Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Η Ευρωλίγκα θυμήθηκε το… ρεκόρ του ΠΑΟ στις βολές!

Η Ευρωλίγκα θυμήθηκε το… ρεκόρ του ΠΑΟ στις βολές!
Δευτέρα, 8 Ιανουαρίου 2018 - 22:40

Και να θέλουν να… αγιάσουν βλέπετε δεν μπορούν. Τους κυνηγάνε τα… ρεκόρ. Βρε κάτι να θυμηθεί η Ευρωλίγκα και να μην είναι… βολές; Να μην υπάρχει κάποια σκιά; Δεν πάει πολύς καιρός που η Ευρωλίγκα στα #MondayMemories που έχει καθιερώσει είχε «θυμηθεί» τη… βολή του Διαμαντίδη

στο 5ο παιχνίδι των πλέι οφ της σεζόν 2011-12, όπου ο Παναθηναϊκός με 3-2 επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ είχε πάει στο Final 4 της Κωνσταντινούπολης.

Πως; Με την συναρπαστική στιγμή που έχει μείνει στην ιστορία και τη θυμούνται γενιές και γενιές, με αυτή που χαρακτηρίζει την ομάδα τους… Με μία ΒΟΛΗ!

Λίγες ημέρες αργότερα ήρθε και το… ρεκόρ. Η Ευρωλίγκα θυμήθηκε τον τελικό με την ΤΣΣΚΑ το 2007 στο ΟΑΚΑ, τότε που είχαν πληρώσει 500.000 ευρώ για να αναλάβουν την διοργάνωση, και φυσικά ανταμείφθηκαν. Με ρεκόρ που όμοιό του δεν υπάρχει είχαν πάρει τον τίτλο… με 46 βολές.

Σε ματς των δύο πόντων (93-91) και με την ΤΣΣΚΑ να έχει… 15 βολές.

Ένα χειροκρότημα λοιπόν…

Ελάτε να μιλήσουμε για βολές αφού σας αρέσουν τα αφιερώματα.

Διαβάστε επίσης

Τώρα… ΜΟΝΟ Ευρώπη: «Τελικός» με Μπασκόνια!

Τώρα… ΜΟΝΟ Ευρώπη: «Τελικός» με Μπασκόνια!

Χίλιες φορές να «σκοτώνονται» πλέον μόνο στην Ευρωλίγκα κι ας πάνε σε μια διαφορετική αντιμετώπιση και διαχείριση στο πρωτάθλημα αφού γι αυτούς τώρα… «ξεκινάει» στα πλέι οφ!

Τρία χρόνια χωρίς τον Ρόι (vid)

Τρία χρόνια χωρίς τον Ρόι (vid)

Συμπληρώθηκαν τρία χρόνια από το θάνατο του σπουδαίου Αμερικανού, ο οποίος έγραψε με χρυσά γράμματα το όνομά του στην ιστορία του συλλόγου και αγαπήθηκε από τους ΓΑΥΡΟΥΣ.