ΓΡΑΦΕΙ Ο ΤΟΛΗΣ ΛΕΟΥΣΗΣ Μπορεί η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού να είναι στην πρώτη θέση της Ευρωλίγκας, αλλά και στις Ακαδημίες των «ερυθρόλευκων» γίνεται πάρα πολύ καλή δουλειά. Μόνο τυχαίο δεν είναι πως και οι Εφηβοι και οι Παίδες του Θρύλου είναι στην κορυφή της ΕΣΚΑΝΑ. Αμφότερες οι δύο ομάδες είναι αήττητες, έχοντας μία εξαιρετική πορεία.
Αναφορικά με τους Παίδες τώρα, τέσσερις από αυτούς κλήθηκαν στο Κλιμάκιο Νότου της Εθνικής για την προγραμματισμένη προπόνηση την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου στις 16.00 στα βοηθητικά του ΟΑΚΑ.
Συγκεκριμένα οι Ανδρέας Περρής, Ιωσής Κολοβέρος, Αντώνης Φιλίππου και Αλέξανδρος Τόμιτς θα δώσουν το «παρών». Όπως καταλαβαίνετε και από το όνομα, ο τελευταίος είναι ο γιός του Μίλαν Τόμιτς, ηγετικής φυσιογνωμίας του Ολυμπιακού και βοηθός προπονητή του Γιάννη Σφαιρόπουλου.
Στον Ολυμπιακό ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έδωσε ρεπό στους παίκτες του και από την Τρίτη «διαβάζουν» τους Βάσκους και «βλέπουν» την κατάσταση των δύο ενόψει Βιτόρια