Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΟ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ: ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΑΚΑΚΕΣ, ΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ Ή ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ;

ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΟ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ: ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΑΚΑΚΕΣ, ΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ Ή ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ;
Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2015 - 23:13

Αναμασούν τα ίδια και τα ίδια, με ΣΤΗΜΕΝΑ δημοσιεύματα, για να παραμυθιάζουν και να παραπλανούν το πράσινο κοπάδι...

Με την ίδια σιχαμερή τακτική προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο τους από τις ΤΡΑΝΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ του Ολυμπιακού και του Βαγγέλη Μαρινάκη και τις τραγικές αποτυχίες της ομάδας του Αλαφούζου

*** ΜΕ ένα βασανιστικό ερώτημα ξεκίνησε τούτη η εβδομάδα * ΣΕΡΦΑΡΟΝΤΑΣ στα site, έπεσε το μάτι μου σε ένα δημοσίευμα, ίδιο σε όλα τα γνωστά «αντικειμενικά» ΜΜΕ πού ανήκουν ή συνεργάζονται με τον Πόα * ΞΕΧΩΡΙΖΩ του sκατοdna, διότι το θεωρώ «μήτρα» όλων των σχετικών «παραπλανητικών» και στοχευμένα κακόβουλων δημοσιευμάτων * ΑΥΤΟ λοιπόν το δημοσίευμα, συνετέλεσε στο να δημιουργηθεί και γιγαντωθεί το βασανιστικό ερώτημα: * ΠΟΙΟΙ δημοσιογράφοι είναι πιό μαλάκες, οι εγγλέζοι ή οι Έλληνες;

*** ΠΡΟΣΕΞΤΕ, το ξεκαθαρίζω εξ αρχής, ότι ο χαρακτηρισμός μαλάκες αφορά μόνον την ιδιότητά τους ως δημοσιογράφοι * ΠΩΣ λέμε, για παράδειγμα, «πολιτικός απατεώνας» ; * ΘΑ το έχετε ακούσει ασφαλώς να επαναλαμβάνεται στα διάφορα τηλεοπτικά τραπέζια από διαφόρους πολιτικούς, όλων των ειδών και παρατάξεων, εν είδη «κριτικής» * «ΑΠΑΤΕΩΝΑ» χαρακτηρίζει ο ένας τον άλλο, αλλά μετά, για να το απαλύνει, το συνοδεύει και με ένα «πολιτικός» * ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ απατεώνας, λοιπόν, γιατί όχι και μαλάκας δημοσιογράφος, επί περιπτώσεων εμφανούς δημοσιογραφικής μαλακίας;

*** ΠΑΜΕ λοιπόν στην ουσία του θέματος τώρα * ΤΙΤΛΟΣ του δημοσιεύματος – μαλακία ότι «στενές σχέσεις UEFA- ΕΠΟ – Ολυμπιακού καταγγέλλει η daily mail * ΕΧΟΥΜΕ δηλαδή ένα άρθρο, μιάς αγγλικής εφημερίδας, πανομοιότυπο, βεβαίως, με άλλα δημοσιεύματα του δικού μας, του Αλαφουζαίϊκου Τύπου * ΤΑ ίδια και τα ίδια και αναμασήματα * ΚΑΤΑ σύμπτωση (;;;) τις ημέρες πού ο Ολυμπιακός του Μαρινάκη πρωταγωνιστεί και ΘΡΙΑΜΒΕΥΕΙ στις μεταγραφές, κλείνοντας τον ένα παικταρά μετά τον άλλο * ΤΙΣ ημέρες πού τα διαρκείας του Θρύλου έχουν ήδη εξαντληθεί * ΤΙΣ ημέρες πού ο Παναθηναϊκός ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ με πάταγο * ΤΙΣ ημέρες πού το market pool του Τσάμπιονς Λιγκ ΚΑΤΕΛΗΞΕ στον Ολυμπιακό, εξ αιτίας της ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ και της ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ της διοίκησης Αλαφούζου να κοντραριστεί με τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ αντίπαλό της * ΤΙΣ ημέρες πού και οι άλλοι, Αεκούληδεςκαι Μπουγατσάδες παλεύουν να εντυπωσιάσουν και να πείσουν τους οπαδούς τους να μην ξεσηκωθούν και τους πάρουν στο κυνήγι.

Υπογραφή του μαλάκα δεν υπάρχει πουθενά!

