Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Πρόκληση για τον Μεντιλίμπαρ η αποφυγή της... πεπατημένης

Πρόκληση για τον Μεντιλίμπαρ η αποφυγή της... πεπατημένης
Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2024 - 11:55

*** Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο Λεβαδειακός αύριο θα παίξει μόνο για τη φανέλα του, την ιστορία του και τον ένδοξο λαό του. Τι, όχι ; ***

*** Το αφεντικό του Παναθηναϊκού πάντως, είναι αποφασισμένο. «Την ένσταση θα την πάμε ... ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ», λέει ! ***

*** Δεν με πείραξε καθόλου πού ο Παναγιώτης Ρέτσος δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου από τον «γιαγιά» στην Εθνική ομάδα. Αντίθετα, αισθάνθηκα μεγάλη ικανοποίηση. Τον έχει ανάγκη η ομάδα μας ... σώο και αβλαβή ! ***

*** Αποκαλυπτικές δηλώσεις Αταμάν : «Ημασταν soft στο ξεκίνημα, μας έβαλαν 28 πόντους και χάσαμε την ισορροπία μας» ! Ε, λογικό δεν είναι ; 28 πόντοι είναι αυτοί, δεν μπορεί να είναι δα και ... ανώδυνο. Πάλι καλά να λέει πού ... έχασαν μόνο την ισορροπία τους ! ***

*** Χαρακτηρίστηκε ( και δικαίως ) σαν «μεταγραφή της χρονιάς» ! Στον Πανναξιακό, λέει, ο σπουδαίος Κώστας Μανωλάς και μπράβο του. Περιμένω τώρα με ανυπομονησία την επόμενη : Ο Σωκράτης στον Αμπελακιακό Σαλαμίνας ! ( Θα βοηθήσει μου είπαν και ο Σπανόπουλος ) ***

*** Για sold out μιλάνε στο Γεντικουλέ. Ολη η φίλαθλη Κρήτη θα σπεύσει να τον δεί από κοντά. Και να τον θαυμάσει : Τον ... Τζήλο, λέω. Τον διαιτητή Τζήλο, πού όποτε σφυρίζει Παναθηναϊκό, επιδεικνύει ιδιαίτερο ... τζήλο ***

ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΝΤΙΛΙΜΠΑΡ Η ΑΠΟΦΥΓΗ ΤΗΣ ... ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗΣ !

ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ, ΚΑΤ' ΕΥΘΕΙΑΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΙΑ

ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ; ΠΡΩΤΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ !

ΜΕ ΙΔΙΟ ΠΛΑΝΟ ΣΑΝ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ

Ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΣΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ΑΛΛΑ ...

ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ Ο ΒΑΣΚΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ

*** Αντίπαλος του Ολυμπιακού, στην επάνοδο στην αγωνιστική δράση, θα είναι η ομάδα του Λεβαδειακού, πού από την αρχή της περιόδου έχει πραγματοποιήσει πολύ καλές εμφανίσεις. Και επειδή υπάρχει το προηγούμενο του Παναιτωλικού, ο Μεντιλίμπαρ έχει προειδοποιήσει εγκαίρως τους ποδοσφαιριστές του για το πώς θα κατέβουν να παίξουν και να κερδίσουν τους τρείς πολυτιμότατους βαθμούς.

*** Οι κίνδυνοι πού υποκρύπτονται για τον Ολυμπιακό σ' αυτό τον αγώνα, είναι υπαρκτοί και συγκεκριμένοι. Υπάρχει και το προηγούμενο της πρώτης διακοπής του πρωταθλήματος, του Σεπτεμβρίου, πάλι για την Εθνική ομάδα, πού είχε σαν αποτέλεσμα την οδυνηρή ισοπαλία με τον Παναιτωλικό, μέσα στο Καραϊσκάκη.

