Ντουντούκα
Θρύλε, Θεέ μου, Ολυμπιακέ μου!

«Καλύτεροι επιθετικά»

«Καλύτεροι επιθετικά»
Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2017 - 12:54

Με τη Σέπσι παίζει αύριο ο Ολυμπιακός για τη Σέπσι, στον Β' αγώνα μπαράζ. Ο Θρύλος αναζητά τη νίκη με πέντε πόντους διαφορά για να προκριθεί στην επόμενη φάση του Eurocup και έχοντας γνώση τι πρέπει να κάνουν οι παίκτριες, ετοιμάζονται να τα δώσουν όλα και να βοηθηθούν από τον κόσμο που θα βρεθεί στις εξέδρες. Οι Πειραιώτισσες περιμένουν λοιπόν τον αγώνα, με τον Κώστα Μίσσα να σημειώνει σχετικά στο osfp.gr.

«Είναι ο δεύτερος αγώνας απέναντι σε μία ομάδα που μας ξέρει και την ξέρουμε καλά. Έχουμε δύο στοιχεία που είναι απαραίτητα αναφορικά με την λειτουργία μας στην άμυνα, τα οποία τα είχαμε τηρήσει στη Ρουμανία και πρέπει να τα βελτιώσουμε και στο παιχνίδι στη Γλυφάδα. Το ένα λοιπόν είναι το τρανζίσιον και το δεύτερο είναι οι φάσεις που παίζουν στο «ένας εναντίον ενός», που πρέπει να έχουμε προσοχή σχετικά με την ατομική άμυνα. Πρέπει να διατηρήσουμε την εικόνα που είχαμε στην Ρουμανία αναφορικά με την αντιμετώπιση των σετ επιθέσεων της Σέπσι. Όσο για εμάς, περιμένω ότι θα είμαστε καλύτεροι επιθετικά, να μην χάσουμε τα εύκολα καλάθια που μας δίνονται και να έχουμε συγκέντρωση και αποτελεσματικότητα. Με ηρεμία να ξεκινήσει το παιχνίδι και να το τελειώσουμε με υπομονή. Κανένα παιχνίδι δεν κρίνεται από το πρώτο λεπτό. Θέλει λοιπόν υπομονή και επιμονή εκ μέρους μας», ήταν τα λόγια του.

Από τη μεριά της η Όλγα Χατζηνικολάου τόνισε. «Είναι ένα παιχνίδι δίχως αύριο για εμάς. Θεωρώ ότι είμαστε πολύ έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι. Ελπίζω να μην κάνουμε τα λάθη που κάναμε όπως και στο παιχνίδι στη Ρουμανία. Θέλουμε όσο τίποτα άλλο την πρόκριση και θα κάνουμε τα πάντα για να το καταφέρουμε. Θεωρώ ότι στην άμυνα θα κριθεί το παιχνίδι. Και αυτό επειδή στο προηγούμενο παιχνίδι κάναμε πάρα πολλά λάθη σε αυτό το κομμάτι και από την άλλη να είμαστε πιο εύστοχες στην επίθεση από ότι στη Ρουμανία. Όπως και να έχει η άμυνα είναι το «Α και το Ω», αφού πρέπει να περιορίσουμε τα ατού τους».

Αναλυτικά η αποστολή

Μίρνα Μάζιτς, Εβίνα Σταμάτη, Εβίνα Μάλτση, Στέλλα Καλτσίδου, Όλγα Χατζηνικολάου, Αγγελική Νικολοπούλου, Τάνια Χαλιβέρα, Κατερίνα Σωτηρίου, Ιβόν Άντερσον, Βικτόρια Μακόλι, Άννα Σπυριδοπούλου, Ανθή Μπαλτά.

Διαβάστε επίσης

Ο εορτασμός των One Team Games (pics+vids)

Ο εορτασμός των One Team Games (pics+vids)

Για μια ακόμα φορά το πρόγραμμα υπό την αιγίδα της Ευρωλίγκας, ONE Team, βρίσκεται στο επίκεντρο της 13ης αγωνιστικής και της 9ης αγωνιστικής του 7DAYS EuroCup.

Πληγωμένος αλλά… Λιοντάρι!

Πληγωμένος αλλά… Λιοντάρι!

Ο Ολυμπιακός με τα προβλήματα να τον έχουν πλακώσει, θα δώσει μάχη μέχρις εσχάτων (21:00/ Novasports 2) στο ΣΕΦ, κόντρα στην ΤΣΣΚΑ, για την 13η αγωνιστική της Ευρωλίγκας