*** ΟΛΑ αυτά, ο βρετανός μαλάκας δημοσιογράφος τα θεώρησε... ασήμαντα * ΤΑ θεώρησε... ανάξια να απασχολήσουν το πληκτρολόγιο πού κοπανάει με τα βρόμικα δάχτυλά του * ΚΑΙ ποιο θεώρησε της απόλυτης προτεραιότητας, ότι έπρεπε πάση θυσία να το προβάλλει ; * ΤΟ … αναμάσημα παλαιοτέρων παραπλήσιων ή και ομοειδών «θεμάτων» * ΟΤΙ δήθεν ο Πλατινί κάνει... «ύποπτες κινήσεις» και ως εκ τούτου δεν είναι το κατάλληλο πρόσωπο για να καθαρίσει τη ΦΙΦΑ από τα σκάνδαλα ! * ΚΑΙ γιατί... «δεν είναι το κατάλληλο πρόσωπο»; * ΕΠΕΙΔΗ, λέει, έχει (ο... Πλατινί!!!) «παρασκηνιακές σχέσεις με την ΕΠΟ και τον Ολυμπιακό ! * ΚΑΙ πάνω σ’ αυτό το «πιάτο» αμελέτητων στη λαδόκολλα, περιχύει ολίγον... Θόδωρο Θεοδωρίδη, και βέβαια (πως θα ήταν... δυνατόν άλλωστε;) και ολίγον ΒΑΓΓΕΛΗ Μαρινάκη!
*** ΣΥΓΝΩΜΗ, ανακαλώ πάραυτα ! * ΕΓΡΑΨΑ παραπάνω για τον «βρετανό μαλάκα δημοσιογράφο», χωρίς να ξέρω, χωρίς να είμαι σίγουρος, να μπορώ να διασταυρώσω, ότι πράγματι πρόκειται για Βρετανό μαλάκα δημοσιογράφο, ή γιά Ελληνα δημοσιογράφο, συνάδελφό του, πού έχει αναγάγει την μαλακία σε δημοσιογραφική τέχνη! * ΔΕΝ υπερβάλλω, αγαπητοί φίλοι * ΟΣΟ και αν έψαξα τα δημοσιεύματα αυτά (πού όπως σας είπα, είναι πανομοιότυπα) όνομα δημοσιογράφου δεν βρήκα * ΥΠΟΓΡΑΦΗ, δεν υπήρχε ΠΟΥΘΕΝΑ * ΑΝΥΠΟΓΡΑΦΑ τα κείμενα * ΟΠΟΤΕ εύλογα αναρωτιέσαι * ΤΑ έγραψε πράγματι κάποιος βρετανός δημοσιογράφος μαλάκας αυτά, ή τα έγραψε κάποιος Έλληνας της γνωστής δημοσιογραφικής συνομοταξίας και τα έστειλε στη Daylymail με … email με την εντολή να τα δημοσιεύσει για να... δοξαστεί;

Ο μετρ του χερογλύκανου !

*** ΠΡΟΣΕΞΤΕ τώρα το σημείο όπου η μαλακία ανταμώνει με την ηλιθιότητα * ΑΥΤΟ το κείμενο, γράφτηκε σήμερα, 10 Αυγούστου * ΠΡΟ 10 ημερών, την 1η Αυγούστου στο ίσιο sκατοdna είχε δημοσιευτεί άλλο κείμενο, πάλι προερχόμενο από... εγγλέζικη εφημερίδα, παρόμοιας μαλακίας περιεχομένου * ΗΤΑΝ ( όπως μας ενημέρωνε το site ) ενός «δημοσιογράφου – μετρ στα σκάνδαλα» πού δημοσιεύτηκε σε ένα πασίγνωστο στον κόσμο της μαλακισμένης δημοσιογραφίας περιοδικό «Sports Intern» * ΣΕ τι αναφέρονταν το δημοσίευμα εκείνο; * ΠΑΛΙ εναντίον του Πλατινί ήταν, πάλι γινόταν λόγος για τις «δικαστικές υποθέσεις, στις οποίες εμπλέκονται για διαφθορά μεγάλα στελέχη του ελληνικού ποδοσφαίρου» και διάφορες τέτοιες παρλαπίπες και απλές … ΠΙΠΕΣ * ΚΑΙ απορούσε, ο μέγας ΠΑΠΑΡΑΣ δημοσιογράφος … «μετρ στα σκάνδαλα», γιατί η ΟΥΕΦΑ και ο Πλατινί δεν αποφασίζουν να καθαρίσουν τον κόπρο του Αυγείου στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

*** ΤΑ ίδια και τα ίδια και... τα γίδια, διότι μόνο τα ΓΙΔΙΑ αναμασούν τόσο καιρό την τροφή τους * ΦΑΙΝΕΤΑΙ όμως, ότι οι δεσμοί των βρετανών δημοσιογράφων και ΜΜΕ με το ΓΝΩΣΤΟ εκδοτικό ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ (γνωστό κυρίως από το ΠΗΔΗΜΑ πού ΤΡΩΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ απ’ τον ΒΑΓΓΕΛΑ) είναι στέρεα συνδεδεμένο * ΣΤΙΣ 16 Ιουλίου, πάλι ένα σχετικού περιεχομένου δημοσίευμα, αυτή τη φορά της Telegraph, ανέβηκε στο ίδιο site * ΣΩΝΕΙ και καλά, ότι η υπόθεση για την οποία είχε τιμωρηθεί η Φενέρμπαχτσε, έχει... «χτυπητές ομοιότητες» με την υπόθεση πού απασχολεί την ελληνική Δικαιοσύνη * «ΜΑΛΑΚΙΑΣ το ανάγνωσμα, πράξις πρώτη», πού λένε οι γραφές * ΠΑΛΙ τα περί Θόδωρου, πάλι τα περί ανάγκης να αποβληθεί ο Ολυμπιακός, όπως η Φενέρμπαχτσε! * ΠΟΙΟΣ δημοσιογράφος σπαταλούσε τον χρόνο του παίζοντας το πουλάκι του, δεν έγραφε από κάτω, δεν υπήρχε πάλι υπογραφή * ΚΑΠΟΙΟΣ πού ρώτησα, πάντως, μου είπε ότι επρόκειτο για τον δημοσιογράφο – μετρ του χερογλύκανου, John Tweetty!

