Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Η μαύρη βίβλος της εξυγίανσης! (μέρος 4ο)

Η μαύρη βίβλος της εξυγίανσης! (μέρος 4ο)
Σάββατο, 30 Δεκεμβρίου 2023 - 15:12

*** Φέρνει ΚΑΙ στο πόλο Τούρκο γκρίζο... λυκόπουλο ο πάο. Στις πρώτες του δηλώσεις δήλωσε πως στόχος του είναι όλοι οι αθλητές του παθαναικού να τελειώσουν τη σεζόν ζωντανοί να αποφευχθούν οι πνιγμοί και να καταφέρει να μάθει η ομάδα να κολυμπάει... ( George Poulikarakos ) ***

*** Και τώρα, να έρθει στο ρινγκ ο ΠΑΣ Γιάννινα. Και να ετοιμάζεται ο Παναιτωλικός ***

*** Τον είδανε πολλά μάτια τον Θοδωράκη. Και με ποιόν συναντήθηκε και μιλήσανε σε δημόσια θέα. ***

*** Επεσαν πολλές φάπες, λένε, στο άγριο επεισόδιο πού είχε ο τερματοφύλακας της Αεκ Γιώργος Αθανασιάδης όταν δέχτηκε την ... «αυθόρμητη» επίθεση οπαδών της ομάδας του, πού του ζητούν ευθύνες για κάποια γκολ πού έχει εισπράξει. «Αυθόρμητη» ... είπα ; Χαχαχαχαχχχχ ***

*** Δεν καταλαβαίνω, γιατί να τους σεβαστεί ο Αλαφούζος ; Παπάδες είναι ; Και τι δηλαδή, να τους ρωτήσει τι θα κάνει και ποιόν θα προσλάβει ; Αυτοί έτσι και πάρουν το πρωτάθλημα πού τους ... σπρώχνει η κυβέρνηση, μέχρι και να ... ασπαστούν το κοράνι είναι ικανοί ! ***

*** Όχι, δεν ισχύει ότι πρόεδρος της Νομοπαρασκευαστικής πού ετοιμάζει το νόμο Βρούτση θα είναι ... ο Γιαννάκης ! Το διαψεύδω κατηγορηματικά. Ισως να τον ρωτάνε και να τον συμβουλεύονται, αλλά μην είμαστε και υπερβολικοί ***

*** Πρόταση έκανε, μαθαίνω ο Φατίχ Τερίμ στον Μανώλη τον Κωστίδη να αναλάβει τον τομέα επικοινωνίας του, αλλά εισέπραξε αρνητική απάντηση ***

Η ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗΣ

( Μέρος 4ο )

  • ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΥ – ΙΒΑΝ
  • ΨΑΡΟΠΟΥΛΟΣ
  • ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ
  • ΤΡΟΜΠΟΥΚΗΣ
  • ΒΑΣΣΑΡΑΣ – ΚΟΞΕΝΟΓΛΟΥ
  • ΘΑΜΝΑΚΙΑΣ κ.α.

*** Συνεχίζω ( και κλείνω) την «Μαύρη Βίβλο» των πιο σημαντικών γεγονότων βίας και εγκληματικής δραστηριότητας στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου από το 2013, έως το 2019, οπότε ανέλαβε την εξουσία η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

*** Το Νοέμβριο του 2016 τυλίγεται στις φλόγες το αυτοκίνητο του προέδρου της ΕΠΣ Λέσβου, Σταύρου Ψαρόπουλου. Το πόρισμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας είναι ξεκάθαρο. Εμπρησμός. Τώρα ''ποιοι'' και ''πώς'', τι να πούμε, εμείς ''δεν ξέρουμε τίποτα''...

*** Τον Οκτώβριο του 2017 ο διαιτητής Harry Καλογερόπουλος καταγγέλλει ενέδρα έξω από το γήπεδο της Ηλιούπολης, όπου βρισκόταν για να σφυρίξει ματς της ΕΠΣΑ, από τέσσερις αγνώστους κουκουλοφόρους που επέβαιναν σε μηχανές.

