Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Εξετάσεις για τους «ερυθρόλευκους»

Εξετάσεις για τους «ερυθρόλευκους»
Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2018 - 19:03

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΤΟΛΗΣ ΛΕΟΥΣΗΣ

Τα πάντα στον Ολυμπιακό, περιστρέφονται γύρω από την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για την Ευρωλίγκα. Παράλληλα άπαντες προσπαθούν να ενσωματώσουν στην ομάδα τον Μπόμπι Μπράουν, ο οποίος την Κυριακή πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση μαζί με τους συμπαίκτες του.

Οι πρώτες εντυπώσεις των «ερυθρόλευκων» πάντως για τον Αμερικανό είναι οι καλύτερες, αλλά εννοείται πως τα δείγματα γραφής ακόμα είναι ελάχιστα και τις επόμενες ημέρες θα δουν ακριβώς 100% το πώς μπορεί να βοηθήσει από τώρα την ομάδα του Πειραιά.

Πάντως η Δευτέρα ήταν κάπως ξεχωριστή για τους παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού πέρασαν από τις καθιερωμένες εξετάσεις τους καθώς ο Θρύλος πραγματοποίησε το πρωί της Δευτέρας αιματολογικές και λιπομετρικές εξετάσεις. Δεν είναι κάτι το περίεργο καθώς πρόκειται για έναν τακτικό έλεγχο που γίνεται από τους «ερυθρόλευκους» κάθε φορά σε 40 μέρες για να δουν την κατάσταση που είναι άπαντες στην ομάδα.

Διαβάστε επίσης

«Πόδι» στον Γιαγνκ από την Αρμάνι

«Πόδι» στον Γιαγνκ από την Αρμάνι

Ο Αμερικανός σέντερ δεν κατάφερε ποτέ να αγωνιστεί στους Μιλανέζους και όπως λένε ιταλικά Μέσα, οι δύο πλευρές αποφάσισαν να διακόψουν τη συνεργασία τους.