Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Που καταντήσαμε, πρωθυπουργέ μου!

Που καταντήσαμε, πρωθυπουργέ μου!
Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου 2023 - 15:42

*** Είναι πλέον κοινή πεποίθηση. Το φετινό πρωτάθλημα, το ΕΧΕΙ ΤΑΞΕΙ η κυβέρνηση στον Αλαφούζο και το Σκάϊ για λόγους πού ΟΛΟΙ καταλαβαίνουμε. Με την Αεκ και το Μπάοκ να μη φέρνουν αντιρρήσεις γιατί το στόμα τους είναι γεμάτο. Από κει και πέρα, το σίγουρο είναι ότι ο Ολυμπιακός θα παλέψει ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ! Αυτοί με τις σκευωρίες, εμείς ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ ! Και βλέπουμε... ***

*** Μέσα στα πολλά άλλα πού θα ήθελε πλέον ο Ντέμης, είναι και να γίνει πρόεδρος της Επο. Αλλά ... δεν ! Αυτοί πού αποφασίζουν τον έχουν για καμένο χαρτί ***

*** Ολοι τους ίδιοι είναι, αλλά οι καινούργιοι είναι χειρότεροι ! Αυτός ο αρχιδήμαρχος Δούκας, άλλα έλεγε προεκλογικά, πού μας είχε ζαλίσει με τον ... «πράσινο Βοτανικό» και άλλα λέει τώρα, πού έφτασε στο κιούπι με το μέλι. Τουλάχιστον ο προηγούμενος, ο Μπακογιάννης είχε πεί απ' την αρχή τι σκόπευε να κάνει με το Βοτανικό. Τούτος ο καινούργιος ξεκίνησε με κωλοτούμπες και άμα ξεκινάς έτσι, είναι σίγουρο πως έτσι θα συνεχίσεις ***

*** «ΠΑΟΚ και ΑΕΚ θα βγάζουν τους προέδρους της ΕΠΟ. Ο Παναθηναϊκός δεν έχει δύναμη στις ενώσεις αλλά δεν τη χρειάζεται, γιατί έχει τη στήριξη της κυβέρνησης λόγω ΣΚΑΪ κλ.π. Και ο Μαρινάκης ... «είναι ο πραγματικός πρωθυπουργός, αυτός που κυβερνάει τη χώρα» ( Μάκης Σβολιαντόπουλος ) ***

ΚΑΙ Ο ΜΑΚΗΣ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΟ !!!

*** «Εδώ δεν έχει σύνορα, δεν έχει καλοσύνη

μπροστά πηγαίνει ο αρχηγός και πίσω του οι σκύλοι.

Τραπέζι πεντακάθαρο, λεφτά, χαρτιά και τσόχα

κρατάς τη μύτη σου μακριά να μη σε πάρει η μπόχα»

( «ΤΟΥΜΠΟΥ ΤΟΥΜΠΟΥ ΖΑ», 1975 / ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ, 2023 ) ***

ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ, ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΜΟΥ !

ΙΒΑΝ ΚΑΙ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ

ΒΥΣΣΟΔΟΜΟΥΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΑΣ

ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥΣ

ΓΕΛΟΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ, ΟΠΩΣ ΓΕΛΟΙΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΝ ΕΠΕΛΕΓΑΝ ΤΟΝ ΘΕΙΟ Η ΤΟΝ ΑΝΕΨΙΟ ΤΟΥ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ Η ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ ΦΟΥΦΩΤΟΥ

*** Παίρνω την πάσα από μία χθεσινή ανάρτηση του καλού φίλου και μεγάλου Ολυμπιακού, Νίκου Μαυρωνά, Γράφει : «Υποθετικά, αν γραφόταν και λεγόταν στα μέσα ενημέρωσης ότι " κατόπιν συμφωνίας Α΄ ομάδας και Ολυμπιακού που είχε γίνει για τις εκλογές της ΕΠΟ, τώρα είναι η σειρά του Ολυμπιακού να βάλει πρόεδρο στην ΕΠΟ", θα γινόταν χαλασμός Κυρίου. Θα έπεφτε η κυβέρνηση και θα δικάζονταν για άλλη μια φορά για ... "εγκληματική οργάνωση" ο Ολυμπιακός και ο Βαγγέλης Μαρινάκης...»