Πως πικράθηκε ο επιθεωρητής της ΟΥΕΦΑ

*** ΠΙΟ παλιά, στις 17 Ιουνίου αυτό, στο site του sκατοdna είχε φιλοξενηθεί άλλο ρεπορτάζ, φυσικά ΚΑΙ ΑΥΤΟ ανυπόγραφο, από... «αδελφό» βρετανικό site, το «insideworldfootball, στο οποίο έμπαινε στο κάδρο και η συμμετοχή του Αστέρα Τρίπολης * ΚΑΙ «την έπεφτε», αυτό το ρεπορτάζ, στον επιθεωρητή της επιτροπής ελέγχου και ηθικής της ΟΥΕΦΑ, πού... έκανε το έγκλημα να εγκρίνει τη συμμετοχή του Αστέρα στο Europa League ! * ΔΕΝ χρειάζεται βεβαίως να σας πω, το πόσο... πληγώθηκε ο ευρωπαίος αξιωματούχος της ΟΥΕΦΑ απ’ όλα αυτά ! * ΕΥΤΥΧΩΣ δηλαδή πού ούτε διάβασε, ούτε και θα διαβάσει ποτέ το ρεπορτάζ του βρετανικού site, διότι θα μπορούσε να το πάρει κατάκαρδα και να κρατήσει την αναπνοή του μέχρι να σκάσει!

*** ΑΥΤΗ τη σειρά των ιδίας παραπληροφορητικής κατευθύνσεως και ιδίας «επιλογής» αν το θέλετε, στοχευμένων εναντίον του Ολυμπιακού και ΥΠΕΡ των ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ και του ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ θεμάτων, μόνον ( δημοσιογραφικά ) ΜΑΛΑΚΕΣ θα μπορούσαν να την κάνουν, για τους εξής λόγους * ΠΡΩΤΟΝ, δεν πείθουν πλέον κανένα * ΔΕΥΤΕΡΟΝ, όσο και πιο ΔΟΥΛΙΚΑ προσπαθούν να προσφέρουν υπηρεσίες στο ΑΦΕΝΤΙΚΟ τους, στην ουσία δεν του προσφέρουν απολύτως ΤΙΠΟΤΑ, διότι τους έχουν πάρει χαμπάρι τι ρόλο παίζουν ΟΛΟΙ * ΤΡΙΤΟΝ, εκτίθενται σε κίνδυνο να φάνε καμιά... αδέσποτη, όταν θα ξεσπάσει η επανάσταση των πράσινων αμνών ( ή γιδιών, το ίδιο κάνει ) * ΚΑΙ τέταρτον, έχουν πλέον εισχωρήσει, με την αξία τους, στην τεράστια πινακοθήκη της δημοσιογραφικής μαλακίας * ΟΠΟΥ, πιθανολογώ ότι κοσμούν μία περίοπτη θέση στο πάνω ράφι...

*** Υ. Γ. : Ένας φίλος μου είπε ότι είδε τον Καρίγιο να παίζει με τη Μονακό στην εκτός έδρας νίκη της επί της Νις με 1-2 * Ο ΚΑΡΙΓΙΟ μπήκε αλλαγή στο 70’ και είχε πλέον διαμορφωθεί το αποτέλεσμα * «Ο ΧΑΡΑ είναι καλύτερός του», μου είπε ο φίλος (ο Θόδωρος ο Μίχας, στη Σαλαμίνα).

Διαβάστε επίσης

Ποιά... Καμπάλα;

Ποιά... Καμπάλα;

Ο Μανώλης Γαβαθιώτης επισημαίνει... Παγιωμένη κατάσταση κωλοφαρδίας ο βάζελος! Ούτε η… μάνα της δεν την ξέρει αυτή την ομάδα... Λες και η κλήρωση έγινε με το… παγωμένο μπαλάκι του Δραμουντάνη!

Στο CAS ο ΠΑΟ για το βρακάκι του Μπεργκ!

Στο CAS ο ΠΑΟ για το βρακάκι του Μπεργκ!

Ο Μανώλης Γαβαθιώτης αποκαλύπτει... Οι πράσινοι ζητούν να τους κατακυρωθεί ο αγώνας και να πάρουν τη θέση της Μπριζ στην αυριανή κλήρωση! Η σεξιστική χειρονομία του βοηθού του Πρεντόμ, Jean - Pierre Colobaron θεωρείται bullying πού επέφερε την συναισθηματική καθίζηση του Σουηδού, πάνω στην ώρα πού ο Πόα ήταν έτοιμος να ανατρέψει το σκορ!