Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Τι ομαδάρα είναι αυτή!

Τι ομαδάρα είναι αυτή!
Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2024 - 16:00

*** Φουλ πάει η Αστον Βίλα στο νέο Τσάμπιονς Λινγκ. Τρείς αγώνες, τρείς νίκες με μηδέν παθητικό, τρείς αγώνες, εννέα βαθμοί ! Πάει η Μπάγερν, πάει η Μπολώνια, πάει η Γιούνγκ Μπόϊς ! Ναι ρε, αυτή η ομάδα, ο ... «Πανιώνιος της Αγγλίας» ( έτσι δεν λέγανε οι βλαμμένοι ; ) πού ο Ολυμπιακός πριν από έξη μήνες τη ΔΙΕΛΥΣΕ με δύο νίκες και συνολικό σκορ 6 – 2 ***

*** Γράφει : «Του χρωστάμε ΟΛΟΙ μας του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, με όσες χαρές μας έχει δώσει. Ο ΘΡΥΛΟΣ δεν μας χρωστάει τίποτα, ειδικά μετά της 29/5/2024. Άρα η ευγνωμοσύνη δεν βλάπτει, όταν κάτι στραβώσει. Και εγώ στενοχωρήθηκα αλλά τι να κάνουμε...Ψυχραιμία» ( Σπύρος Θύμης ) ***

*** Το θέμα έχει ως εξής. Ο Λλαμέλα δεν ξεχνά πως ο Λουτσέσκου ... δεν ξεχνά το πρωτάθλημα πού του έκλεψαν το 2018. Απλό είναι. ***

ΤΙ ΟΜΑΔΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ !!!

ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΚΟΡΠΑΝΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ

ΟΙ ΝΕΟΙ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΙ «ΜΠΕΜΠΗΔΕΣ 2024» !

ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΙΣΧΥΟΣ ΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΤΟ 5-0

ΣΠΑΝΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΑΛΕΝΤΟΥ

SUI GENERIS Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΠΑΚΑΝΕΛΛΟΣ !

ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΕΠΟΧΗ

ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΟ «ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ» ΚΛΕΙΣΤΩΝ ΑΜΥΝΩΝ, ΔΕΝ ΚΟΒΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ

ΠΑΕΙ ΦΟΥΛ Ο ΑΡΓΥΡΗΣ ΛΙΑΤΣΙΚΟΥΡΑΣ, ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ Ο «ΒΕΛΗΓΚΕΚΑΣ» ΠΑΝΑΓΑΚΟΣ

*** Γεωργακόπουλος, Καρκατσάλης (88′ Πλειώνης), Πρεκατές, Παναγάκος, Γιωτόπουλος (62′ Σιώζιος), Λιατσικούρας, Τουφάκης, Αλαφάκης (70′ Ρολάκης), Πνευμονίδης (62′ Λίγδας), Παπακανέλλος (70′ Φίλης), Γιουσούφ

*** Αυτοί είναι οι παίκτες της Κ.19 του Ολυμπιακού, πού στο πρώτο της παιχνίδι για το νέο Youth League της OYEFA, ισοπέδωσαν την πρώτη της αντίπαλο, την πρωταθλήτρια Εσθονίας Κάλεβ Ταλίν με 5-0. Υποκλίνομαι με απεριόριστη εκτίμηση για το ταλέντο ΟΛΩΝ τους πού ΞΕΧΕΙΛΙΖΕΙ απ' αυτή την ομάδα και τους ΥΠΕΡΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την οπτική απόλαυση πού μου χάρισαν την μιάμιση ώρα πού τους παρακολούθησα.

*** Ανέφερα όλα τα ονόματα εκείνων πού έπαιξαν, ακόμη και των αλλαγών. ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ! ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ, εννοώ. Και η πρώτη διαπίστωση, γενικά για την ομάδα, είναι ότι όχι μόνο εμφανίζεται ΑΝΑΛΛΟΙΩΤΗ σε σχέση με την περσινή πρωταθλήτρια Ευρώπης, αλλά μπορώ να υποστηρίξω ότι την είδα ακόμη και πιο πλήρη, ακόμα και πιο συμπαγή και δυνατή !

