Ντουντούκα
Θρύλε, Θεέ μου, Ολυμπιακέ μου!

Το θολωμένο μυαλό (part2) και οι υπεράνω

Το θολωμένο μυαλό (part2) και οι υπεράνω
Τετάρτη, 6 Οκτωβρίου 2021 - 13:47
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

Και συνεχίζω από 'κει που τελείωσα χθες. Άκουγα / διάβαζα διάφορα σχόλια για τις δηλώσεις του Πέδρο Μαρτίνς μετά το ντέρμπι. Και ξαφνικά γέμισε ο τόπος ευαίσθητους και υπεράνω. Ώπα ρε. Τι λέτε; Σοβαρά; Σας χάλασαν οι δηλώσεις του προπονητή μιας ομάδας που προσπαθούσε να παίξει (δεν λέω ότι έπαιξε καλά αλλά αυτό είναι άλλο θέμα και για μένα έχει τις αιτίες που έχω χιλιοαναλύσει) ποδόσφαιρο και έβλεπε έναν διαιτητή να επιτρέπει στην ομάδα που θέλει να καταστρέψει το ματς να το καταφέρνει. Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟ, όπως ξανάγραψα, έπρεπε να έχει δει κίτρινη για τις συνεχείς καθυστερήσεις από το α' ημίχρονο. Την είδε στο 85' όταν πια είχε πετύχει τον σκοπό του και ο... γάμος είχε σχολάσει.

Και να σας πω την αλήθεια, με αφήνει αδιάφορο αν ειρωνεύονται για τις δηλώσεις του Μαρτίνς για τον διαιτητή οι άλλοι που έχουν διαμαρτυρηθεί για τα ανάποδα πλάγια και τον... ανάδρομο Ερμή. Που έχουν χαρακτηρίσει «παράγκες» και «πολυκατοικίες» την κυριαρχία του Ολυμπιακού. Με τρελαίνει που ξαφνικά έχουν γίνει υπεράνω Ολυμπιακοί. Ο Μαρτίνς δεν είπε ότι τον... έσφαξε τον Ολυμπιακό ο διαιτητής.

Είπε ότι... έσφαξε το ματς (επιτρέποντας τις καθυστερήσεις) και κατ' επέκταση έκανε κακό στον Ολυμπιακό που προσπαθούσε να παίξει και καλό στον Παναθηναϊκό που προσπαθούσε να καταστρέψει. Δεν θέλει πολύ να... στραβώσει ένα ματς. Σε μέρες που δεν είσαι καλός και δεν έχεις ρυθμό θες μερικές στιγμές, ως ανώτερος, για να κάνεις τη δουλειά σου. Και ο διαιτητής βοήθησε ώστε ο Ολυμπιακός να μην πάρει αυτές τις στιγμές. Αυτό είδα εγώ, αυτό γράφω. Προφανώς αρκετοί είδαν κάτι διαφορετικό. Σεβαστό.

ΥΓ: Ούτε το χθεσινό ούτε το σημερινό blog είχε το ύφος που συνηθίζω να έχω και με αντιπροσωπεύει (και απολογούμαι γι' αυτό) αλλά ειλικρινά δεν την... παλεύω άλλο. Ξαφνικά αισθάνομαι ένας μόνος τρελός σε ένα παράλληλο σύμπαν.

ΥΓ2: Μου έστειλε κάποιος κύριος στο facebook χθες, και τον ευχαριστώ πολύ, ότι το χθεσινό blog ήταν ό,τι καλύτερο είχε διαβάσει εδώ και πολύ καιρό. Να σας πω την αλήθεια ήταν σίγουρα αυτό που αισθάνομαι. Το αν ήταν καλό, κακό ή μέτριο, αποφασίστε το εσείς. Πριν και πάνω απ' όλα ωστόσο, ξεθολώστε τη σκέψη σας γιατί στην αναζήτηση μιας τελειότητας που δεν υπάρχει, θόλωσε σε υπερθετικό βαθμό.

Διαβάστε επίσης

Η... μετάλλαξη του καπνού

Η... μετάλλαξη του καπνού

Κεκλεισμένων λοιπόν το Γ. Καραϊσκάκης με τον ΠΑΟΚ. Να πω ότι αισθάνθηκα έκπληξη θα πω ψέματα και ψέματα δεν θέλω να σας λέω… Γράφει ο Σπύρος Γρομητσάρης.

Το θολωμένο μυαλό

Το θολωμένο μυαλό

Ο Σπύρος Γρομητσάρης γράφει στο gavros.gr για τα όσα έχει σκεφτεί μετά το 0-0 με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη...

Είναι το τίμημα...

Είναι το τίμημα...

Ο Σπύρος Γρομητσάρης αναλύει τα δεδομένα στον απόηχο του «αιώνιου» ντέρμπι.