*** Να το δούμε λοιπόν πιο αναλυτικά το θέμα. Και όπως τα βλέπω εγώ τα πράγματα, το να γίνει πρόεδρος ο Μάκης Γκαγκάτσης ή Ο ΟΠΟΙΟΣ Μάκης Γκαγκάτσης, κατόπιν συμφωνία Ιβάν – Μελισσανίδη, είναι γεγονός απλώς ΓΕΛΟΙΟ. Το να γίνεται ΣΥΜΦΩΝΙΑ μεταξύ των Ιβάν και Μελισσανίδη, για το ποιος θα είναι ο νέος πρόεδρος στην Επο, είναι μία πραγματική ΤΡΑΓΩΔΙΑ πού δεν ΣΤΙΓΜΑΤΙΖΕΙ μόνο την Επο και το ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά μια σειρά από ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ, μεταξύ των οποίων την ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, την ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, αλλά και ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ της χώρας, την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ μας !

*** Η υπόθεση της υπόδειξης από ΔΥΟ ΠΡΟΣΩΠΑ του νέου προέδρου στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, δεν είναι καινούργια. Με ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΡΟΠΟ, δηλαδή με ΣΥΜΦΩΝΙΑ μετά από ΠΑΖΑΡΕΜΑΤΑ και άλλα νταραβέρια, είχαν ΔΙΟΡΙΣΤΕΙ όσοι πρόεδροι ΥΠΟΔΕΙΧΤΗΚΑΝ ή ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΑΝ από τους δύο, από την εποχή της ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗΣ.

*** Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο διορίστηκε ο Γραμμένος, με τον ίδιο ο Θοδωρής Ζαγοράκης, με τον ίδιο ο Παναγιώτης Δημητρίου, με τον ίδιο * και ... χειρότερο ), ο νυν Μπαλτάκος ! Με τον ίδιο ΘΑ ΕΚΛΕΓΕΙ και αυτή τη φορά, ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΛΕΓΕΙ από τους δύο «ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ» του ελληνικού ποδοσφαίρου. Τον Ρώσο Ιβαν Ιγκνιατίεβιτς Σαμπίντι και τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

*** Το αν θα πρόκειται λοιπόν για τον Γκαγκάτση, τον γιό του Γκαγκάτση, τον θείο του Γκαγκάτση, ή τον αδελφό του Φούφωτου, δεν έχει καμία διαφορά. Ακόμα και το παιδί πού κάνει ντιλίβερι τα καφεδάκια τους να έκαναν πρόεδρο, ελάχιστη σημασία θα είχε επί της ουσίας.

*** Το θέμα μας, το θέμα της ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΗΣ ΣΑΠΙΛΑΣ πού έχει διαβρώσει τον χώρο, είναι ΑΥΤΗ ΚΑΘΑΥΤΗ η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ πού έχουν οι ΔΥΟ, να ΚΑΝΟΥΝ Ο,ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ στο ελληνικό ποδόσφαιρο, πέρα από τους ΚΑΝΟΝΕΣ, τους ΘΕΣΜΟΥΣ και τις ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ.

*** Και διευκρινίζω. Ο πρόεδρος της Επο, αναδεικνύεται κατόπιν ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ, σύμφωνα με τις ΔΙΕΘΝΩΣ ΚΕΙΜΕΝΕΣ δημοκρατικές διαδικασίες. Ειδικά στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, η εκλογική διαδικασία γίνεται κατά τη διάρκεια Γενικής Συνέλευσης των ΜΕΛΩΝ της. Πού συγκαλείται ειδικά γι' αυτό το σκοπό.

*** Ψηφίζουν μερικές δεκάδες εκπροσώπων των Ενώσεων μελών της Ομοσπονδίας απ' όλη την Επικράτεια, στην ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ανήκει η επιλογή. Και από το αποτέλεσμα ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ, αναδεικνύεται ο πρόεδρος. Αυτός είναι εν ολίγοις ο τρόπος εκλογής του προέδρου της Επο ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΔΥΟ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ.

ΩΜΟ, ΚΥΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΟ ΠΛΗΓΜΑ

ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ

ΜΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΠΡΑΞΗ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ «ΣΤΑ ΣΚΑΡΙΑ» !

