Ντουντούκα
Θρύλε, Θεέ μου, Ολυμπιακέ μου!

«Χρόνια πολλά Έισι»

«Χρόνια πολλά Έισι»
Πέμπτη, 25 Ιανουαρίου 2018 - 14:48

Τα γενέθλιά του έχει σήμερα ο Έισι Λο και η ΚΑΕ Ολυμπιακός του ευχήθηκε χρόνια πολλά μέσω των επίσημων σελίδων της στα social media.

O Αμερικανός αγωνίστηκε στον Θρύλο από το 2012-2014 και αγαπήθηκε (δικαίως) από τον κόσμο των «ερυθρόλευκων» όσο λίγοι για τα όσα πρόσφερα στην ομάδα όσο διάστημα βρέθηκε στο σύλλογο.

Ο Λο συνέβαλλε τα μέγιστα στους Πειραιώτες, βοηθώντας τους να κατακτήσουν 2 συνεχόμενες φορές την Ευρωλίγκα, καθώς και εγχώριους τίτλους.

Δείτε την ανάρτηση της ΚΑΕ:

Διαβάστε επίσης

«Μην διανοηθείς να ξαναέρθεις στην Τουρκία»

«Μην διανοηθείς να ξαναέρθεις στην Τουρκία»

Σύμφωνα με την τουρκική «Fanatik» ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τηλεφώνησε στον πρόεδρο της Φενέρμπαχτσε, Αζίζ Γιλντιρίμ για να του ζητήσει συγγνώμη για τα όσα έγιναν τον τελευταίο καιρό, ωστόσο ο Τούρκος επέστρεψε τις κατάρες και του τόνισε ότι είναι ανεπιθύμητος στη χώρα του.