Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Η μαύρη βίβλος της εξυγίανσης! (μέρος 2ο)

Η μαύρη βίβλος της εξυγίανσης! (μέρος 2ο)
Πέμπτη, 28 Δεκεμβρίου 2023 - 15:06

*** Ρε δεν πα' να τον σκυλοβρίζουν χιλιάδες ΕΚ ΤΩΝ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΩΝ οπαδών του Πάο ; Αφού πήρε τα ... συγχαρητήρια του Ερντογάν, δεν τρέχει κάστανο ***

*** Ακόμα και τον Μανώλη τον Κωστίδη να ρωτήσετε, πού είναι Αεκτζής, θα συμφωνεί κι' αυτός ανεπιφύλαχτα με την πρόσληψη του μπακλαβά ***

*** «Πάρτε όποιον Τούρκο προπονητή ή παίκτη θέλετε, κάντε φίλο τουρκική πολιτική όσο θέλετε ... Το γήπεδο στο Βοτανικό μόνο μην βγάλετε ... Κεμάλ Ατατούρκ» ( Sokratisk Pterneas ) ***

*** «Εγώ πάντως ησύχασα. Ο Ερντογάν το ενέκρινε και έδωσε το Ο.Κ. Τουλάχιστον όσο θα είναι στον βάζελο οι Αταμάν και Τερίμ, δεν θα έχουμε παραβιάσεις στο ελληνικό FIR" ( Dimitri Malitsis ) ***

Η ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗΣ

( Μέρος 2ο )

ΣΩΤΗΡΙΟΝ ΕΤΟΣ 2016 :

- ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΕΦΕΤΗ ΤΖΙΜΠΛΑΚΗ

- ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ ΚΑΤΑ ΣΑΡΡΗ

- ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΑΡΓΥΡΗ ΛΙΒΑ

- ΤΟ ... ΚΑΣΚΟΛ ΤΟΥ ΚΥΡΚΟΥ

- ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΙ ΒΟΗΘΩΝ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ

- ΑΝΑΤΙΝΑΞΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ κ.α.

*** Στις 16 Νοεμβρίου 2015, "άγνωστοι" γράφουν υβριστικά κι απειλητικά συνθήματα στο Μπραχάμι, κάτω από το σπίτι του εφέτη Γιάννη Τζιμπλάκη, ο οποίος τόλμησε να υιοθετήσει την πρόταση του εισαγγελέα Πούλιου και να εισηγηθεί στο Συμβούλιο Εφετών την απαλλαγή του Βαγγέλη Μαρινάκη από τις κατηγορίες για το Coriopolis=στημένα ματς του 2011, με αποτέλεσμα να στοχοποιηθεί από τη "Δίκη στον ΣΚΑΙ" και το sdna.gr. Εννοείται πως το sdna.gr δημοσιεύει αποκλειστικές φωτογραφίες από το σπίτι του Τζιμπλάκη, ώστε να μάθει όλη η Ελλάδα το πού ακριβώς είναι.

*** Στις 9 Δεκεμβρίου 2015 ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής δέχεται τηλεφωνικές απειλές κι εκβιάζεται από "άγνωστο", ώστε να πάει να καταθέσει εις βάρος του Βαγγέλη Μαρινάκη στην υπόθεση της "εγκληματικής οργάνωσης". Η τύχη της καταγγελίας Σαρρή αγνοείται έκτοτε.

*** Στις 21 Δεκεμβρίου 2015 "άγνωστοι" ρίχνουν τρείς σφαίρες στο δικηγόρο Αργύρη Λίβα στο Παλαιό Φάληρο και τον παρατούν αιμόφυρτο κι ετοιμοθάνατο. Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κώστας Καραπαπάς, με ραδιοφωνική του παρέμβαση λίγες μέρες μετά την επίθεση επικηρύσσει τους δράστες με 300.000 ευρώ, αλλά σχεδόν έναν χρόνο αργότερα κανείς δεν ασχολείται με το περιστατικό.

16) Στις 22 Ιανουαρίου 2016, στα πλαίσια της ετήσιας εκδήλωσης της ΕΠΣΑ στο ξενοδοχείο Χίλτον στα Ιλίσια, οπαδοί του ΠΑΟ που διαδήλωναν κατά του υφυπουργού Αθλητισμού Κοντονή, ο οποίος έκλεισε τη Θύρα 13 κι επρόκειτο να παρευρεθεί στην εκδήλωση, μπουκάρουν στο χώρο και τραμπουκίζουν μέλη της Ένωσης.

*** Στις 13 Φεβρουαρίου 2016, στο περιθώριο του παιχνιδιού ΑΕΚ-Ολυμπιακός για τη Superleague στο ΟΑΚΑ, ο παρατηρητής διαιτησίας Κύρκος καταγγέλλει : "Στο 30' του αγώνα κινήθηκε απειλητικά εναντίον του και του επιτέθηκε φραστικά ο κ. Μελισσανίδης Δημήτριος ρωτώντας τον σε έντονο ύφος -αρχίδι τι ήρθες να κάνεις εδώ; Πάλι στον ίδιο αγώνα ρε ξεφτιλισμένε; Καλά τα γράφει ο Δουκάκος ότι είσαι κολλητός του Βασσάρα και παίζεις συνέχεια. Θα σε λιώσω. Θα σε πνίξω με το κασκόλ. Θα σε γαμήσω. Γαμώ την συμμορία σας-".

