Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Αποκάλυψη: Άλλαξε διοίκηση η ΚΑΕ ΑΕΚ!

Αποκάλυψη: Άλλαξε διοίκηση η ΚΑΕ ΑΕΚ!
Παρασκευή, 21 Ιουλίου 2023 - 15:59

*** Δυό Φρέντους Εσπρέσσους Καπουτσίνους, παρακαλώ.

- Αβε Καίσαρ ! ***

*** Μεσημέρι Πέμπτης 20 Ιουλίου. Μετά τους Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, και ο Πάοκ τοποθετήθηκε επίσημα για την υπόθεση των στημένων.

· Ποιοι λείπουν ... ποιοι λείπουν ... ***

*** Πάντως η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου αποφάσισε να στείλει επιστολή και στον Υπ. Προστασίας του Πολίτη Νότη Μηταράκη, ζητώντας επίσπευση των διαδικασιών για τα στημένα. Είμαι βέβαιος ότι ο Μηταράκης θα απευθυνθεί στον Μπαλτάκο για ευρύτερη ενημέρωση και ... κάπου εδώ ήρθαμε, πάμε να φύγουμε ***

*** Περιμένω από τον βουλευτή μικρού κόμματος πού είναι αδελφός και συνεταίρος του ΒΙΑΣΤΗ γυμναστή στη Θεσσαλονίκη, να βγεί από βήματος να ... κατακεραυνώσει την «πο@τάνα την Αθήνα» και «το κράτος του νότου» πού δεν αφήνουν τη Μπαογκάρα να προκόψει ***

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ :

ΑΛΛΑΞΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ Η ΚΑΕ ΑΕΚ !

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΤΕΛΟΣ, ΑΛΕΞΙΟΥ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΟΥΜΑΝΤΑΔΟΡΟΣ !

«ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ» Ο ΜΑΚΗΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΥΤΕ ΑΠΛΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΣ ΚΑΕ !

*** Στις 7 Ιουλίου 2023 καταχωρήθηκε στο ΓΕ.ΜΗ. η από 24 Ιουνίου απόφαση της γενικής συνέλευσης των μετόχων της ΚΑΕ ΑΕΚ, σύμφωνα με την οποία εκλέχθηκε και συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο ΔΣ της Εταιρείας, ως εξής :

*** Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, Αλεξίου Αλέξιος. Αντιπρόεδρος και αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος, Χηνάς Γεώργιος. Μέλη, Γιαννάς Ιωάννης, Μπέρκοβιτς Γεώργιος και Αγγελόπουλος Ευάγγελος.

*** Βάση της παραπάνω εξέλιξης, ο μέχρι τώρα Πρόεδρος Μάκης Αγγελόπουλος δεν υπάρχει πλέον στο ΔΣ της εταιρείας, ούτε ως απλό μέλος ! Εξηγήσεις, έστω με τη μορφή πληροφοριών ή διαρροών, δεν έχουν δοθεί από την ΚΑΕ, ούτε από τον ΕΣΑΚΕ, στον οποίο ο Αλεξίου μετέχει ως εκπρόσωπος της ΚΑΕ.

*** Το γεγονός όμως ότι ο Αλέξης Αλεξίου είναι ένας από τους στενότερους συνεργάτες του Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος τον έχει τοποθετήσει και στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, μπορεί να οδηγήσει σε κάποια «πρόχειρα» έστω, συμπεράσματα. Πολύ πιθανό δηλαδή η ΚΑΕ ΑΕΚ να ΑΛΛΑΞΕ ΧΕΡΙΑ, από του Αγγελόπουλου, στου Μελισσανίδη !

*** Οσο για το τι απέγινε το μέχρι πριν δέκα μέρες αφεντικό της μπασκετικής ΑΕΚ, δεν υπάρχει απολύτως καμία πληροφορία. Όπως βεβαίως και το τι μέλει γενέσθαι με τα υπέρογκα χρέη της ομάδας, τα ban κλ.π. τα οποία «είχε αναλάβει» και εγγυηθεί γι' αυτά ο κ. Αγγελόπουλος.

*** Διάβασα το πρωτοσέλιδο πρωϊ πρωϊ και έπαθα πλάκα ! "Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΑΠΈΡΡΙΨΕ ΠΡΌΤΑΣΗ 21,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΙΒΑΪ" !

*** Ποιός το έγραφε αυτό ; Μα, η εφημερίδα του ... Μελισσανίδη, αλλά αυτό δεν έχει σημασία. Σημασία έχει ότι το διάβασαν μερικά κοπάδια μαυροκίτρινων προβάτων και βεβαίως, το έχαψαν με τη μία.

