Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Έτσι, μένει ανοιχτή η Τούμπα στο ντέρμπι

Έτσι, μένει ανοιχτή η Τούμπα στο ντέρμπι
Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2024 - 15:23

*** Προτίμησε να πάει στην Κοπεγχάγη από τον Πάοκ ο Χατζηδιάκος. Λογικό. Από μικρός ήθελε να παίξει κάποτε σε ομάδα πού διακρίνεται στην Ευρώπη. Φυσικά, ήταν επόμενο να φάει πάγκο με την Εθνική. Απαξ και αρνήθηκε τον Πάοκ ... ***

*** Τα αρχικά των ονομάτων των 170 εμπλεκομένων σε υπόθεση παράνομου στοιχηματισμού, για την οποία μας ενημερώνει εδώ και ... πεντέμισι περίπου χρόνια σε εβδομαδιαία βάση, «αποκάλυψε» προχθές η εκπομπή του ΣΚΑΪ «Δίκη».

* Για παράδειγμα, «Ε. Ο.», «Η.Λ.», «Γ. Γ. του Α.», «Γ. Γ. του Π.», «Κ. Δ.» ...

* Με όλο το θάρρος, να προσθέσει κι' η στήλη ένα : «Μ.Σ.Γ.Μ.Σ.» ***

*** Τζάμπα μαγκιές του μεσιέ Λανουά : «Όποιος μιλάει με δημοσιογράφο και τον βρίσκουμε, θα βγαίνει εκτός πινάκων» ! Το θέμα είναι όμως να τον ... βρίσκετε ! Εύκολο το νομίζετε ; Διότι έτσι όπως σας κόβω, βαλσαμωμένο πουλί να σας δώσουν να φυλάτε, θα το χάσετε ! ***

*** Περνάνε οι ώρες, περνάνε οι μέρες και για το θέμα του Κεμαλιστή Οσμάν από τον Παναθηναϊκό και τα ΜΜΕ του, σιγή ιχθύος. Τι να πούνε, άλλωστε. Μετά την απομάκρυνση από το ταμείο, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται ! Διότι, κατά την άποψή μου, περί λάθους πρόκειται. Δεν είχαν ενημερωθεί σωστά ***

*** Για να μιλήσει μαζί μου πάντως ο μεσιέ, θα πρέπει να με πληρώσει ***

ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕ ΓΕΜΑΤΗ ΤΟΥΜΠΑ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ !

ΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

«ΝΟΘΕΥΕΙ» ΤΗΝ ΙΣΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ «ΜΑΚΡΥ ΧΕΡΙ» ΤΟΥ ΒΡΟΥΤΣΗ

Η ΔΕΑΒ ΔΗΛΩΝΕΙ «ΑΝΑΡΜΟΔΙΑ» ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ... ΗΤΑΝ ΑΡΜΟΔΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΗΦΘΕΙ !

ΠΩΣ ΕΓΙΝΑΝ ΔΕΚΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ !

... ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ 3Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ !!!

*** Το θέμα με την κρατική παρέμβαση στο ποδόσφαιρο, όσο περνάει ο καιρός παίρνει διαστάσεις. Και μην κοιτάτε πού ακόμη δεν έχουν αρχίσει τα μεγάλα νταβαντούρια. Ακόμα πρώτες αγωνιστικές είναι και ντέρμπι δεν έχουν γίνει. Υπομονή λοιπόν και ... αναμείνατε στο ακουστικό σας.

*** Προχθές είχαμε ένα πρώτο, μικρό δείγμα. Με κρατικό βραχίονα, την Επιτροπή του Βρούτση «για την αντιμετώπιση της βίας», την «περίφημη» ΔΕΑΒ. Η οποία, ασχολούμενη με υποθέσεις της 3ης αγωνιστικής, επιλήφθηκε γεγονότων πού συνέβησαν στο Περιστέρι, στο πλαίσιο του αγώνα Ατρόμητος – Πάοκ.

