Το εντυπωσιακό πόστερ του Παπαπέτρου στον Κουρμπάνοφ (vid)
Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2017 - 10:43
Ο Ολυμπιακός νίκησε με 88-86 την ΤΣΣΚΑ Μόσχας το βράδυ της Τετάρτης, με πολλούς από τους παίκτες τους να πραγματοποιούν φανταστικές εμφανίσεις.
Ο Ιωάννης Παπαπέτρου ήταν ένας από τους παίκτες που έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στη πολύ μεγάλη νίκη του Θρύλου κόντρα στην ρωσική ομάδα, με τον φόργουορντ των «ερυθρόλευκων» να επιστρέφει στις μεγάλες εμφανίσεις στην Ευρωλίγκα.
Μάλιστα, ο 23χρονος στη συγκεκριμένη αναμέτρηση δημιούργησε και μία εκπληκτική φάση, κάνοντας πόστερ τον Κουρμπάνοφ. Ο Παπαπέτρου κάρφωσε πάνω από τον Ρώσο παίκτης της ΤΣΣΚΑ, προσφέροντας έτσι την καλύτερη φάση της αναμέτρησης.
Δείτε ξανά και ξανά το εντυπωσιακό κάρφωμα του «Πάπι»:
Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού υποδέχεται σήμερα (21/12) στις 18:00 τη Σέπσι για τα μπαράζ του Eurocup και είναι αποφασισμένη με τον κόσμο στο πλευρό της να πάρει μία τεράστια πρόκριση.
Ο Αμερικανός συγκέντρωσε 30 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης για την εμφάνισή του στο ματς με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και μοιράστηκε με τον Ρώσο της Κίμκι τον τίτλο του κορυφαίου της 13ης στροφής.