Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

To μεγάλο μυστικό του «Μέντι» ήταν η σύνθεση!

To μεγάλο μυστικό του «Μέντι» ήταν η σύνθεση!
Τρίτη, 1 Οκτωβρίου 2024 - 16:11

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΜΕΝΤΙΛΙΜΠΑΡ

ΗΤΑΝ Η ΣΥΝΘΕΣΗ !

ΟΥΤΕ ΟΙ ΡΕΠΟΡΤΕΡΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΜΑΘΕΙ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΕΒΑΖΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ !

ΟΙ ΕΦΤΑ ΝΕΟΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΔΕΣΑΝ ΚΟΜΠΟ

ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΜΠΛΟ ΓΚΑΡΣΙΑ !

ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΦΕΡΕ Ο ΒΑΣΚΟΣ :

ΑΛΛΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕ, ΑΛΛΟΥΣ ΕΙΔΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ

( ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΛΕΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ, Ε ; )

*** Αυτή κι' αν ήταν έκπληξη ! Μας την έφερε σε όλους, ο παμπόνηρος ο Μέντι. Και πρώτα απ' όλους, στον Πάμπλο τον Γκαρσία. Τον Μπαοκτζή προπονητή πού έχει μετακομίσει στον Αθήνα, αφού ο Ρουμάνος δεν τον θέλει ούτε σε διακόσια χιλιόμετρα κοντά του. Ηρθε λοιπόν ο «Τιμή και Δόξα» Πάμπλο Γκαρσία στην Αθήνα, μπήκε στον Ατρόμητο και έφερε μαζί του και τον Τσιγγάρα. Ετσι κάνουν αυτοί οι προπονητές. Εχουν κάποιους δικούς τους παίκτες και τους κουβαλάνε μαζί, όπου πάνε.

*** Τέλος πάντων, ο Γκαρσία την πάτησε με την ενδεκάδα του Ολυμπιακού. Όπως την πατήσαμε όλοι μας, δηλαδή. Ουδείς περίμενε αυτή τη σύνθεση, πού ο Μέντι την φύλαγε όλη την εβδομάδα ως κόρην οφθαλμού ! Ακόμη και οι πιο παλιοί ρεπόρτερς του Ολυμπιακού πού ξημεροβραδιάζονται καθημερινά στο Ρέντη δεν είχαν πάρει χαμπάρι τι ετοιμάζει ο τρομερός Βάσκος.

*** Κι' αυτοί τελευταία στιγμή το πήρανε χαμπάρι και παραλίγο να πάθουν εξάρθρωση σιαγόνος όταν έμαθα, τελευταία στιγμή ότι ο Ολυμπιακός θα κατέβει με εφτά αλλαγές. Και μάλιστα, με δύο παιδιά βασικούς, στην σπονδυλική στήλη της ομάδας.

*** Και ο Γκαρσία ; Κόμπους γέμισε το μυαλό του. Αλλους περίμενε, άλλους έβλεπε μπροστά του ! Για άλλους έκανε μαθήματα και έδινε οδηγίες όλη την εβδομάδα στους παίκτες του, άλλοι εμφανίστηκαν στον αγωνιστικό χώρο. Περίμενε Εσσε, περίμενε Ελ Κααμπί, περίμενε Τσικίνιο, περίμενε Ορτέγκα ( γι' αυτόν είχε φτιάξει ξεχωριστό σχέδιο ), περίμενε Γουϊλαν, περίμενε Γιάρεμτσουκ, περίμενε Γκαρθία ... και τι δεν περίμενε

*** Και τι είδε μπροστά του ; Τους πιτσιρικάδες, τον Κωστούλα σέντερ φορ και τον Μουζακίτη, πού αν τον δείς χωρίς να τον ξέρεις, νομίζεις ότι πάει έκτη Δημοτικού ! Στο φινάλε, δηλαδή, πάνε στράφι όλα τα στρατηγικά σχέδια πού είχε εκπονήσει με τους συνεργάτες του με τόσο κόπο !

*** Ακόμα και οι δύο μέσοι πού είχε δώσει εντολή να μαρκάρουν τον Γουϊλαν αν τον έβαζε ο Μέντι σε θέση 10, δεν ήξεραν τι να κάνουν και κουτουλάγανε μεταξύ τους ο Ουεντραόγκο με τον Ουρακατένγκο. Ασε τον Ουάρντα, πού περίμενε ότι θα έχει τον σοφτ Ροντινέϊ και αντ' αυτού είδε μπροστά του την αγριόφατσα του Κοστίνια πού «δεν παίρνει χαμπάρι» από ... φερπλέγια και εύκολα σου δίνει τα ποδάρια στα χέρια !