*** Υπήρξαν διαστήματα του αγώνα, αρκετά μεγάλα διαστήματα εννοώ, πού οι Νέοι του Ολυμπιακού απέδωσαν ποδόσφαιρο πολύ υψηλής ποιότητας. Διαστήματα πού οι αντίπαλοι αναγκάζονταν να ταμπουρώνονται ακριβώς όπως ο π.χ. ο Παναιτωλικός και ο Λεβαδειακός, με δέκα παίκτες πίσω απ' τη σέντρα, για να μη φάνε άλλο γκολ.

*** Είδα λοιπόν μία ομάδα πληρέστατη και ισάξιας απόδοσης όλων της των γραμμών. Από τον τερματοφύλακα, πού όσες φορές χρειάστηκε αντέδρασε ακαριαία και θεαματικά ( από πού βρήκαν και ξεπετάχτηκε αυτό το ταλέντο ; ) έως τον στράϊκερ Γιουσσούφ, πού θύμισε Σαλάχ με το στυλ και την αποτελεσματικότητά του. Δύο γκολ πέτυχε ο Γιουσούφ, με ενέργειες πού εξέπληξαν για την απλότητα και την αποτελεσματικότητά τους. Στοιχεία δυσεύρετα χαρισματικού επιθετικού.

*** ΦΥΣΙΚΑ, θα ασχοληθώ με την παρουσία και απόδοση ενός ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΥ νεαρού ποδοσφαιριστή, πού αποτελεί μία ιδιάζουσα περίπτωση γι' αυτή την ομάδα. Εννοώ βεβαίως τον Αντώνη Παπακανέλλο. Μιλάμε για ένα ποδοσφαιριστή πού – με απλά λόγια - ΤΗΣ ΜΙΛΑΕΙ της μπάλας !

*** Ο Παπακανέλλος έκανε και λάθη στο παιχνίδι του. Αρκετά λάθη, θα έλεγα, ίσως περισσότερα από τις περίτεχνες ενέργειές του. ΑΚΡΙΒΩΣ όμως με αυτές τις περίτεχνες ενέργειες, κατάφερε να ΜΑΓΕΨΕΙ όσους τον παρακολουθούσαν ! Είναι ικανός για τρομερά πράγματα με τη μπάλα στα πόδια αυτό το παιδί. Δεν του λείπει τίποτα, εκτός από αγωνιστική εμπειρία.

*** Αλλά και έτσι άπειρος σχετικά πού είναι τώρα, έχει μία ιδιαίτερη ικανότητα πού θεωρώ πολύτιμη και απαραίτητη ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΩΤΗ ΟΜΑΔΑ ! Θεωρώ λοιπόν, ότι ο Παπακανέλλος με τις ζογκλερικές του κινήσεις, την ταχύτητα, την απίστευτη ευελιξία του σε κλειστό χώρο, έχει την ικανότητα να ΞΕΚΛΕΙΔΩΝΕΙ όλες τις κλειστές άμυνες ! Ο νεαρός ερυθρόλευκος παίκτης ΜΠΟΡΕΙ να κάνει απίστευτα πράγματα και να κάνει όλο τον κόσμο να τρίβει τα μάτια του.

*** Διαπιστώσεις κάνω, φίλοι μου. Δεν με ενδιαφέρουν οι διάφορες ρηχές κρίσεις του τύπου «μην επαινούμε τόσο τους νέους, γιατί υπάρχει κίνδυνος να πάρουν τα μυαλά τους αέρα» και διάφορες τέτοιες εικασίες. Δεν είναι δουλειά μου να ... προσέχω τα μυαλά του κάθε νεαρού μην τυχόν και ... πάρουν αέρα. Αυτό, είναι δουλειά των προπονητών τους και φυσικά των γονέων τους. Δική μου δουλειά είναι να γράφω και να κρίνω Ο,ΤΙ ΒΛΕΠΩ.

