Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Φάρος και οδηγός για τους «μπέμπηδες» του Ολυμπιακού!

Φάρος και οδηγός για τους «μπέμπηδες» του Ολυμπιακού!
Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2024 - 13:20

*** Και μόνο λόγω ονόματος, ο Μάκης Γκαγκάτσης ήταν υποχρεωμένος να επιλέξει τον ... ΙΒΑΝ Γιοβάνοβιτς για την Εθνική ομάδα **

*** Ισχύει ότι ο διαιτητής Βάτσιος έχει τατουάζ τον «Δικέφαλο» στο δεξί του πόδι ; Εύκολο να διαπιστωθεί. Μην τον ... ξεχάσετε, όμως, στο νέο πίνακα ***

*** Μετά τον τραυματισμό του Κόστιτς, ο Μλαντένοβιτς θα είναι πλέον μόνιμος αριστερός μπακ στην Εθνική Σερβίας, μέχρι να τελειώσει το Ευρωπαϊκό. Αν τραυματιστεί κι' αυτός, θα κληθεί να τον αναπληρώσει ο Κουφανκάρ ***

*** Η Ντάϊναμο Χιούστον ανακοίνωσε ότι ο Εκι Πόνσε είναι η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία της ! Και η πιο ακριβή πώληση στην ιστορία του Μάριου Ηλιόπουλου, σίγουρα ***

*** Είπε ο υφυπουργός Αθλητισμού κ. Βρούτσης, κατά τη συνάντησή του με την Σούπερ Λίγκα σχετικά με την χρηματοδότηση του VAR από την Πολιτεία : «Δεν μπορεί να είναι υποχρέωση της Πολιτείας η εσαεί χρηματοδότηση του VAR με επιβάρυνση των Ελλήνων φορολογουμένων».

  • Και αμέσως μετά, συμφώνησε ... να γίνει η απαιτούμενη εκταμίευση. Είπαμε, όχι ... εσαεί, αλλά για τώρα τουλάχιστον, εντάξει ***

*** Στις 24 Αυγούστου, μετά τον Διηπειρωτικό τελικό Κ.19 μεταξύ Φλαμέγκο και Ολυμπιακού στο Μαρακανά της Βραζιλίας, οι φωτογραφίες που απεικονίζουν τους ερυθρόλευκους άθλους έτους 2024, θα γίνουν τρείς ***

ΦΑΡΟΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΠΕΜΠΗΔΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΛΑΜΙΝΕ ΤΖΑΜΑΛ !

ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΗ ΚΩΣΤΟΥΛΑ Ο ΑΣΣΟΣ ΤΗΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΩΝΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ !

Ο ΣΟΦΟΣ ΜΕΝΤΙΛΙΜΠΑΡ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΙΣ ΣΩΣΤΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

ΣΕ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΧΕΔΟΝ 50 ΑΓΩΝΕΣ ΤΗ ΣΕΖΟΝ, ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ :

ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΜΟΥΖΑΚΙΤΗΣ, ΜΠΑΚΟΥΛΑΣ, ΠΑΠΑΚΑΝΕΛΛΟΣ, ΣΙΝΑ ΚΛΠ.

*** Χθεσινή μου ανάρτηση, σχετικά με το μεταγραφικό τοπίο στον Ολυμπιακό, έγινε αφορμή για πολλά και ενδιαφέροντα σχόλια : «Εγώ πάντως έχω μαγευτεί και προσηλωθεί στην περσινή τριάδα του κέντρου μας : Εσε, Ορτα και Τσικίνιο ! Δεν θα ήθελα να χαλάσει με τίποτα !

*** Βάλτε και τον Ιμπόρα μέσα, αλλά από κεί και πέρα, όποιος και να ΠΡΟΣΤΕΘΕΙ στο ρόστερ, καλοδεχούμενος. Και θεωρώ τον 22χρονο ΝΕΟΖΗΛΑΝΔΟ Στάμενιτς ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΗ μεταγραφή, "α λα" Εσε, όπως και τον ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ Χορντάν ακόμη μία εξαιρετική προσθήκη.

