Τα γενέθλιά του έχει σήμερα ο Έισι Λο και η ΚΑΕ Ολυμπιακός του ευχήθηκε χρόνια πολλά μέσω των επίσημων σελίδων της στα social media.
O Αμερικανός αγωνίστηκε στον Θρύλο από το 2012-2014 και αγαπήθηκε (δικαίως) από τον κόσμο των «ερυθρόλευκων» όσο λίγοι για τα όσα πρόσφερα στην ομάδα όσο διάστημα βρέθηκε στο σύλλογο.
Ο Λο συνέβαλλε τα μέγιστα στους Πειραιώτες, βοηθώντας τους να κατακτήσουν 2 συνεχόμενες φορές την Ευρωλίγκα, καθώς και εγχώριους τίτλους.
Η τοποθέτηση της γενικής γραμματέως του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Χριστίνα Τσιλιγκίρη για τα όσα έχουν γραφτεί και ειπωθεί μετά τη νίκη της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Θρύλου κόντρα στον ΠΑΟ με 102-29.
Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε για τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα (26/01), τονίζοντας ότι η ομάδα του θα κάνει τα πάντα για να φτάσει στη νίκη.
Σύμφωνα με την τουρκική «Fanatik» ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τηλεφώνησε στον πρόεδρο της Φενέρμπαχτσε, Αζίζ Γιλντιρίμ για να του ζητήσει συγγνώμη για τα όσα έγιναν τον τελευταίο καιρό, ωστόσο ο Τούρκος επέστρεψε τις κατάρες και του τόνισε ότι είναι ανεπιθύμητος στη χώρα του.
Οι Μπέντζαμιν Χιμένεθ, Πιόρτ Παστούσιακ και Ζοσέφ Μισάνγκ ορίστηκαν να διευθύνουν την αναμέτρηση του Θρύλου κόντρα στην σερβική ομάδα για την Ευρωλίγκα.