*** Το Νοέμβριο του 2017 καίγεται το αυτοκίνητο του προέδρου της ΕΠΣ Άρτας, Θανάση Τρομπούκη, του μοναδικού προέδρου Ένωσης που όπως φημολογείται είναι κοντά στον ... ΠΑΟ του Αλαφούζου, στον οποίο η ''εξυγίανση'' Πατέρα -Μελισσανίδη - Ιγκνάτιεβιτς ''Σαββίδη'' χρεώνει ότι ''πήδηξε από το άρμα και δεν κάνει και πόλεμο πλέον στο Μαρινάκη''.

*** Το Δεκέμβριο του 2017 μαθαίνουμε ότι άγνωστοι έβαλαν φωτιά στο αυτοκίνητο της Ντέπυς Κοξένογλου, συζύγου του υπευθύνου ανάπτυξης διαιτησίας της ΕΠΟ, Κύρου Βασσάρα. Στα Καμίνια του Πειραιά και πολύ κοντά στο σημείο όπου είχε γίνει η επίθεση του μπράβου του Πατέρα, του λεγόμενου ''θαμνάκια'', μετά το τέλος του ντέρμπι με τον ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ τον Οκτώβριο του 2010.

*** Το ζεύγος Κύρου-Ντέπυς είναι κουμπάροι με το Θόδωρο ''Τεό'' Θεοδωρίδη, γιου του Σάββα Θεοδωρίδη και μεγαλοστελέχους της ΟΥΕΦΑ. Η Ντέπυ Κοξένογλου επίσης είναι αδερφή της αντιπροέδρου του Ατρομήτου και σημερινής αναπληρώτριας προέδρου της Σούπερ Λίκας Κάτιας Κοξένογλου.

*** Ο Ατρόμητος στοχοποιήθηκε τότε από κύκλους της ''εξυγίανσης'', επειδή ο τέως αντιπρόεδρός του, Βαγγέλης Μπαταγιάννης, έγινε αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός μετά την έκδοση του διατακτικού για το παραπεμπτικό βούλευμα εις βάρος των προέδρων των δύο ομάδων, Μαρινάκη του Ολυμπιακού και Σπανού του Ατρομήτου, σε δίκη για την υπόθεση της ανύπαρκτης ''εγκληματικής οργάνωσης=Ε.Ο. στο ελληνικό ποδόσφαιρο''. Ανύπαρκτη, όπως αποδείχθηκε περίτρανα, μετά όμως από πολύμηνη ταλαιπωρία ανθρώπων, υπολήψεων και προσωπικοτήτων.

ΤΑ 38 ΕΚ. ΠΕΣΚΕΣΙ ΣΤΟΝ ΙΒΑΝ

ΚΑΙ Η ΣΦΑΙΡΑ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΕΝΟ

*** Την επομένη της απόφασης να πτωχεύσει η ΣΕΚΑΠ του Ιβάν Ιγκνιατίεβιτς ''Σαββίδη'', επειδή της καταλογίστηκε από το Εφετείο Κομοτηνής το πρόστιμο των 38 εκ. ευρώ που τελικά της διέγραψαν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛηδες, αλλά και μετά την πρωτοφανή υπόθεση λαθρεμπορίας του...Λουτσέσκου, που συγκαλύπτεται από τον ίδιο τον ΠΑΟΚτζή υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο, ξαφνικά μαθαίνουμε ότι ''κάποιοι άγνωστοι'' έστειλαν σφαίρα μέσα σε φάκελο με επιστολή που είχε τρομοκρατικό περιεχόμενο στον πρόεδρο της ΕΠΟ και της ΕΠΣ Μακεδονίας, Βαγγέλη Γραμμένο, αυτόν που ο Ιγκνιατίεβιτς ''Σαββίδης'' χαρακτήριζε ''δικό του''. Τώρα τι σφαίρα ήταν αυτή κι αν ήταν ... πλαστική, δεν ξέρουμε.

*** Παραμονές Χριστουγέννων του 2018, λίγες μέρες μετά το ματς Ξάνθη-Ολυμπιακός, ο Λαρισαίος διαιτητής που το διηύθυνε, Θανάσης Τζήλος, δέχεται επίθεση έξω από ένα...φούρνο, πρωί-πρωί και καταλήγει τραυματίας στο νοσοκομείο, με χτυπήματα στο κεφάλι και στο γόνατο.

*** Η ΕΠΣ στην οποία ανήκει ο Τζήλος ήταν και είναι άκρως...''εξυγιαντική'' και παρότι δόθηκαν ΠΟΛΛΑ ρούβλια για να επέλθει αυτή η...''εξυγίανση'', στη συνέχεια οι παράγοντες που την διοικούσαν φάνηκε σαν να προτίμησαν τις ... χορηγίες του ΟΠΑΠ.

