Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

«Να βοηθήσω με κάθε τρόπο τον Ολυμπιακό»!

«Να βοηθήσω με κάθε τρόπο τον Ολυμπιακό»!
Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2018 - 09:58

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Ανυπόμονος αλλά και δίχως μεγάλα λόγια παρουσιάστηκε στις πρώτες του δηλώσεις όντας παίκτης πλέον του Ολυμπιακού ο Μπόμπι Μπράουν. Ο 33χρονος Αμερικανός γκαρντ τόνισε πως θέλει να βοηθήσει με την εμπειρία και τη γνώση του τον Ολυμπιακό για να φτάσει στην κατάκτηση των τίτλων, ενώ συμπλήρωσε μάλιστα πως μετά την συνύπαρξή του με τον Τζέιμς Χάρντεν στους Χιούστον Ρόκετς, η συνύπαρξή του με τον Σπανούλη που… «παίζει με τον σωστό τρόπο» θα είναι πιο εύκολη.

Ο Μπράουν λοιπόν τόνισε αρχικά πως «νιώθω καλά. Χαίρομαι που επέστρεψα στην Ευρώπη σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός. Ανυπομονώ να ξεκινήσω προπονήσεις με την ομάδα και να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες» ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε για την προσαρμογή του ότι «στο τέλος της ημέρας είναι... μπάσκετ στο υψηλότερο επίπεδο!

Προπονούμουν κάθε μέρα. Το μόνο που είναι δύσκολο είναι πως ο χρόνος τρέχει και εγώ χρειάζομαι λίγο για να μάθω τα συστήματα σε άμυνα και επίθεση. Θεωρώ όμως πως όλα θα πάνε καλά μόλις βρεθώ στο παρκέ με όλους».

Αναφορικά με τους στόχους του με τη φανέλα του Ολυμπιακού επεσήμανε πως «θέλω να βοηθήσω την ομάδα με όποιο τρόπο μπορώ. Να δώσω εμπειρία. Έχω σπουδαίους συμπαίκτες και θέλω να κάνω ότι χρειάζεται για να κερδίζει ο Ολυμπιακός. Θα παίρνουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Θα παλέψουμε για τον τίτλο της Ευρωλίγκας και για το πρωτάθλημα. Όμως, αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά και στην ώρα του».

Για την διετή εμπειρία του στους Χιούστον Ρόκετς υποστήριξε ότι «ήταν διασκεδαστική εμπειρία. Ο προπονητής μου, οι συμπαίκτες μου... Πέρασα δύο σπουδαία χρόνια στο Χιούστον. Το να παίζεις κάθε μέρα με αυτά τα παιδιά και να ανταγωνίζεσαι σπουδαίους παίκτες στους αγώνες είναι μοναδικό. Ήταν μια διδακτική εμπειρία για εμένα και αυτό θέλω να το μεταφέρω και εδώ. Θέλω να χρησιμοποιήσω την γνώση μου και να βοηθήσω με κάθε τρόπο τον Ολυμπιακό».

Διαβάστε επίσης

Τέσσερα παιχνίδια στο ΣΕΦ

Τέσσερα παιχνίδια στο ΣΕΦ

Επτά ματς απομένουν ακόμα για τη λήξη της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκας και ο Ολυμπιακός έχει τέσσερα ματς στο γήπεδό του.

Ήρθε ο Μπόμπι Μπράουν για τον Θρύλο! (pics)

Ήρθε ο Μπόμπι Μπράουν για τον Θρύλο! (pics)

Στη χώρα μας βρίσκεται το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Μπόμπι Μπράουν ο οποίος την Κυριακή περνάει από ιατρικά και μετά πάει στο ΣΕΦ για να… πιάσει δουλειά!

Ξεκίνησαν για ΠΑΟ!

Ξεκίνησαν για ΠΑΟ!

Στον Ολυμπιακό μαζεύτηκαν ξανά στο ΣΕΦ, ούτως ώστε να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, για την 24η αγωνιστική της Ευρωλίγκας