Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Αν μη τι άλλο, η Θεσσαλονίκη φέτος υπόσχεται άφθονο γέλιο

Αν μη τι άλλο, η Θεσσαλονίκη φέτος υπόσχεται άφθονο γέλιο
Σάββατο, 29 Ιουλίου 2023 - 17:12

*** Για όσους ελπίζουν και αισιοδοξούν περί της οριστικής εξάλειψης των φαινομένων σήψης, διαφθοράς, παραβατικότητας και εγκληματικότητας πού κυριαρχούν στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, ιδού ο νέος υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, πού διόρισε χθες ο πρωθυπουργός στη θέση του Γιάννη Οικονόμου. Καληνύχτα σας ***

ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ !

ΑΠΟ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΤΟ ΖΕΥΓΟΣ ΜΠΑΛΤΑΚΟΥ, ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗ ΚΑΙ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ


*** Λένε ότι μία φωτογραφία αξίζει όσο χίλιες λέξεις. Εγώ θα χρειαστώ λιγότερες. Βλέπουμε λοιπόν, σε πανελλήνια πρώτη, την μέλλουσα σύζυγο του προέδρου της Επο Τάκη Μπαλτάκου, στο πλευρό του εκλεκτού της, σε πρόσφατη εκδήλωση. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η ωραιότατη κυρία είναι αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας, η οποία είχε διατεθεί μεταξύ άλλων για την προστασία του Πολίτη Μπαλτάκου.

*** Ο ακροαριστερός κύριος προς τον οποίον ατενίζουν και στέλνουν απεγνωσμένα μηνύματα τα κρεμασμένα στον τοίχο ψάρια, είναι ο «τσίος» της Επο και κολλητός των Κοντονή, Μελισσανίδη, Μάκη, Γιαννάκη κ.λ.π. τηλεπεριγραφέας με ιστορία καριέρας κοντά στον αλησμόνητο Μίνωα Κυριακού του ΑΝΤ1, Ιάκωβος ( Jack ) Φιλιππούσης.

*** Ακροδεξιά η επεμβατική και διεισδυτική φυσιογνωμία του Παπαχρήστου, συμβούλου της Επο και έκπτωτου προέδρου της ΕΠΣ Φθιώτιδος, ο οποίος κατόπιν εντολής της διοίκησης της Αεκ έχει τοποθετηθεί στη μόνιμη θέση του υπευθύνου για τις Εθνικές ομάδες.

ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ, Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΦΕΤΟΣ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΑΦΘΟΝΟ ΓΕΛΙΟ

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΡΕΣΒΗ, ΟΙ ... ΥΠΟΠΡΟΞΕΝΟΙ

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΑΡΗΣ ΤΙΜΗΣΑΝ ΠΑΛΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΒΙΒΛΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΑΡΗ ΜΕ ΤΗΝ «ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΑΡΥ» ΣΤΟ ΑΡΑΡΑΤ !

ΤΡΟΜΕΡΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ... ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΜΕ ΑΤΡΑΞΙΟΝ ΤΟΝ ΣΑΜΑΤΤΑ !

*** Μετά τον Πρέσβη μας στην Ευρώπη, σειρά πήραν οι πρόξενοι. Η, μάλλον, οι υποπρόξενοι. Ο Αρης στο Βιβλικόν όρος Αραράτ και ο Πάοκ στην Τούμπα. Και οι δύο δεν πήγαν και τόσο άσχημα, όσο αναμενόταν, πάντως. Πήγαν πολύ χειρότερα.

*** Το σκηνικό στο Αραράτ, πάντως, είχε έντονο βιβλικό χρώμα. Στη σύνθεση του Αρη, ας πούμε, δεν υπήρχε ούτε δείγμα Ελληνα ! όσοι έπαιξαν, βασικοί και αλλαγές, ήταν ξένοι. Πραγματική πανσπερμία, δηλαδή.