*** Η Δεάβ λοιπόν, αφού τιμώρησε τον Παναθηναϊκό με απαγόρευση φιλάθλων για ΜΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ για ασήμαντο παράπτωμα, «κάλεσε σε απολογία» τις δύο ομάδες και εν συνεχεία ... δήλωσε ΑΝΑΡΜΟΔΙΑ να επιληφθεί, εκδίδοντας την εξής ανακοίνωση :

*** «Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας (Δ.Ε.Α.Β.), αφού έλαβε υπόψη της τα σχετικά έγγραφα της αρμόδιας αστυνομικής αρχής, τις εκθέσεις των παρατηρητών της Super League και της ΔΕΑΒ, καθώς και το οπτικό υλικό του αγώνα ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ-ΠΑΕ ΠΑΟΚ στις 01-09-2024, για το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Super League αγωνιστικής περιόδου 2024-2025, ανακοινώνει:

*** Με σχετική απόφασή της έκρινε ότι είναι αναρμόδια να επιληφθεί για φερόμενο επεισόδιο βίας μεταξύ φιλάθλων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και της Αστυνομίας, καθόσον, όπως προέκυψε μετά από διευκρινίσεις της ΕΛΑΣ, αυτό έλαβε χώρα εκτός της αθλητικής εγκαταστάσεως του Δημοτικού Γηπέδου Περιστερίου και του αμέσως περιβάλλοντος χώρου της, επί των οποίων και μόνον έχει κατά νόμον αρμοδιότητα η ΔΕΑΒ να επιλαμβάνεται»

*** Τι έχουμε λοιπόν εδώ ; Ας τα πάρουμε ένα – ένα. Πρώτον, η Δεάβ δηλώνει ότι είναι αναρμόδια να επιληφθεί για γεγονός στο οποίο ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΕΠΙΛΗΦΘΕΙ με την κλήση σε απολογία. Διότι αν δεν υπήρχε γεγονός ( = επεισόδια ) δεν θα είχε επιληφθεί καθόλου. Για να ασχοληθεί λοιπόν, σημαίνει ότι ΚΑΠΟΙΟΣ από τους αρμόδιους ( αστυνομία, παρατηρητές κλπ ) ΑΝΕΦΕΡΕ στην έκθεσή του ότι ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ Η ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ ΧΩΡΟ.

*** Διότι αν δεν είχαν γίνει εκεί, πού τα είδε και τα έγραψε ο καρφωτής ; Μήπως έγιναν στο όρος Αιγάλεω, εκεί πού καθόταν ο Ξέρξης και παρακολουθούσε τη ναυμαχία της Σαλαμίνας ;

*** Δεύτερον, από την πρώτη ημέρα της κλήσης σε απολογία, οι άνθρωποι του Πάοκ ( βλέπε σχετικά ρεπορτάζ ) εκδήλωναν την απορία τους και «δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως κλήθηκαν σε απολογία για έναν αγώνα στον οποίο δεν υπήρξε το παραμικρό και σε καμία περίπτωση δεν υπήρξαν επεισόδια ανάμεσα στους φίλους των δύο ομάδων όπως τονίζει και η ΔΕΑΒ !

*** Οι «ασπρόμαυροι» θεωρούν πως δεν υπάρχει κίνδυνος τιμωρίας της έδρας και στην χειρότερη θα τους επιβληθεί κάποιο πρόστιμο από την στιγμή που όντως στο Περιστέρι δεν συνέβη το παραμικρό στις εξέδρες» !

