Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Λύσεις και ετοιμότητα loading

Λύσεις και ετοιμότητα loading
Πέμπτη, 19 Αυγούστου 2021 - 10:04
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

Ούτε σήμερα θα πρωτοτυπήσω αποτυπώνοντας σ' αυτό το -ηλεκτρονικό- χαρτί τις σκέψεις μου για το αποψινό πρώτο ματς του Ολυμπιακού με τη Σλόβαν για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Η πρόκριση. Αυτή και μόνο μετράει. Οι ερυθρόλευκοι καλούνται να κάνουν αυτό που είπε χθες ο Σωκράτης. Να πάρουν μια νίκη και αν είναι δυνατόν με σκορ που θα επιβεβαιώνει ότι είναι το φαβορί.

Βεβαίως, το καλοκαίρι είναι ιδιαίτερο και δύσκολο για τον Ολυμπιακό και σίγουρος δεν μπορεί να είναι κανείς για τίποτα. Η λογική λέει ότι οι ερυθρόλευκοι θα παρουσιαστούν καλύτεροι αφού ο χρόνος μόνο υπέρ τους μπορεί να λειτουργήσει. Αυξάνονται οι λύσεις αυξάνεται και ο βαθμός ετοιμότητας παικτών που ταλαιπωρήθηκαν τις προηγούμενες εβδομάδες από τραυματισμούς και covid.

Ουσία και αποτελεσματικότητα χρειάζεται ο Ολυμπιακός στις επιθετικές του ενέργειες και πλήρη συγκέντρωση στις αμυντικές ώστε να μη γίνουν επιπολαιότητες που θα στοιχίσουν και θα τον ζορίσουν. Περιμένουμε πολλούς παίκτες κοντά στα στάνταρ τους απόψε κι αν συμβεί αυτό έχουμε βάσιμες ελπίδες ότι θα κυλήσουν όλα κατ' ευχήν. Ο Ολυμπιακός ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να βρεθεί στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και δεν χρειάζεται να εξηγούμε το γιατί.

ΥΓ: Μπορεί σε κάποιους ο παράγοντας ετοιμότητα να είναι μια... λεπτομέρεια ανάξια αναφοράς αλλά εκείνοι που ασχολούνται επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο ξέρουν ότι δεν είναι. Αφού απέκλεισε κοτζάμ Ρέιντζερς η Μάλμε δείχνει ικανή να αποκλείσει και τη Λουντογκόρετς. Η... ταπεινή σουηδική ομάδα δεν έχει τρομερό μπάτζετ, σύμφωνα με το transfermarkt το ρόστερ της κοστολογείται 26 εκατ.ευρώ. Ξέρετε τι πολύτιμο έχει αυτή τη στιγμή στα πόδια της η Μάλμε; ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.

Πριν το χθεσινό 2-0 επί της Λουντογκόρετς η ομάδα του Γιον Νταλ Τόμασον είχε 6 ματς στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και άλλα 6 ματς στη σουηδική Λίγκα τον Ιούλιο και τον Αύγουστο ενώ έπαιζε και όλο τον Μάιο. Είχε ρυθμό λοιπόν και δουλεύει ρολόι. Πέρα από τα δύο γκολ η Μάλμε είχε και δοκάρι ενώ οι τελικές ήταν 17-4! Υπέφερε η Λουντογκόρετς γιατί βρήκε απέναντί της μια πανέτοιμη ομάδα με ρυθμό και δίχως να την έχει ξεκάνει ο covid. Και την ίδια στιγμή στην Ελλάδα αναβάλλουμε την έναρξη του πρωταθλήματος αφήνοντας τις ομάδες να παίζουν προκριματικά δίχως άλλα επίσημα ματς και μετά τις επικρίνουμε για ανετοιμότητα... Για γέλια και για κλάματα μαζί...

Διαβάστε επίσης

Ολυμπιακός και Ολυμπιακάρα

Ολυμπιακός και Ολυμπιακάρα

Είναι μια ομάδα με τη σωστή νοοτροπία, ψυχολογία και φυσικά τα χαρακτηριστικά που απαιτούνται για να λέγεται Ολυμπιακός. Γράφει ο Σπύρος Γρομητσάρης.