*** Κόμπο τον έδεσε ο Βάσκος τον «Τιμή και Δόξα», πού σίγουρα θα τη θυμάται για πολλά χρόνια αυτή τη χοντρή κασκαρίκα. Όπως, βέβαια και τους τρείς πιτσιρικάδες πού δεν επέτρεψαν στην ομάδα του να κάνει ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΑΣΗ στην ερυθρόλευκη περιοχή. Περισσότερα όμως γι' αυτό τον αγώνα, στο αυριανό φύλλο.

ΑΣΥΓΧΩΡΗΤΟΣ ΤΑΣΟΣ ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ

ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ

ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ

ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΠΡΟΔΩΣΕ ΤΟ ... ΧΟΥΪ !

*** Ο Τάσος Παπαπέτρου μπήκε στο Καραϊσκάκη αποφασισμένος να το παίξει διαιτητής. Και τα κατάφερε, σε γενικές γραμμές. Τα προσόντα του άλλωστε είναι τέτοια και τόσα, πού άνετα θα μπορούσε να πρωταγωνιστεί μέχρι ... γεράματα σε διάφορα πόστα της διαιτησίας και να αφήσει εποχή.

*** Όταν έφτασε όμως η ώρα της «στραβής», πού όλοι οι διαιτητές απεύχονται να τους τύχει, δεν αποφάσισε σαν διαιτητής, αλλά σαν ΔΗΜΟΣΙΟΣΧΕΣΙΤΗΣ, πού είναι και το μεγάλο του πρόβλημα !

*** Εξηγώ : Όταν αυτός ο βαρύγδουπος στόπερ του Ατρομήτου ΧΤΥΠΗΣΕ ΜΕ ΜΙΣΟΣ και ΑΠΟ ΠΙΣΩ τον Γουϊλλαν, εκδηλώνοντας έτσι την ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΗ του ΜΑΝΙΑ για την ντρίμπλα πού είχε φάει προηγουμένως, ο Παπαπέτρου ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να μην είδε τι ακριβώς συνέβη. Όμως δεν τον πέταξε αμέσως έξω, όπως ΗΤΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να πράξει !

*** Δεν απορώ με την επιλογή του αυτή. Ενας ΔΗΜΟΣΙΟΣΧΕΣΙΤΗΣ διαιτητής σαν τον Τάσο Παπαπέτρου, τέτοιες στιγμές υπολογίζει όλες τις περιστάσεις. Και το μυαλό του παίρνει γρήγορες στροφές. Ξέρετε λοιπόν τι θα σκέφτηκε ;

*** Ότι το παιχνίδι θέλει πολύ λίγα λεπτά για να ολοκληρωθεί. Ότι το αποτέλεσμα είναι ήδη 2-0, οπότε κατά πάσαν πιθανότητα έχει κριθεί ήδη. Ότι ο Ολυμπιακός θα φύγει ικανοποιημένος απ' το γήπεδο και το ίδιο και ο Ατρόμητος, αν ΔΕΝ ΑΠΟΒΑΛΛΕΙ τον στόπερ του.

*** Και στο κάτω – κάτω της γραφής, γιατί να γίνει κακός με τον Γιώργη τον Σπανό, την Κάτια πού είναι καλό παιδί και μπορεί κάποια στιγμή να τη χρειαστούμε κλ.π. Μια οικογένεια είμαστε στο φινάλε, στην ποδοσφαιρική πιάτσα. Ποιος ο λόγος να χαλάσουμε τις καρδιές μας για μία ασήμαντη φάση ; Καταλάβατε ;

*** Επαναλαμβάνω. Δεν τα είπε ο Παπαπέτρου αυτά, ΕΓΩ τα λέω και τα γράφω, προκειμένου να ΑΝΑΛΥΣΩ και να ΕΞΗΓΗΣΩ μία αλλόκοτη απόφαση, που ένας ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ διαιτητής δεν θα έπαιρνε ποτέ. Ενας εξ ορισμού δημοσιοσχεσίτης, όμως, είναι τόσο ερμηνεύσιμος ...

Διαβάστε επίσης