*** Δεν ξέρω αν ήταν θέλημα θεού, πάντως σίγουρα ήταν θέλημα Κάρυ. Θυμάστε τι είχε κάνει ο γερο Νώε με την Κιβωτό του ; Είχε βάλει από ένα είδος όλου του ζωικού βασιλείου, για να διατηρηθεί η ποικιλία της πανίδας της γης. Ο Κάρυ μάλλον ξέχασε να βάλει δείγμα από Ελληνα, αλλά αυτό δεν νομίζω να έγινε σκοπίμως, Αλλωστε, ο Κάρυ δεν είναι δα και Νώε

*** Τέλος πάντων, δεν ξέρω τι είδατε εσείς, αλλά εγώ είναι κάτι πολύ μεγάλο να έρχεται με φόρα προς τους οπαδούς του Αρη. Δεν είμαι σίγουρος, αλλά από το σχήμα, πολύ ομοιάζει με φούσκα ! Τώρα, το πόσο μεγάλη θα είναι η φούσκα, θα το μάθουμε όταν ... σκάσει. Και δεν το βλέπω μακριά.
*** ( Όχι, αγαπητοί Αρειανοί, μη φοβάστε. Ο Αρης δεν θα αποκλειστεί από την Αραράτ. Μετά έρχονται τα ωραία. Για να αποκλειστεί, θα πρέπει το Αραράτ να αλλάξει όνομα. Να γίνει Σινά και να δώσει ο καλός Θεούλης την σχετική εντολή : Ου ψευδοστοιχηματίσεις ! )

*** Τώρα, για τον δυστυχή υπηρέτη του ωραίου ποδοσφαίρου Πάοκ, τι να πεί κανείς. Τόσες ... μεταγραφάρες έκανε, τόσα ταλέντα έβγαλαν οι ακαδημίες, τόσους καλούς παίκτες πούλησε ο Ρώσος, για να ξεφορτίσει την ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια, αλλά και πάλι νούλα η ιστορία.

*** Και πολύ θα ήθελα να μάθαινα τι είπε και τι δικαιολογίες βρήκε ο Μάκης για να μπαλώσει τα πράγματα στο Ρώσο, αλλά αυτά δεν βγαίνουν ποτέ προς τα έξω. Εκείνο πού βγαίνει πάντα, είναι η πίστη στην ιδέα της εξυγίανσης. Της συμμαχίας με τον Μελισσανίδη και τη συνεργασία με τον Γιαννάκη.

*** Τι δηλαδή, λίγα είναι αυτά ; Μαζί διοικείτε το ελληνικό ποδόσφαιρο, μέσω της Επο. Ετσι πιστεύετε δηλαδή. Άλλο αν στην πραγματικότητα σας έχουν για να τους δένετε τα κορδόνια, όταν βαριούνται να σκύψουν. Αντε, να σας στέλνουν πού και πού τους Διαμαντόπουλους, τους Σιδηρόπουλους, τους Τζήλους, τους μετανιωμένους Καραντώνηδες, να σας οδηγούν σε θριάμβους. Μέχρις εκεί και ούτε πόντο παραπέρα.

*** Φυσικά, τα δεινά του Πάοκ δεν με κάνουν να αισθάνομαι άσχημα. Κάθε άλλο, ομολογώ. Όμως δεν μπορεί κανείς παρά να αισθάνεται δέος για την μοίρα τόσο πολλών φιλάθλων, να παρασύρονται τόσο εύκολα και να γεμίζουν τις οπαδικές τους κοιλιές με τόσους τόνους σανό. Και μάλιστα ... ξενόφερτου !

*** Από κει και πέρα, να καλωσορίσουμε τον τρομερό Σαμάττα. Κατάφερε ΣΕ ΜΙΑ ΦΑΣΗ, να κάνει ... ΤΡΙΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΦΑΟΥΛ ! Αχ, ρε Ιβάν, πάλι από σβέρκο ψωνίσατε. Τι να σου κάνω ; Ας πρόσεχες ***

ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΑΤΟΥΛΗ ΤΟ ΝΕΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΣΤΟΝ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΑΠΑΡΙΝΑ

ΠΗΡΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗ ΜΟΝΙΜΗ ΑΔΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΚΟΜΑ ... ΕΚΚΡΕΜΟΥΝ !!!