*** Μετά το τέλος του ημιχρόνου κινήθηκε πάλι ο ίδιος προς το μέρος του και τον απείλησε λέγοντας του: "Θα σε τινάξω στον αέρα, ξέρω που μένεις και τι κάνεις, είσαι μέλος της συμμορίας". Όλα αυτά καταγράφονται στο φύλλο αγώνος. *** Λίγες μέρες αργότερα, ξημερώματα 5 προς 6 Μαρτίου 2016, "άγνωστοι" τοποθετούν εμπρηστικό μηχανισμό στο αυτοκίνητο της μητέρας του Κύρκου στην Ανατολή Ιωαννίνων. Η περιβόητη Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ της κυρίας Λουίζας-Γλυκερίας Ιωαννίδου απαλλάσσει τον Μελισσανίδη και όλα καλά.

*** Στις 18 Απριλίου 2016, σε σεμινάριο διαιτησίας της ΚΕΔ στο ΚΥΒΕ Περιστερίου, οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟ από το γειτονικό σύνδεσμο της Θύρας 13 κάνουν "ντου" και τραυματίζουν τρείς βοηθούς διαιτησίας, τους Σαμοΐλη-Κουντουρέλη-Τουμπακάρη. Φυσικά για την Ασφάλεια οι δράστες παραμένουν "άγνωστοι"

*** Στις 27 Απριλίου 2016 ο διαιτητής Κύζας στέλνει έγγραφη αναφορά στην ΚΕΔ, στην οποία ισχυρίζεται ότι πριν τον επαναληπτικό ημιτελικό Κυπέλλου Ατρόμητος-ΑΕΚ στο Περιστέρι, που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί εκείνη την ημέρα και τον οποίο επρόκειτο να διευθύνει ο ίδιος, του τηλεφώνησε κάποιος "Μελισσανίδης" και τον απείλησε. Η τύχη κι αυτής της καταγγελίας αγνοείται.

*** Στις 12 Μαΐου 2016 ο ταξίαρχος της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, Νίκος Ζησιμόπουλος, ανακοινώνει σε συνέντευξη Τύπου που παραθέτει την εξάρθρωση μιας συμμορίας που εμπλέκεται σε εμπρησμούς αυτοκινήτων κι έχει διασυνδέσεις με τη ρωσική μαφία. Μέλος της είναι ο εν ενεργεία υπάλληλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Σπύρος Μηλιωρίδης, που σχετίζεται με την ανατίναξη των αυτοκινήτων του προπονητή της Ξάνθης Λουτσέσκου και του μάνατζερ του ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ Κάτσε, Γιάννη Ευαγγελόπουλου.

*** Αύριο το 3ο μέρος ... ( πρώτα ο Θεός ) ***

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΚΑΙ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

ΘΑ «ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΗ ΝΥΦΗ» ΓΙΑ ΤΕΡΙΜ !

*** Πέρα από ό,τι άλλο εξωαγωνιστικό, θεωρώ ότι η απόφαση του Αλαφούζου να αλλάξει ΤΩΡΑ, δηλαδή πάνω στις γιορτές, προπονητή, είχε και λογικό υπόβαθρο. Δεν αναφέρομαι στον συγκεκριμένο Τερίμ, αλλά γενικότερα στην αλλαγή προπονητή τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

*** Λέω λοιπόν, ότι οι δύο επόμενοι αγώνες του Πάο για το πρωτάθλημα, γίνονται και οι δύο στη Λεωφόρο και με το δυνατόν πιο «σίγουρους» αντιπάλους ! Ο πρώτος, την ερχόμενη Τετάρτη με τον ουραγό ΠΑΣ Γιάννινα και ο δεύτερος την άλλη Κυριακή με τον Παναιτωλικό !

*** Μιλάμε δηλαδή για ΙΔΑΝΙΚΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ για οποιονδήποτε προπονητή και βεβαίως και για τον Τούρκο Τερίμ. Αν, για παράδειγμα, η ομάδα εκμεταλλευτεί την δεδομένη αδυναμία του αντιπάλου στο πρώτο παιχνίδι και πετύχει νίκη με ευρύ σκορ, θα ήταν ό,τι το καλύτερο για τον νέο προπονητή.

*** Πόσο μάλλον αν είναι να ακολουθήσει και δεύτερη άνετη νίκη, οπότε ο προπονητής θα κερδίσει τους περισσότερους πόντους αναγνώρισης από τους οπαδούς και ειδικά εκείνους πού εντυπωσιάζονται πιο εύκολα

*** Υπερήφανα Γιάννινα λοιπόν και τιμημένε Παναιτωλικέ, εστέ έτοιμοι ! Κάντε ένα μπανάκι, ξυριστείτε, φρεσκαριστείτε, αρωματιστείτε και ετοιμαστείτε, Εσείς θα είστε οι ... «εκλεκτοί» πρώτοι μιάς κοσμοϊστορικής διακρατικής συμφωνίας.

*** Ελπίζω να με αντιλαμβάνεσθε ... ***

ΚΑΙ «ΝΑΡΚΟ-ΣΥΝΟΔΟΣ» ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΝΕΩΝ ;

*** Περιπτώσεις σαν αυτή πού θα διαβάσετε τώρα, δεν θα λείπουν από τον βαρύ όγκο των εγκαλουμένων. Μιλάμε για την περίπτωση παράγοντα επαρχιακής ΕΠΣ πού συνελήφθη σχετικά πρόσφατα για κατοχή ναρκωτικών, αλλά αυτό δεν έχει εμποδίσει να συνοδεύει συχνά εθνικές ομάδες υποδομής, σε ταξίδια τους στο εξωτερικό ! ***

Διαβάστε επίσης