Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Έντονη η ανησυχία στο ελληνικό πρωτάθλημα

Έντονη η ανησυχία στο ελληνικό πρωτάθλημα
Τετάρτη, 4 Σεπτεμβρίου 2024 - 14:57

*** Άστους να παίρνουν Φουρνιέ και Γουίλιαν. Η Πανάθα έφτασε τα 5.500 μέλη στον ερασιτέχνη. Μόλις 22 χιλιάδες λιγότερα από τον Ολυμπιακό. ( ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ) ***

*** Για όσους έχουν πρόβλημα με την ηλικία του Γουϊλιαν, μία ενδιαφέρουσα πληροφορία. Ο Γουϊλιαν γεννήθηκε στις 9 Αυγούστου 1988. Ο Τάϊσον, καλύτερος παίκτης του Πάοκ τα τελευταία χρόνια και φέτος, έχει γεννηθεί στις 17 Ιανουαρίου 1988. Είναι δηλαδή επτά μήνες μεγαλύτερος ***

*** Δηλαδή, ένα μπάσκετ έμεινε από όλα για να έχει λόγο ύπαρξης και ο βάζελος και πάτε να του το κόψετε και αυτό ;;; Ντροπή, κάπου να είμαστε και άνθρωποι» ( Giorgos Parameritis ) **

ΕΝΤΟΝΗ Η ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ :

ΑΝ ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ, ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΑ ΝΤΕΡΜΠΙ ;

ΡΕΚΟΡ ΑΠΟΜΥΘΟΠΟΙΗΣΗΣ Ο ΛΑΝΟΥΑ !

ΑΠΟ ΤΗΝ 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗ ΜΑΣΚΑ Η ΚΕΔ

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗ ΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΜΑΝΤΑΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΙΤΗΤΗ, ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΤΗΣ ΛΕΙΒΑΔΙΑΣ

ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ «ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ» ΤΟΥ ( ΠΟΥΛΕΝ ΤΟΥ ) ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΧΕΡΙΟΥ

ΤΕΡΑΤΩΔΗΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΥΦΛΟΥΣ :

Η ΜΠΑΛΑ ΒΡΗΚΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ... ΜΗΡΟ ΤΟΥ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΑΕΚ !

*** Νέο ρεκόρ έκανε ο αρχιδιαιτητής μας, ο μεσιέ Λανουά. Νέο ρεκόρ απομυθοποίησης. Ούτε ο Μέλο Περέϊρα, ούτε ο Κλάστενμπεργκ, ούτε ο Μπένετ, ούτε ο Φρόϊντσφελντ ( έχουν και δύσκολα ονόματα, πανάθεμά τους ) γνώρισαν τόσο γρήγορα και τόσο άμεσα την απομυθοποίηση !

*** Όπως τα διαβάζετε, αγαπητοί φίλοι. Από την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ο Λανουά έδειξε ποιος είναι και σε ... τι θεό πιστεύει, διαιτητικά εννοείται. Βεβαίως, δείγματα έδωσε από την αρχή, από την κατάρτιση των πινάκων, αλλά δεν βιαστήκαμε να βγάλουμε συμπεράσματα. Αλλα βάζαμε στο μυαλό μας, τότε.

*** Και έρχεται η 2η αγωνιστική και βλέπουμε άλλα ανησυχητικά σημάδια, αλλά και πάλι τα ξεπεράσαμε. Είδαμε π.χ. την διαιτησία του Τσεφτσίλα στο Πόα – Λεβαδειακός και μας σηκώθηκε η τρίχα κάγκελο, αλλά πάλι είπαμε να μη βιαζόμαστε, μπορεί να τον τιμωρήσει. Ο Λανουά όμως του έδωσε και δεύτερο, συνεχόμενο ορισμό, ως 4ο στο Ατρόμητος – Πάοκ. Αντί τιμωρίας, επιβράβευση δηλαδή.