*** «Στις εξέδρες» λέει ο Πάοκ και πιθανότατα έχει δίκιο. Στον περιβάλλοντα χώρο, όμως ; Εκεί ... δεν υπήρξε ΣΥΜΠΛΟΚΗ οπαδών του Πάοκ με την αστυνομία ; Ποιος το ΒΕΒΑΙΩΣΕ αυτό ενώ ΕΙΧΕ ΓΡΑΦΤΕΙ στην έκθεση κάποιου άλλου ;

*** Πάμε παρακάτω. Την ίδια ημέρα με την κλήση του Πάοκ σε απολογία, η Δεάβ τιμώρησε τον Παναθηναϊκό με ΜΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ κεκλεισμένων των θυρών, η οποία θα εκτιθεί στον αγώνα του με τον Πανσερραϊκό. Αιτία της ποινής αυτής, ότι οπαδοί του με την Καλλιθέα «έριξαν εντός του αγωνιστικού χώρου πληθώρα μπουκαλιών νερού και μεταλλικά κουτιά αναψυκτικών».

*** Σε περίπτωση πού η Επιτροπή τιμωρούσε τον Πάοκ με μία αγωνιστική, θα έπαιζε χωρίς τους οπαδούς του στο ΠΡΩΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ της χρονιάς με αντίπαλο τον ... Παναθηναϊκό ! Τώρα, λόγω της «αναρμοδιότητας» της Δεάβ ( κατά την ταπεινή μου άποψη, προσχηματική δικαιολογία ) ο αγώνας ντέρμπι θα γίνει στην ΚΑΤΑΜΕΣΤΗ ΤΟΥΜΠΑ παρουσία ΟΟΟΛΩΝ των οπαδών του Μπάοκ.

*** Καλή επιτυχία σε όλους ..

ΟΤΑΝ ΖΗΤΟΥΣΕ ΤΗΝ ...

ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΣΑΜΙ !

*** Διαπεραστική ματιά στην επικαιρότητα από την δημοφιλή σελίδα του διαδικτύου «Ρατμ κι ο Βάγγος ζμπρώχνει» :

*** «Περιμένουμε ένα statement από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός του στυλ "ΑΧ ΑΥΤΗ Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΠΟΣΟ ΜΕ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ ...ΘΕΛΩ ΞΑΝΑΑΑΑ". Ίσως να κάνει κι ο μεγαλομέτοχος ένα story που θα προτρέπει τους Κύπριους οπαδούς του Παναθηναϊκού να στείλουν τα παιδιά τους στην Cedi Osman Academy Kibris ... φορώντας ως απαραίτητο accessory το κολιέ της Ομάδας Ε.

*** Μιλάμε για τον κύριο που εφημερίδα συμφερόντων του μια δεκαετία πριν ζητούσε την απέλαση του Κασάμι λόγω του πανηγυρισμού στο ματς του Ολυμπιακού κόντρα στην Γιουβέντους» ***

ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΑΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ

ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟ «ΡΩΣΟΣ»

*** Γράφει ο φίλος αναγνώστης και διαπρεπής νομικός κ. Αλέξανδρος Δεσύλλας : «Εμείς ειδικά οι Ολυμπιακοί τους Πόντιους τους αγαπάμε, τους θεωρούμε αδέλφια μας, αλλά καταθέτω τον προβληματισμό μου. Κάποτε ο τιτανοτεράστιος Βαγγέλης Μαρινάκης αποκάλεσε απόλυτα δικαιολογημένα τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ «Ρώσο». Τότε λοιπόν, ξεσηκώθηκαν όλες οι ποντιακές οργανώσεις της Βόρειας Ελλάδος και εξαπέλυσαν μύδρους κατά του προέδρου μας

*** Δεν θα υπερασπιστώ τον πρόεδρο, δεν το έχει ανάγκη άλλωστε, η αρχόντισσα μάνα του είναι από τον Πόντο. Όμως περιμένω, με μεγάλη ανυπομονησία, θα έλεγα προσμονή, να δω την αντίδραση των ΙΔΙΩΝ ΠΟΝΤΙΑΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ, τώρα πού στις τάξεις ελληνικής ομάδας και συγκεκριμένα του μπασκετικού μονοαθλητικού συλλόγου ΠΟΑ εντάχθηκε ένας από τους μεγαλύτερους ΥΜΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΦΑΓΕΑ ΤΩΝ ΗΡΩΙΚΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ, Κεμάλ Ατατούρκ...»

Διαβάστε επίσης