Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Τρία χρόνια χωρίς τον Ρόι (vid)

Τρία χρόνια χωρίς τον Ρόι (vid)
Τρίτη, 9 Ιανουαρίου 2018 - 12:21

Πριν από τρία χρόνια ακριβώς, στις 9 Ιανουαρίου του 2015, έφυγε από τη ζωή ο σπουδαίος Ρόι Τάρπλεϊ, ο οποίος αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό τη σεζόν 1993-1994 και αγαπήθηκε από τους ΓΑΥΡΟΥΣ!

Ο Αμερικανός έκανε… πράγματα και θαύματα με τη φανέλα του Θρύλου και έγραψε με χρυσά γράμματα το όνομά του στην ιστορία του συλλόγου. Οι «ερυθρόλευκοι» εκείνη τη σεζόν κατέκτησαν το νταμπλ στην Ελλάδα και έφτασαν μέχρι τον τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Εκτός από τον Ολυμπιακό, ο Τάρπλεϊ αγωνίστηκε επίσης στον Αρη, αλλά και στον Ηρακλή και τον Εσπερο Καλλιθέας. Στο μαγικό κόσμο του ΝΒΑ αγωνίστηκε στους Ντάλας Μάβερικς, τους οποίους υπηρέτησε από το 1986-1991 και από το 1995-1996.

Στις 9 Ιανουαρίου του 2015 ο Ρόι Τάρπλεϊ άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 50 ετών. Ο Αμερικανός νοσηλευόταν στο «Arlington Health Memorial Hospital» στο Άρλινγκτον του Ντάλλας με πρόβλημα στο συκώτι.

Θυμηθείτε μερικές από τις καλύτερες στιγμές του Τάρπλεϊ με τη φανέλα του Θρύλου:

Διαβάστε επίσης

Για το… χατ-τρικ με την Μπασκόνια! (vids)

Για το… χατ-τρικ με την Μπασκόνια! (vids)

Στον Ολυμπιακό αντιμετωπίζουν ως «τελικό» το παιχνίδι της Παρασκευής στη Βιτόρια- Πάνε για το 3ος τους συνεχόμενο διπλό και την 7η σερί νίκη τους επί των Βάσκων.

Στην ΕΡΤ WEB TV το Τζιρόνα-Ολυμπιακός

Στην ΕΡΤ WEB TV το Τζιρόνα-Ολυμπιακός

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού την ερχόμενη Πέμπτη (11/01 στις 21:00) θα αντιμετωπίσει την Τζιρόνα στην Ισπανία για την ρεβάνς στο Eurocup, σε έναν αγώνα τον οποίο θα μπορείτε να παρακολουθήσετε από την ΕΡΤ WEB TV.

Τώρα… ΜΟΝΟ Ευρώπη: «Τελικός» με Μπασκόνια!

Τώρα… ΜΟΝΟ Ευρώπη: «Τελικός» με Μπασκόνια!

Χίλιες φορές να «σκοτώνονται» πλέον μόνο στην Ευρωλίγκα κι ας πάνε σε μια διαφορετική αντιμετώπιση και διαχείριση στο πρωτάθλημα αφού γι αυτούς τώρα… «ξεκινάει» στα πλέι οφ!