*** Ξέρετε, στη δημοσιογραφία υπάρχει μία ... βάση δεδομένων για την παρουσίαση μιάς είδησης : Το ΠΟΙΟΣ, ΠΟΥ, ΠΟΤΕ, ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ. Το ΠΟΙΟΣ λοιπόν, μας το επικοινώνησε η καλή εφημερίδα. Ο Μελισσανίδης και αυτό αρκεί. Τα ... υπόλοιπα ... δεν χρειάζεται να τα μαθαίνουμε. *** Οσο για το ... ΠΟΣΑ, είναι στη ... διάθεση του καθενός να το καθορίσει. 21,5 λέει. Δηλαδή αν έλεγε 31,5 ή 47,3 ή ό,τι άλλο, θα βρισκόταν κανείς να διαψεύσει ; Οσα θέλουν, τόσα λένε. Οσα και να έγραφαν, το όχι του Μελισσανίδη είναι πού μετράει. Τι, όχι ;

*** Για κάτι άλλο όμως δεν μας είπανε τίποτα. Για το ΠΟΣΑ ΣΤΟΙΧΙΣΕ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ Η ΤΖΑΜΠΑΣΟΦΙΑ. Και δεν λέω για τα 40 ΣΥΝ που έβαλε η Περιφέρεια του Πατούλη. Λέω για τα ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ πού έβαλαν ο ΔΗΜΟΣ της ΝΦ, τα ΕΣΠΑ και τα ΜΕΣΠΑ και

ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΑΛΛΕΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ πού ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΤΕ. Οσο για εκείνα πού έβαλε ο ... ΚΟΥΒΑΡΝΤΑΣ διοικητικός ηγέτης, μην ψάχνετε άδικα. Το ταμείο είναι ΑΡΝΗΤΙΚΟ.

Ο ΘΕΙΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ

*** Το θέμα αυτό, δηλαδή της ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ για το χτίσιμο της Τζαμπασοφιάς, παραμένει πάντα επίκαιρο. Όπως βέβαια και η οικονομική διαχείριση από την Περιφέρεια Αττικής. Χαρακτηριστικό είναι το μήνυμα πού έλαβα από ένα φίλο αναγνώστη, τον κ. Βασίλη Ζωγράφο, πού γράφει :

*** «Είμαι φανατικός αναγνώστης σου δεν έχω χάσει ούτε ένα άρθρο εδώ και πολλά χρόνια. Ήθελα το εξής. Έχω ένα θείο ο οποίος λέει ότι στην αεκ δε δόθηκε ούτε ένα ευρώ από την περιφέρεια για την κατασκευή της Ο.Παπαρίνα που πολύ ωραία λες και συ

*** Επειδή ο θείος μου συμβαίνει να είναι όσο ισχυρογνώμων που ούτε φαντάζεσαι και θέλω να τον βουλώσω; Μήπως μπορείς να μου στείλεις κάτι που να δείχνει πόσα λεφτά έδωσε η περιφέρεια για το γήπεδο Μελισσανιδη? Κάπου 50 μύρια νομίζω έχεις πει»

ΟΥΤΕ ΜΙΣΟ ΕΥΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ !

*** ΑΠΑΝΤΗΣΗ : Να μου επιτρέψεις, αγαπητέ, μία συμβουλή στον θείο σου : Να φροντίσει να έχει πιο σφαιρική ενημέρωση από τα ΜΜΕ. Να μη διαβάζει δηλαδή μόνο έντυπα της Αεκ, γιατί έτσι μένει πίσω και τελικά χάνει την επαφή με την πραγματικότητα.

*** Η ίδια η Αεκ με ανακοίνωσή της και ο ίδιος ο Μελισσανίδης με δηλώσεις του έχουν παραδεχτεί ότι δόθηκαν «30 εκατομμύρια». Η ίδια η Περιφέρεια, έχει παραδεχτεί ότι έδωσε «33.5 εκατ.». Σ' αυτά τα ποσά πρέπει να προστεθούν και άλλα πού δόθηκαν στην Αεκ «για συνοδά έργα», ηλεκτρολογικό και ηλεκτρονικό εξοπλισμό, για έργα στον περιβάλλοντα χώρο και πάει λέγοντας.

*** Το τελικό κονδύλι ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ που ΧΟΡΗΓΗΘΗΚΕ για την κατασκευή και ολοκλήρωση της Τζαμπασοφιάς, πρέπει να φτάνει ή και να ξεπερνάει τα πενήντα εκατομμύρια !

*** Οσο για το ... έγγραφο πού θέλει ο θείος σου να του στείλω, πολύ ευχαρίστως, αρκεί να μου στείλει κι' αυτός κάποιο έγγραφο πού να ΑΠΙΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ότι ο Μελισσανίδης έχει βάλει ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΣΟ ΕΥΡΏ για το γήπεδό ΤΟΥ. Εντάξει είμαστε ;

ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΦΙΣΑ

*** «Καλημέρα, η είδηση από μόνη της αναιρεί την εγκυρότητα της. Και εξηγώ, απέρριψε πρόταση 21 εκατομμύρια και θα του κάνει ανανέωση συμβολαίου με αύξηση αποδοχών που θα φτάσουν το 1 εκατομμύριο..... μα εάν μια ομάδα προσφέρει 21 εκατομμύρια, δεν θα του δίνει κι ένα συμβόλαιο τουλάχιστον 2 εκατομμύρια....? Αλλά ο Λιβαϊ μεγάλωσε με τον δικέφαλο αφίσα και δεν μπορεί μακριά από την αγαπημένη του ομάδα.....! ( Ζάννης Νίκος )

ΦΡΑΓΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 40 !

«Μισώ τις ανακρίβειες. 29,5 εκατομμύρια έδιναν και ο Μελισσανίδης νευρίασε. Τους είπε ότι για προτάσεις κάτω από 40 εκατομμύρια να βάλουν φραγή εισερχομένων κλήσεων». ( George Mitsou )

Διαβάστε επίσης