*** Από τον γνωστό ιστότοπο aetofolia,gr αντιγράφω το κατατοπιστικότατο άρθρο :

*** «Μέχρι και τα κοκόρια του γεννάνε αυτή την περίοδο. Ντάμπλ και νέο γήπεδο. Και μάλιστα τι νέο γήπεδο! Τετράστερο μετά την επιθεώρηση της UEFA γήπεδο της χρονιάς για το 2022. Το μόνο που του έλειπε ήταν η «κανονική» Άδεια Λειτουργίας από την Περιφέρεια Αττικής. Μια άδεια που αρχικά είχε εκδοθεί ως «προσωρινή» και στη συνέχεια επεκτάθηκε για ένα 6μηνο το οποίο έληγε στα τέλη Αυγούστου.

*** Ευτυχώς, δεν χρειάστηκε να φτάσουμε μέχρι την τελευταία στιγμή. Ευτυχώς στην Περιφέρεια κινήθηκαν αστραπιαία μετά και από αίτημα της Ερασιτεχνικής και μετά την επιθεώρηση στο γήπεδο εξέδωσαν μια «οριστική» Άδεια Λειτουργίας η οποία με βάση τη νομοθεσία για τις αθλητικές εγκαταστάσεις ισχύει για 2 χρόνια

*** Ωστόσο, είναι γνωστό πως δεν έχουν εκπληρωθεί όλες οι απαιτήσεις του άρθρου 42 του Ν. 4277/2014, οι οποίες υπό κανονικές συνθήκες είναι προ-απαιτούμενα της Άδειας Λειτουργίας. Απ' ότι φαίνεται, όμως, αυτά είναι πολύ «ψιλά γράμματα» για την Περιφέρεια Αττικής ειδικά σε μια προεκλογική περίοδο.

*** Απομένει να δούμε πότε -επιτέλους- θα ξεκινήσει η δεύτερη υπογειοποίηση».

ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ

*** Στο ίδιο προπονητικό κέντρο της Ολλανδίας γίνεται η προετοιμασία της Αεκ και της ΑΕΚηφισιάς. Ακουσα πως και τα ... έξοδα από το ίδιο ταμείο βγαίνουν. Ακόμα, ότι η Αεκ έδωσε δανεικό στην ΑΕΚηφισιάς ένα νεαρό αμυντικό, ειδικό για να μαρκάρει τον Λιβάϊ !

*** Κι' εσείς, κύριοι εισαγγελείς, ανακριτές, αθλητικοί δικαστές κλ.π. κλ.π. εξακολουθείστε να ανησυχείτε ανύποπτοι για την εξάπλωση της ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ στο ελληνικό ποδόσφαιρο λόγω ... «παράνομων στοιχηματισμών» ***

*** ΕΡΩΤΗΣΗ : Και ο Γιαννάκης στην Ολλανδία προετοιμάζεται, ή δεν τον άφησε να φύγει το αφεντικό ; ***

ΣΤΟ ΒΡΟΝΤΟ

*** Πάει στο βρόντο και η πρόσφατη συνάντηση Οικονόμου – Μπαλτάκου, μετά την αλλαγή του Υπουργού. Ο,τι ειπώθηκε και ό,τι συζητήθηκε, πήγανε στο βρόντο. Τώρα θα αναμένουμε τη νέα συνάντηση ... κορυφής, Βρούτση – Μπαλτάκου. Που στοιχηματίζω, θα διεξαχθεί σε κλίμα ... αφόρητης εγκαρδιότητας ! «Ομόσταυλοι», γαρ, πολιτικά ***

Διαβάστε επίσης