίσσια άνεση.

Διαβάστε επίσης

#WelcomeBackDani

#WelcomeBackDani

O Ντάνιελ Χάκετ επιστρέφει την Παρασκευή στο ΣΕΦ και το gavros.gr προχωράει σε μία εξιστόρηση των πεπραγμένων του πρώην γκαρντ των «ερυθρόλευκων» που αγαπήθηκε όσο λίγοι στον Πειραιά.

«Με σκληρή δουλειά και συγκέντρωση να κερδίσουμε τίτλους»

«Με σκληρή δουλειά και συγκέντρωση να κερδίσουμε τίτλους»

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησε για τη φετινή παρουσία του στον Ολυμπιακό, τους στόχους του με τους «ερυθρόλευκους», την παρέα του με τον Παπανικολάου, καθώς και τη συμπεριφορά των Πρίντεζη και Σπανούλη που κάνουν όλους καλύτερους.