*** Ερχεται λοιπόν και η 3η αγωνιστική. Και η απομυθοποίηση μαζί. Που ξεκινάει από τους ορισμούς παρατηρητών ! Με παρατηρητή στο ... Λεβαδειακός – Αεκ, ποιόν λέτε ; Τον ... Μάνταλο ! Ναι, τον περιβόητο διαιτητοπαράγοντα Μάνταλο, πού στα χρόνια της «συμμορίας» ήταν το πραγματικό αφεντικό στην ελληνική διαιτησία. Τον Μάνταλο πού πριν γίνει η αλλαγή στην Επο, όλοι έλεγαν πως θα είναι ο πρώτος πού θα «σφουγγαριστεί» απ' την παλιά κατάσταση

*** Βάζει λοιπόν τον Μάνταλο παρατηρητή σε ένα διαιτητάκο, άγνωστο στο ευρύ κοινό, πού δεν είχε δώσει «διαπιστευτήρια» μέχρι τώρα. Ένα διαιτητή πού στοχευμένα δημοσιεύματα από ΑΡΔοΜέσα κυρίως, φέρνουν ως φαβορί για μία θέση ΔΙΕΘΝΟΥΣ διαιτητή, στη θέση του Διαμαντόπουλου ή του Μανούχου

*** Προηγουμένως όμως, είχε προηγηθεί μία «περίεργη», πολύ περίεργη κατάσταση με τον ορισμό σ' ΑΥΤΟΝ ειδικά τον αγώνα. Η ΚΕΔ του Λανουά, είχε ορίσει έναν άλλο διαιτητή αρχικά, τον Πουλικίδη, αλλά ΞΑΦΝΙΚΑ και χωρίς αιτιολογία τον αντικατέστησε με τον Πολυχρόνη. Δηλαδή, ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ ο ορισμός του Μάνταλου και ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ η αντικατάσταση του Πουλικίδη από τον Πολυχρόνη !

*** Και άντε τώρα εσύ, να είσαι μέσα στα κόλπα της διαιτησίας και να μη συνδέσεις Μάνταλο και Πολυχρόνη, αφού ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ και ΕΧΕΙΣ ΦΡΙΞΕΙ με την ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΑΒΑΝΤΑ στην Αεκούλα. Αντε να μη σου περάσει απ' το μυαλό, ότι ήταν ζευγάρι, ο ένας να κάνει τη δουλειά και ο άλλος να τον απλώσει πέπλο προστασίας να τον σκεπάσει !

*** Ελπίζω να μην είναι έτσι τα πράγματα, γιατί αν ξεκινήσαμε έτσι, με παιχνίδια του Λεβαδειακού εναντίον Πόα και Αεκ, φαντάζομαι ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ σε παιχνίδια ντέρμπι αργότερα και ανατριχιάζω ! Το παρασκήνιο, κύριοι, έχει τη δική του φωνή και όποιοι είναι χρόνια στην πιάτσα και έχουν αυτιά, την αφουγκράζονται.

*** Τι λέει λοιπόν η πιάτσα για την περίπτωση Μάνταλου, πού είναι κομματικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας και ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ από το Μαξίμου ; Ότι κατάφερε να επιβιώσει και να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του και με τη νέα κατάσταση, κατόπιν παρεμβάσεως και συνεννοήσεως Βρούτση – Γκαγκάτση ! Με τον «δημοσιοσχεσίτη» Λανουά να μη φέρνει αντίρρηση.

«ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ» ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΧΤΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

ΔΕΝ ΚΩΛΩΣΕ ΠΟΤΕ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΚΩΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

*** Το πρόβλημα βεβαίως ΑΓΓΙΖΕΙ και τον Ολυμπιακό ο οποίος παρακολουθεί χωρίς να παρεμβαίνει οπουδήποτε, αλλά χωρίς αυτό να σημαίνει και πως δεν ανησυχεί και δεν σκοπεύει να ΕΠΕΜΒΕΙ εάν και εφ' όσον υπάρξει συνέχεια στα ΚΩΜΙΚΟΤΡΑΓΙΚΑ περιστατικά τύπου Λειβαδιάς, όπου ο μεσιέ Λανουά, αθώωσε το ... πουλέν του Πολυχρόνη, με την απίστευτη δικαιολογία ότι η μπάλα βρήκε στον ... μηρό του Μπιγκουντί !

