Ρεπό και από το Σάββατο… Πανιώνιος

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ
Η αποστολή του Ολυμπιακού επέστρεψε από το Κάουνας την Παρασκευή το μεσημέρι με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν ακόμα τα ίχνη της στεναχώριας στα πρόσωπά τους αλλά και το «μότο» στο μυαλό τους «συνεχίζουμε δυνατά».
Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έδωσε ρεπό για το υπόλοιπο της ημέρας ώστε να χαλαρώσουν και κυρίως να ξεκουραστούν και το μεσημέρι του Σαββάτου θα μαζευτούν και πάλι εν όψει του αγώνα με τον Πανιώνιο.
Η προπόνηση θα δείξει και την κατάσταση των τραυματιών και το κατά πόσο θα είναι κάποιος σε θέση να αγωνιστεί με τους «κυανέρυθρους» στο τελευταίο παιχνίδι του 2017. Όλοι αισθάνονται καλύτερα αλλά αν κάποιος βρίσκεται πιο κοντά στο να αγωνιστεί από τους Μάντζαρη, Πρίντεζη και Μιλουτίνοφ, αυτός είναι ο Έλληνας γκαρντ. Πιο ασφαλή συμπεράσματα βέβαια στην μεσημεριανή προπόνηση του Σαββάτου.