*** Το αγωνιστικό πλάνο του Λεβαδειακού, δεν μπορεί να είναι πολύ διαφορετικό από εκείνο της ομάδας του Αγρινίου. Πέντε – τέσσερα – ένα, με δύο γραμμές άμυνας. Δηλαδή, δέκα παίκτες πίσω από τη σέντρα και ένας μπροστά τους, για να απασχολεί μαρκάροντας συνεχώς τους στόπερ και να περιμένει ... μπας και ... Μήπως δηλαδή γίνει κανένα λάθος και εμφανιστεί απ' το πουθενά καμία ευκαιρία, να την εκμεταλλευτεί.

*** Αυτό είναι το σύστημα πού – πάνω κάτω παίζουν όλες οι ομάδες του συγκεκριμένου διαμετρήματος. Συν, βεβαίως, τη διαιτησία, πού κατά κανόνα είναι σύμμαχός της. Από την άλλη, ο Μεντιλίμπαρ είναι αυτός πού, έχοντας ζήσει και μελετήσει τα στραβά και τις αστοχίες με τον Παναιτωλικό, έχει την αρμοδιότητα και την ευθύνη να παρουσιάσει και την ομάδα πού δεν θα στραβοπατήσει για δεύτερη φορά μέσα στο Καραϊσκάκη.

*** Και αλλοίμονο, αν συμβεί κάτι τέτοιο, δηλαδή. Η ζημιά θα είναι ανυπολόγιστη και δεν ομιλώ μόνο για την βαθμολογική. Οι επόμενες εβδομάδες θα είναι καθοριστικές για τη συνέχεια και η ομάδα του Ολυμπιακού θα πρέπει να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις με την ανάλογη ψυχολογία. Και δεν αμφιβάλλω διόλου γι' αυτό.

*** Πιστεύω ακράδαντα, ότι στην περίπτωση πού ο Ολυμπιακός περάσει αύριο στην ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ της βαθμολογίας, θα βρίσκεται εκεί μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος ! Δεν πρόκειται να τον κουνήσει κανείς από την πρώτη θέση.

ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΤΗΣ ... «ΑΜΑΡΤΙΑΣ» !

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ ΣΤΙΣ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΟΥ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ !

( ΑΛΛΑ ... ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ )

*** Εν προκειμένω όμως, πέρα από τα αγωνιστικά υπάρχει και ένα αρκετά σοβαρό εξωαγωνιστικό θέμα με τον Λεβαδειακό, πού θα έπρεπε κανονικά να έχει απασχολήσει ήδη τις αρμόδιες αρχές. Οι πολύ καλές, στενές φιλικές σχέσεις του ιδιοκτήτη του Λεβαδειακού κ. Γιάννη Κομπότη με τον ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού κ. Γιάννη Αλαφούζο, είναι πασίγνωστες και αναμφισβήτητες. Σχέσεις πού ορισμένες φορές αφήνουν και ερωτηματικά αναπάντητα για καταστάσεις πού δεν ψάχνει κανείς.

*** Παράδειγμα η σχετικά πρόσφατη πώληση από τον κ. Κομπότη στον κ. Αλαφούζο του ποσοστού επί των δικαιωμάτων για την κυριότητα του Φώτη Ιωαννίδη. Κανείς, πλην των δύο πού έκαναν την πράξη, δεν έμαθε ποτέ – ούτε και πρόκειται να μάθει – ποιο ήταν το ποσόν της εξαγοράς.

*** Υπάρχει όμως και ένα άλλο θέμα πού επίσης έχει υποβαθμιστεί εντέχνως από την Μιντιακό μηχανισμό του Παναθηναϊκού και των «συγγενών» δυνάμεων. Και το θέμα αυτό δεν είναι άλλο από το λογότυπο πού κοσμεί πέρα ως πέρα τις φανέλες των ποδοσφαιριστών του Λεβαδειακού.

*** Το λογότυπο είναι ο τίτλος αθλητικού site ιδιοκτησίας Αλαφούζου, αλλά και αθλητική; εκπομπής στον ΣΚΑΙ του Αλαφούζου (διόλου τυχαία τοποθετημένης Σάββατο μεσημέρι και Κυριακή βράδυ, δηλαδή ημέρες αγώνων πρωταθλήματος).