*** Δεν είναι όμως μόνο αυτό το παιδί. Βλέποντας την ομάδα σε όλο της σχεδόν το πλάτος και το βάθος, δεν υπερβάλλω καθόλου αν πω πως είδα ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ, τον Ολυμπιακό της ποιότητας, τον Ολυμπιακό των μεγάλων διακρίσεων. Παίκτες όπως ο Λιατσικούρας και ο Αλαφάκης, νομίζω ότι δεν είναι απλά έτοιμοι, αλλά ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΙ για την πρώτη ομάδα. Και κάτι μου λέει ότι δεν είναι μακριά η μέρα πού θα δούμε τους τρείς χαφ της πρωταθλήτριας Ευρώπης, Μουζακίτη, Μπακούλα και Λιατσικούρα να κρατάνε το κέντρο της πρώτης ομάδας.

*** Κλείνω με ένα παιδί πού είδα για πρώτη φορά και με εντυπωσίασε. Τον εκ των στόπερ Παναγάκο, ένα ... «Βεληγκέκα», ένα πραγματικό «μαύρο σκυλί» στην άμυνα με πολύ σπουδαία αθλητικά και ποιοτικά προσόντα, πού του αρέσει επίσης να επεκτείνει τη δραστηριότητά του και στην αντίπαλη περιοχή ! Προχθές μάλιστα, πέτυχε ένα έξοχο γκολ.

*** Σε άλλο σημείωμα θα αναφερθώ και στους υπόλοιπους, πού όπως προανέφερα, είναι ΟΛΟΙ τους σπάνια ταλέντα.

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΠΙΣΩ ΑΠ' ΤΗΝ ΕΦΕΣΗ !

*** Θα καταθέσει έφεση, λέει, ο Μπά-ουγκ για την απόφαση τιμωρίας του Κ.Λ. Κοτέτσκου απαγόρευσης εισόδου 23 μέρες στο γήπεδο. Και γιατί θα καταθέσει έφεση ; Επειδή, λέει, οι 23 μέρες «ακουμπάνε» στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό !

*** Και πόσες να γίνουν οι μέρες ;

*** Να γίνουν 15, για να πιάνου μόνο Αιγάλεω και Λαμία !

*** Και γιατί να γίνουν δεκαπέντε και όχι δέκα, να πιάνουν μόνο ΟΦΗ ;

*** Εγώ λέω να τις σβήσουμε όλες και να βάλουμε μόνο αυστηράν επίπληξην και μαί αυστηρόν ... δάχτυλον, σαν αυτό πού έδειχνε ο φροντιστής Νο 17 στους φρικιώντες οπαδούς της Κούλας !

*** Δεν έχεις κι' άδικο

*** Και όλα αυτά, λες και ο Κ.Λ. Κοτέτσκου δεν θα μπεί στο γήπεδο στον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Λες και χρειάζεται ... έφεση για να μπεί στο δικό του γήπεδο. Κι' αν μπεί δηλαδή τι θα του κάνουν ; Το κράτος της Αθήνας τα προβάλλει αυτά, για να κάνει προβοκάτσια ***

ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΜΑΣ ΤΑ ...

( ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ) ΧΑΛΙΑ

*** Συνέντευξη Τύπου στο ΟΑΚΑ και ο έμπειρος από διεθνείς αγώνες «δημοσιογράφος» του ΠΟΑ (εμπνευσμένος μάλλον από τη Λίτσα Πατέρα και τον Χρήστο Ντούβλη) έχει την ευκαιρία να κάνει ερώτηση στον Ζοάο Φέλιξ της Τσέλσι (30 εκ € παίχτης) και τι ρωτάει λέτε;;;

Αποφασίζει να του πει για το... ζώδιο του (αφού πρώτα έχει διενεργήσει έρευνα σε... βάθος). Ο παίχτης φυσικά μένει παγωτό λέγοντας πως δεν του έχουν ξανακάνει ποτέ παρόμοια ερώτηση. Φήμες λένε πως μετά τη συνέντευξη ο ποδοσφαιριστής ξέσπασε σε λυγμούς ( George Poulikarakos ) ***

Διαβάστε επίσης