*** Εχουμε ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ στο κριτήριο του ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ πού τελικά, είναι εκείνος πού δίνει την τελευταία εντολή απόκτησης ή όχι ενός ποδοσφαιριστή, κρίνοντας τις εισηγήσεις των συνεργατών του»

*** Επιλέγω το σχόλιο – απάντηση του καλού φίλου Αγγελου Νικόπουλου : «Καλημέρα κ. Μανώλη. Να εισφέρω και εγώ τον προβληματισμό μου? Μήπως θα πρέπει να προστεθεί ανεβεί στην Α ομάδα και κάποιο Ελληνόπουλο από την τρομερή Κ19 του Ολυμπιακού μια και στις θέσεις αυτές υπάρχουν τουλάχιστον 1-2 εξελίξιμοι νεαροί που με σωστή δουλειά και καθοδήγηση μπορούν να γίνουν πολύτιμοι ?»

*** Αγαπητέ φίλε, δεν έχω καμία αντίρρηση γι' αυτή την πιθανότητα. Αντίθετα, την ασπάζομαι 100 %. Η ομάδα των Νέων, πού κατέκτησε το ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ καταπλήσσοντας την ποδοσφαιρική Ευρώπη, δεν είναι δυνατόν να μην προσεχθεί ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ από την ΠΑΕ και βεβαίως το υπό τον Μεντιλίμπαρ τεχνικό τιμ της ομάδας.

*** Ειδικά για τις θέσεις του κέντρου, πού καλύπτονται από τη «μαγική τριπλέτα» των Εσε, Ορτα και Τσικίνιο, τα έγκυρα ρεπορτάζ αναφέρουν πως ΗΔΗ έχει επιλεγεί για να προωθηθεί στην πρώτη ομάδα ο Χρήστος Μουζακίτης. Είμαι βέβαιος ότι η ρεαλιστική αναγκαιότητα ( η ομάδα μπορεί να φτάσει και τους ΠΕΝΗΝΤΑ αγώνες στη νέα περίοδο ) θα οδηγήσει στην δραστηριοποίηση του συγκεκριμένου, ίσως και άλλων πού διακρίνονται στην ίδια γραμμή, όπως του Θεοφάνη Μπακούλα, ( ας θυμηθούμε ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ απόδοσή του και το απίθανο γκολ απέναντι στη Μίλαν ) !

*** Όμως, επειδή ο καθένας έχει τη δική του κρίση και άποψη για το ποδόσφαιρο, η δική μου επιλογή για ΑΜΕΣΗ μετακίνηση στην πρώτη ομάδα, λέγεται Χαράλαμπος Κωστούλας και είναι σέντερ φορ, σκόρερ, στράϊκερ, φουνταριστός, ή όπως αλλιώς προτιμά ο καθένας.

*** Ο Κωστούλας, γεννημένος πριν ΑΚΡΙΒΩΣ 17 χρόνια ( 30 Μαϊου 2017 ) πιθανότατα να χαρακτηριστεί ως «πολύ μικρός ακόμα για πρώτη ομάδα» και «ας περιμένουμε λίγο ακόμη μέχρι να ωριμάσει περισσότερο, αγωνιστικά και ψυχολογικά»

*** Δεν είναι λάθος αυτή η εκτίμηση, αλλά υπάρχει και Η ΑΝΑΠΟΔΗ άποψη. Η άποψη πού σχηματίστηκε στη σκέψη μου βλέποντας, πριν λίγα 24ωρα, τον ΤΖΑΜΑΛ της ΠΡΩΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ της Μπαρτσελώνα να ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ( μία ασίστ και ξέφρενες επιθέσεις ) με τη φανέλα της Εθνικής Ισπανίας εναντίον της Κροατίας στην πρώτη αγωνιστική του Γιούρο !

*** Ο Λαμινέ Τζαμάλ, είναι ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΣ του Κωστούλα λίγες εβδομάδες, αλλά ΕΧΕΙ ΗΔΗ καμιά ΣΑΡΑΝΤΑΡΙΑ συμμετοχές και καμιά ΔΕΚΑΡΙΑ ΓΚΟΛ με την Μπάρτσα και τη μεγάλη Εθνική ! Ξέρω ότι κάποιοι από τους αναγνώστες θα αμφισβητήσουν τη σύγκριση ανάμεσα σε Τζαμάλ και Κωστούλα. *** Όμως θα με αδικήσουν, δεν έκανα καμία «αγωνιστική» σύγκριση μεταξύ τους, Η αναφορά μου αφορά το ΗΛΙΚΙΑΚΟ και μόνο θέμα και όχι σύγκριση των ταλέντων τους, πού άλλωστε είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να γίνει τώρα, αφού διαφέρουν και οι κατηγορίες πού παίζουν