*** Το θέμα αυτό έθιξε προ ημερών η «Αθλητική Διαπλοκή» και υπήρξε μεγάλη ανταπόκριση από το αναγνωστικό κοινό. Όμως, ουδείς συγκινήθηκε, ουδείς ενοχλήθηκε, ουδείς επενέβη. Ακρα του τάφου σιωπή, στο χώρο της ΕΞΑΡΤΩΜΕΝΗΣ ενημέρωσης.

*** Αντιγράφω : «Θυμάστε όλοι τον χαμό που είχε δημιουργηθεί προ διετίας, όταν η εταιρεία Shopflix του Βαγγέλη Μαρινάκη που είναι ΑΣΧΕΤΗ με τον χώρο του ποδοσφαίρου, είχε δώσει γενική χορηγία σε 10 ομάδες της Super League; Θυμάστε τα όσα έγραφαν τότε κάποια μέσα; Θυμάστε τα πύρινα άρθρα για χρηματοδοτούμενες ΠΑΕ και τα υπονοούμενα; Χώρια τον οχετό στα σχόλια από κάτω.

*** Σήμερα ένα site που ανήκει στον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και προωθεί τη γραμμή της ΠΑΕ, είναι στη φανέλα του Λεβαδειακού! Μία ΠΑΕ μόνο, όχι κάποια γενική χορηγία... Τα ίδια μέσα δεν σχολιάζουν το παραμικρό...»

Ο ΜΟΡΑΝ 2,20 - Ο ΕΛ ΚΑΑΜΠΙ 3.00 !

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΜΕ ΡΙΣΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΣΚΟΡΕΡ

*** Διάβασα τα ειδικά Στοιχήματα πού δίνει η ΟΠΑΠ για το πρωτάθλημα. Επικεφαλής στις αποδόσεις για πρώτος σκόρερ είναι ο Μοράν του Αρη πού δίνει 2.20, με δεύτερο τον Ελ Κααμπί πού δίνει 3.00.

*** Τρίτος ο (κατά Μπέον ) ... «γκιορίλα» Πιερό με απόδοση 8.0 και ακολουθεί ο Σβάμπ του Πάοκ με 12 !!! Είναι νομίζω πασιφανές. Για να βγάζουν τον Σβάμπ τέταρτο φαβορί για πρώτο σκόρερ, ποιος ξέρει πόσα πέναλτυ υπολογίζουν ότι θα πάρει ο Πάοκ, μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος !

*** Οσο για τον τεράστιο σκόρερ Φώτη Ιωαννίδη, πού έχει κάνει την Σπόρτινγκ να κλαίει με μαύρο δάκρυ, δίνει την εκπληκτική απόδοση ... 21 !!! Δηλαδή, έτσι και έχεις ποντάρει ένα κατοστάρικο ότι θα βγεί πρώτος σκόρερ, στο τέλος του πρωταθλήματος θα εισπράξεις ... 2100 ! ΑΜΠΙΣΤΕΒΤΟ ;

*** Κάτι θα ξέρουν στην ΟΠΑΠ, σίγουρα, για να δίνουν αυτές τις αποδόσεις και κορόϊδα δεν είναι για να χάνουν λεφτά. Όμως, απορώ για την μικρότερη απόδοση του Μορόν ! Ακόμα ΔΕΝ ΕΧΕΙ καν υπογράψει συμβόλαιο.

*** Την Δευτέρα έρχεται, λέει, ο εκπρόσωπός του για να κλείσει η συμφωνία για τριετές συμβόλαιο, πού δεν έχει κλείσει ακόμη. Αν δεν τα βρούνε και δεν κλείσει και τυπικά η συμφωνία, με ποια λογική θα βγεί ο παίκτης πρώτος σκόρερ ; Σε ... ποιο πρωτάθλημα ; Για «παγίδα» μου φαίνεται ***

Διαβάστε επίσης