*** Για να δούμε τώρα, ΠΟΙΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ και ΠΟΙΕΣ ΑΞΙΕΣ παραβιάζονται δια της ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ Μελισσανίδη και Ιβάν, για την οποία ... ΕΠΑΙΡΟΝΤΑΙ ΚΙ΄ΟΛΑΣ οι ΚΟΥΦΙΟΚΕΦΑΛΑΚΗΔΕΣ της ξεπουλημένης ενημέρωσης. Κατ' αρχήν, η ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ και μάλιστα κατά τον πιο ΩΜΟ, ΚΥΝΙΚΟ και ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΟ τρόπο, παραβαίνει τους κανόνες των ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ. *** Εχουμε δηλαδή, ΠΛΗΓΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ουσιαστικά, πράγμα πού σε άλλες χώρες αποτελεί ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ. Υπενθυμίζω ότι η κατηγορία των αλβανικών αρχών κατά του Ελληνα δημάρχου Χιμάρας, δικαίως ή αδίκως, ακριβώς σε τέτοιου είδους παράβαση του Ποινικού της Κώδικα στηρίχτηκε.

*** Από κεί και πέρα, εύκολο είναι να αντιληφθούμε ότι η διαμόρφωση αυτής της αρρωστημένης κατάστασης στην Επο απηχεί στους «πολιτικούς χειρισμούς» της κυβέρνησης, όσο και στα ΣΤΕΓΑΝΑ της Ελληνικής Δικαιοσύνης, αφού ενώπιόν μας βρίσκονται ΤΕΛΕΣΘΕΙΣΕΣ ΗΔΗ ΠΡΑΞΕΙΣ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ και ΜΙΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ, «στα σκαριά» αν όχι ήδη ολοκληρωμένη.

*** Αφησα για το τέλος, φίλοι μου, το θέμα – θέαμα των ΘΛΙΒΕΡΩΝ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΩΝ πού συνωθούνται στην αίθουσα των ΓΣ της Επο, «για να εκλέξουν» τον νέο πρόεδρο. Και τον εκλέγουν ... διαβάζοντας πολύ προσεκτικά το όνομα στο χαρτάκι πού τους έδωσαν, εν στενώ κύκλω. Με ελευθέρα τη βούλησή τους, εννοείται. Αν θέλουν τον ψηφίζουν. Δεν τους έβαλαν δα και το πιστόλι στον κρόταφο ...

ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΡΟΣΟΝ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ... ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ !

ΘΛΙΒΕΡΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ

*** «Άκουσα στο ραδιόφωνο της έρασπορτ , τον δημοσιογράφο Μαλισιώβα, ενός εκ των «υποστηρικτών» του ΠΑΟΚ στο δημόσιο ραδιόφωνο όλων των Ελλήνων και φυσικά των ομάδων, να μας λέει επί λέξει : «Μετά το αμαρτωλό παρελθόν της ΕΠΟ, τώρα είναι η σειρά του ΠΑΟΚ να προτείνει πρόεδρο όπως έχει συμφωνηθεί» !!!!

*** Έτσι χωρίς ντροπή και χωρίς δισταγμό, μας λένε πως αυτό αποφασίζουν!! Και ποιο είναι το προσόν του Γκαγκάτση υιού που είναι τώρα διευθύνων σύμβουλος του ΠΑΟΚ ? Σύμφωνα με τον "εξαίρετο" Μαλισιώβα, επί λέξει «Διότι διαφέρει από το πατέρα του που είχε το όνομα του ταυτιστεί με τον Ολυμπιακό και αυτός ούτε κατά διάνοια έχει» !

*** Δηλαδή το προσόν του προέδρου της ΕΠΟ μας λένε ανερυθρίαστα και θρασύτατα, πρέπει να είναι ... Αντιολυμπιακός!!! Μάλιστα κύριοι!! Ετσι... και κανενός τ' αυτί δεν ιδρώνει. Ενώ κάποτε, μόνο γιατί ο Μαρινάκης μίλαγε στο τηλέφωνο σε κάποιους παράγοντες, βρέθηκε κατηγορούμενος για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης !

*** Εδώ αυτοί αποφασίζουν, μιλούν για ενώσεις, λένε για συμφωνίες για προκαθορισμένες εκλογές και όλοι κάνουν τουμπεκί !!! Θλίψη, αηδία, και θυμός για όλους μας και κυρίως, σε όλους τους φιλάθλους του Ολυμπιακού!!! (Spiros Kalisperatis ) ***

Διαβάστε επίσης