Ξεκίνησε ο Ολυμπιακός την προετοιμασία του για τον τελικό!
Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου 2018 - 20:34
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ
Έπιασαν δουλειά στον Ολυμπιακό για τον τελικό Κυπέλλου του Σαββάτου κόντρα στην ΑΕΚ (17:15/ ΕΡΤ1) στο Ηράκλειο της Κρήτης και δη στα «Δύο Αοράκια».
Οι «ερυθρόλευκοι» ξεκίνησαν να μελετούν σε βίντεο την αντίπαλό τους (που έχει νέα πρόσωπα στο ρόστερ της) και να βγάζουν την τακτική που θα ακολουθήσουν με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να μην αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών.
Η αποστολή του Ολυμπιακού σύσσωμη, θα αναχωρήσει το βράδυ της Πέμπτης (20:10) για την Κρήτη ώστε να συνεχίσει την προετοιμασία της στο γήπεδο όπου θα διεξαχθεί ο τελικός.
38 χρόνια μετά συναντιούνται ξανά σε τελικό Κυπέλλου – Το πρώτο ζευγάρι στην ιστορία του Κυπέλλου πριν από 42 χρόνια- Το 3/3 σε τελικούς και το 11-2 στην ιστορία του Κυπέλλου για τους Πειραιώτες
Η παίκτρια του Θρύλου σκόραρε 20 πόντους και βοήθησε την ομάδα του Κώστα Κεραμιδά να κερδίσει την Πορτογαλία με 81-59, για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2019.