Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Αυτός είναι ο Θρύλος...

Αυτός είναι ο Θρύλος...
Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου 2018 - 14:13

Από τη σπουδαία επικράτηση με 79-80 επί της Ρεάλ Μαδρίτης προέρχεται ο Ολυμπιακός, ο οποίος κατάφερε να κάνει σπουδαία πράγματα. Μετά τη Φενέρμπαχτσε λοιπόν, την ήττα από τον βασιλιά υπέστη και η Ρεάλ. Με τον Ολυμπιακό να δείχνει χαρακτήρα και να φτάνει σε μια από τις πιο σημαντικές νίκες της φετινής σεζόν.

Γιατί δεν είναι μικρό πράγμα να κερδίζεις τη Ρεάλ μέσα στο γήπεδό της. Και ξέρετε πότε έγινε κατανοητό πως οι παίκτες έμαθαν από τα λάθη τους; Όταν η ισπανική ομάδα ξέφυγε με έξι πόντους και φαινόταν πως το παιχνίδι είχε χαθεί. Υπό άλλες συνθήκες, ο Ολυμπιακός θα είχε χάσει. Όμως, όχι χθες. Οι παίκτες έμαθαν, αντέδρασαν και κέρδισαν.

Ό,τι είχε συζητηθεί εκείνες τις ημέρες μετά την κοιλιά της ομάδας, εφαρμόστηκε στο γήπεδο χθες, στα τελευταία λεπτά, αλλά και σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, κάτι που δείχνει πως όλοι μαζί, ενωμένοι, ήξεραν τι έπρεπε να κάνουν ο καθένας ξεχωριστά και συνεπώς… συνολικά, βοήθησαν τον Ολυμπιακό να φτάσει σε μια μεγάλη νίκη.

Γιατί πολύ απλά, αυτός είναι ο Ολυμπιακός.

Διαβάστε επίσης

Ό,τι καλύτερο ενόψει Κυπέλλου

Ό,τι καλύτερο ενόψει Κυπέλλου

Ο Ολυμπιακός κέρδισε και τη Ρεάλ Μαδρίτης και φαίνεται πως αρχίζει να παίρνει τα πάνω του, την κατάλληλη στιγμή. Λίγες ημέρες ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ για τον τελικό του Κυπέλλου.