*** Το ερώτημα όμως πού γεννάται, είναι ΑΝ θα δοθούν ΚΑΙ στον Κωστούλα ΚΑΙ στα άλλα ΕΠΙΛΕΚΤΑ παιδιά της Κ.19 να ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ και στα ΠΙΟ ΥΨΗΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ. Αυτό βεβαίως, είναι υπόθεση του ενός, του καταξιωμένου προπονητή Μεντιλίμπαρ.

*** Σκέπτομαι όμως, έστω και ΕΝΑ από τα παιδιά ΜΑΣ να κατάφερνε να ΡΙΖΩΣΕΙ στην πρώτη ομάδα, πόσο μεγάλο και πολυεπίπεδο θα ήταν το κέρδος για τον Ολυμπιακό. Κάνω κάπου λάθος ;

ΤΟ ΕΠΙΚΟ ΤΑΠΩΜΑ ΕΝΟΣ ... «ΣΑΧΛΑΜΑΡΙΤΣΑ» !

ΤΟ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑ ΚΑΡΥΠΙΔΗ – ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

*** Θα μπορούσε να το πεί κάποιος και ... ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑ. Υψηλού επιπέδου ξεκατίνιασμα βεβαίως, αφού οι ... «συμπεθέρες» πού βγάζουν στη φόρα η μία τα ... άπλυτα της άλλης, είναι πρόσωπα πασίγνωστα, πού πρωταγωνιστούν στον ελληνικό Αθλητισμό. Μιλάμε για την ανταλλαγή ... «απόψεων» χθες μέσω διαδικτύου του Θοδωρή Καρυπίδη, ιδιοκτήτη της Παε Αρης και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ιδιοκτήτη της Καε Παναθηναϊκός. Και ιδού :

*** ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ : «Για τον Παναθηναϊκό έχει δρομολογηθεί νέο γήπεδο επενδυτικής αξίας 300 εκατομμυρίων, για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού υπάρχει δωρεάν παραχώρηση του ΟΑΚΑ με το πάρκινγκ και ό,τι άλλο ζητήσουν, ξεπερνώντας η αξία όλων αυτών τα 100 εκατομμύρια. Ε, βέβαια, να μη στεναχωρήσουν τον ΣΚΑΪ και το Newsbomb μόνο...» !

*** ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ : «Σαχλαμαρίτσα, πρόσεξε τα λόγια σου. Εγώ θυμάμαι πριν δέκα χρόνια περίπου όταν ήμουν στην Σπάρτη να με παίρνεις τηλέφωνο να γνωριστούμε. Πήγαμε να φάμε και το πρώτο πράγμα που ήθελες ήταν να στήσουμε αγώνα, αυτόν ανάμεσα σε Βέροια και Σπάρτη. Σαχλαμάρα, θα πιάσεις στο στόμα σου εσύ εμένα;»

*** Αν θέλετε την ταπεινή μου άποψη, ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ είπανε ΑΛΗΘΕΙΕΣ. Η αλήθεια του πρώτου, είναι πασίγνωστη στην ελληνική κοινωνία και όχι μόνο την αθλητική. Η αλήθεια του δεύτερου, ΗΤΑΝ ΑΓΝΩΣΤΗ μέχρι σήμερα για όλους, αλλά πιστεύω ότι δεν θα προχωρούσε στην ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ αυτή ο Γιαννακόπουλος, αν δεν ήταν γεγονός.

*** Και τι θα γίνει από δω και πέρα ; Μα, βεβαίως, ΤΙΠΟΤΑ ! Απολύτως ΤΙΠΟΤΑ, με ... ΜΠΟΛΙΚΟ ΚΑΘΟΛΟΥ ! Με τέτοια ζέστη, φίλοι μου, έχετε την απαίτηση να ενδιαφερθούν τα δικαστικά όργανα της ποινικής και αθλητικής Δικαιοσύνης και να κινητοποιηθούν ; Σιγά, μη βιάζεστε και σας φύγει κανένας πόντος ***

Διαβάστε επίσης