*** Ο Ολυμπιακός, πού στήριξε την εκλογή Γκαγκάτση, με ΤΙΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ, αφού ήταν ένας τρόπος να απαλλαγεί το ελληνικό ποδόσφαιρο από την «αμαρτωλή» κηδεμονία Αεκ / Μελισσανίδη, «κινδυνεύει» πλέον να «συνδεθεί» με τα όποια ΑΜΑΡΤΗΜΑΤΑ της διαιτησίας και αυτό και το ξέρει και το απεύχεται.

*** Οι ΔΕΚΑΔΕΣ των εκατομμυρίων πού ξοδεύει ο Βαγγέλης Μαρινάκης για την ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ της ομάδας με τους απλησίαστα υψηλούς για το ελληνικό ποδόσφαιρο στόχους, δεν επιτρέπουν ούτε ίχνος ανοχής στις προσπάθειες των «πονηρών» του παρασκηνίου.

*** Και απ' ό,τι αφουγκράζομαι, θεωρώ ότι ΗΔΗ υπάρχει ενόχληση στην ερυθρόλευκη Παε με την χρησιμοποίηση του Μάνταλου και αυτή, όπως είπαμε, είναι η δεύτερη φορά, μετά την στελέχωση των πινάκων. Νομίζω λοιπόν, ότι η τρίτη, ΑΝ ΥΠΑΡΞΕΙ, θα προκαλέσει ουσιαστική και ιδιαίτερα δυναμική αντίδραση. Κώλωσε δηλαδή ποτέ ο Βαγγέλης Μαρινάκης, για να κωλώσει και τώρα, ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ τίποτα λαμόγια ;

ΣΤΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΑΕΚ ΧΟΡΕΥΕΙ Ο ΛΑΝΟΥΑ

*** Δικαίωσε σε απόλυτο βαθμό την αρθρογραφία της στήλης ο Λανουά. «Επέλεξε» για να ασχοληθεί στην εβδομαδιαία ανάλυσή του με τέσσερις όλες – όλες φάσεις της τρίτης αγωνιστικής. Εκ των οποίων μόνο η μία, από το Λεβαδειακός – Αεκ. Ποια μία ; Αυτή με τη χερούκλα του Μπιγκουντί, Αυτή δηλαδή πού – όπως λέγαμε χθες – ΗΘΕΛΕ Η ΑΕΚ !

*** Δεν ξέρω αν προσέξατε. Από προχθές, οι εμβριθείς σχολιαστές και τηλεκριτικοί συναγωνίζονται στα ... «ναι μεν, αλλά» ! Δηλαδή, σε στυλ ... «μπορεί να μην ήταν πέναλτυ το χέρι του Μπιγκουντί, αλλά ήταν η λαβή του Λλαμέλα». Η, «το χέρι του Μπιγκουντί δεν ήταν, αλλά ήταν η μπουνιά του Βίντα στον Λαμαρίνα». Και βάλτε να 'χετε.

*** Η ΑΛΗΘΕΙΑ όμως, πού ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΙΔΑΜΕ είναι ΜΙΑ και ΔΕΝ ΔΙΑΨΕΥΔΕΤΑΙ. Τα πέναλτυ πού ΕΓΙΝΑΝ στη Λειβαδιά, ήταν ΤΡΙΑ. Μαζέψτε λοιπόν τα σάλια σας, γιατί ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΤΕ κανένα και με τίποτα ***

Διαβάστε επίσης