Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Γέμισε τις μπαταρίες του, πήρε τις ανάσες του

Γέμισε τις μπαταρίες του, πήρε τις ανάσες του
Τρίτη, 6 Μαρτίου 2018 - 16:50

Τον Άρη αντιμετώπισε χθες ο Ολυμπιακός για το πρωτάθλημα της Α1 μπάσκετ των ανδρών. Ο Θρύλος επικράτησε άνετα με 86-66 και πλέον κοιτάει το υπόλοιπο της σεζόν, όπου υπάρχει η Ευρωλίγκα και το πρωτάθλημα φυσικά. Να σημειωθεί πως από τη χθεσινή αναμέτρηση, απουσίασε από την 12άδα ο Βασίλης Σπανούλης. Μπορεί να ξένισε σε μερικούς αυτή η επιλογή του Γιάννη Σφαιρόπουλου, αλλά υπήρχε λόγος που έγινε αυτό.

Πέραν του ΠΑΟ και ίσως της ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός έχει τη δυνατότητα να κερδίζει τις υπόλοιπες ομάδες, ανεξάρτητα από το ποιος παίζει ή όχι; Ακόμα και ο αρχηγός. Ο Σφαιρόπουλος λοιπόν πήρε την απόφασή του να μην παρατάξει τον Kill Bill, καθώς έχει πάρει, όχι μόνο στις πλάτες του την ομάδα σε κρίσιμα ματς, αλλά σε αυτά τα κρίσιμα ματς, έκανε και πάρα πολλά. Τελευταίο παράδειγμα ο αγώνας στο ΟΑΚΑ με τον ΠΑΟ.

Επειδή λοιπόν ακολουθεί το υπόλοιπο της σεζόν, όπου εκεί κρίνονται όλα και εκεί γίνεται το ταμείο, ο Σφαιρόπουλος πήρε την απόφαση να ξεκουράσει τον αρχηγό. Πήρε τις ανάσες του λοιπόν, γέμισε τις μπαταρίες του και ίσως να ξεκουραστεί και σε μερικά παιχνίδια ακόμα, προκειμένου όταν πρέπει να είναι στο 100% και να οδηγήσει την ομάδα στο Final 4 και εν συνεχεία στο τρόπαιο και στο πρωτάθλημα.

Διαβάστε επίσης