Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

«Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ» (pic)

«Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ» (pic)
Τρίτη, 9 Ιανουαρίου 2018 - 16:55

Μπορεί να έχουν περάσει τρία χρόνια από το θάνατο του Ρόι Τάρπλεϊ, ωστόσο, κανείς, ποτέ δεν πρόκειται να ξεχάσει τον σπουδαίο Αμερικανό!

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός το μεσημέρι της Τρίτης ανάρτησε στα social media μια φωτογραφία του Τάρπλεϊ όταν αγωνιζόταν στον Θρύλο, την οποία συνόδευσε με το παρακάτω μήνυμα: «Τρία χρόνια χωρίς τον Ρόι Τάρπλεϊ. Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ».

Ο Τζέιμς Ρόι Τάρπλεϊ, όπως ήταν το πλήρες όνομά του, έφυγε από τη ζωή στις 9 Ιανουαρίου του 2015 σε ηλικία μόλις 50 ετών!

Δείτε την ανάρτηση της ΚΑΕ:

Διαβάστε επίσης

Τα εισιτήρια με Φάρο και Μακάμπι

Τα εισιτήρια με Φάρο και Μακάμπι

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε τους τρόπους διάθεσης των εισιτηρίων για τις εντός έδρας αναμετρήσεις με ΓΣΛ Φάρο (14/01) και Μακάμπι (16/01) στο ΣΕΦ.

Στην ΕΡΤ WEB TV το Τζιρόνα-Ολυμπιακός

Στην ΕΡΤ WEB TV το Τζιρόνα-Ολυμπιακός

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού την ερχόμενη Πέμπτη (11/01 στις 21:00) θα αντιμετωπίσει την Τζιρόνα στην Ισπανία για την ρεβάνς στο Eurocup, σε έναν αγώνα τον οποίο θα μπορείτε να παρακολουθήσετε από την ΕΡΤ WEB TV.

Για το… χατ-τρικ με την Μπασκόνια! (vids)

Για το… χατ-τρικ με την Μπασκόνια! (vids)

Στον Ολυμπιακό αντιμετωπίζουν ως «τελικό» το παιχνίδι της Παρασκευής στη Βιτόρια- Πάνε για το 3ος τους συνεχόμενο διπλό και την 7η σερί νίκη τους επί των Βάσκων.