*** Θυμόμαστε λοιπόν ότι έντονα παράπονα για τη διαιτησία του Τζήλου είχε εκφράσει κι ο ΠΑΟΚ, μετά το παιχνίδι του στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο. Και όπως κυκλοφόρησε τότε στο παρασκήνιο, κάποιοι περίμεναν μεθοδικά την κατάλληλη στιγμή, όταν θα έλεγαν διάφορα πράγματα εις βάρος του Τζήλου άνθρωποι που σχετίζονται με τον Ολυμπιακό και ''του την έπεσαν''.

*** Με αυτό το κεφάλαιο, το τελευταίο της καταγραφής της πρώτης περιόδου κυριαρχίας της «Εγκληματικής Οργάνωσης της Εξυγίανσης» στο ελληνικό ποδόσφαιρο, κλείνουμε το «εν ολίγοις» αφιέρωμά μας, με την ελπίδα ότι σας δώσαμε πολλά.

*** Για τη δεύτερη περίοδο δράσης της Ε.Ο. Εξυγίανσης από το 2019 ( άνοδος της Νέας Δημοκρατίας στην εξουσία )μέχρι σήμερα, το υλικό υπάρχει και είναι εξ ίσου πλούσιο κα ενδιαφέρον. Με την πρώτη ευκαιρία, λοιπόν.

ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΡΟΥΤΣΗΣ ;

ΝΑΞΟΣ : ΧΩΡΙΣ ΜΕΘ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ;

*** Ένα από τα ατού αυτής εδώ της στήλης, είναι ότι έχει αποκτήσει την ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ των αρκετών χιλιάδων φίλων της, οι οποίοι δεν διστάζουν να εμπιστεύονται ακόμα και προσωπικά τους θέματα, ή και θέματα πού αφορούν τις μικρές κοινωνίες των ιδιαίτερων πατρίδων τους.

*** Ένα από τα μηνύματα πού έλαβα πριν μερικές ημέρες, αφορά τον Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση και την επαγγελματική του δραστηριότητα στο πανέμορφο νησί της Νάξου. Αποστολέας, ένας παλιός φίλος – αναγνώστης.

*** Φυσικά, το κείμενο πού ακολουθεί δεν έχει «σκανδαλοθηρικούς» σκοπούς, αλλά σκοπεύει στην πλήρη ενημέρωση των πολιτών του νησιού, πού μπορεί να συντελεστεί με την όποια απάντηση υπάρξει από πλευράς του ιδίου του κ. Βρούτση

*** Πρίν αρκετά χρόνια επί υπουργίας Βρούτση ψηφίστηκε ένας Νόμος που λέει ότι στα νησιά των Κυκλάδων όταν ένας κάτοικος χρειάζεται διακομιδή σε νοσοκομείο θα πηγαίνει στο πλησιέστερο νοσοκομείο που φυσικά είναι στη Σύρο. Το νοσοκομείο της Σύρου όμως ΔΕΝ διαθέτει Μ.Ε.Θ., αλλά Μονάδα Εντατικής Φροντίδας, με ότι αυτό συνεπάγεται...

*** Το ζουμί της υπόθεσης είναι ότι οι ασθενείς μεταφέρονται με πλοιάρια ιδιοκτησίας ( Όπως λένε αυτοί που ξέρουν) εταιρίας συμφερόντων Βρούτση!!! Είπες τίποτα; Εγώ προσπάθησα να βρω στοιχεία και στο υπουργείο Ναυτιλίας και σε περιοδικά ναυτιλιακά, αλλά βρήκα τοίχο!

*** Είμαι παθών, αφού έχασα τον αδελφό μου στα 63 του από εγκεφαλικό πριν ακριβώς τέσσερα χρόνια. Αν τα γαλόνια μπορέσουν να βρουν άκρη... Τα σκάφη έχουν έδρα τη Νάξο και λέγονται "ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ" (σικ) Ι, ΙΙ, ΙΙΙ κλπ. Καληνύχτα σας και Χρόνια Πολλά».

*** Πολύ ευχαρίστως θα δημοσιεύσω οποιαδήποτε απάντηση ακολουθήσει ***

Διαβάστε επίσης