Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με εντολή της συμμορίας: Εκτός ο Φορτούνης για να παίζει ο «Ντέλιας»!

Με εντολή της συμμορίας: Εκτός ο Φορτούνης για να παίζει ο «Ντέλιας»!
Σάββατο, 27 Μαΐου 2023 - 13:30

*** Ξέρετε ποιοι έκαναν την απονομή Κυπέλλου ; Ο Αγοραστός της Θεσσαλίας, με τον ... «ΕξΑγοραστό' της Επο ! ***

*** Άλλες ομάδες, όπως ο Ηρακλής, χάνουν κατηγορία επειδή χρωστάνε μερικές δεκάδες χιλιάρικα. Μόνο στην Αεκούλα ξέρουν το μυστικό πως γίνεται να μην πληρώνεις ποτέ κανένα και να ζείς πλουσιοπάροχα με τον ξένο οβολό, χωρίς να δίνεις λογαριασμό σε κανένα ***

*** Καμία απόφαση για την επαγγελματική διαιτησία, χθες στη Σούπερ Λίγκα. Αποφάσισαν μόνο να κάνουν μία τριμελή επιτροπή από ... έξη άτομα, για να ασχοληθεί. Δηλαδή, τρέχα γύρευε και ψάχνε να 'βρεις. Κάτι γίνεται, πάντως. Θα υπάρξουν σίγουρα εξελίξεις. ΜΕΤΑ τις εκλογές, προβλέπω ***

ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ : ΕΚΤΟΣ Ο ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ Ο «ΝΤΕΛΙΑΣ» !

Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΦΟΡΤΟΥΝΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

*** H μη κλήση του Κώστα Φορτούνη στην Εθνική ομάδα, ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ το κοινό μυστικό : Ότι ΚΑΙ ο προπονητής Πογέτ, όπως ΟΛΟΙ όσοι περιφέρονται γύρω από τις Εθνικές ομάδες της Επο, δεν είναι παρά ΕΝΕΡΓΟΥΜΕΝΑ της περίφημης μαυροκίτρινης ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ, της οποίας ΑΠΛΑ εκτελούν εντολές.

*** Ο Φορτούνης πανθομολογουμένως είναι ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ και ΠΟΙΟΤΙΚΟΤΕΡΟΣ Ελληνας ποδοσφαιριστής. Γιατί τότε τον άφησε εκτός Εθνικής ο αποτυχημένος Πογέτ; Βεβαίως, δεν έχω καμία πληροφόρηση, ούτε και μπορώ να είμαι σίγουρος 100% για τίποτα. Σαν ασχολούμενος όμως επί ΠΟΛΛΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ με τον χώρο και ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ τον τρόπο και τις μεθόδους πού χρησιμοποιούνται στο ελληνικό ποδόσφαιρο, μπορώ να εκφράσω άποψη, εξηγώντας το «μυστήριο» πού δεν είναι διόλου μυστήριο.

*** Ο Φορτούνης λοιπόν δεν κλήθηκε στην Εθνική, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΙΑΣ. Αυτό μου λέει η δική μου εκτίμηση των πραγμάτων και θα ορκιζόμουνα, αν μου το ζητούσαν. Ο Κωνσταντέλιας είναι ως γνωστόν το νέο αστεράκι, παραγωγή της ακαδημίας του Πάοκ, πού βεβαίως μπορεί και να αποτελέσει ΠΗΓΗ εσόδων στην ρώσικη (και σε νοοτροπία ) ΠΑΕ.

*** Είναι αναμφισβήτητα παίκτης με πλούσιο ταλέντο πού ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΤΕ, ΥΠΟ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ, να φέρει χρήμα στην ομάδα του, όπως στο πρόσφατο παρελθόν οι Λημνιός, Τζόλης και Γιαννούλης. Όχι όμως ακόμη, όσο και να βιάζονται να τον «αξιοποιήσουν» τα αφεντικά της ομάδας του. Προς το παρόν, η απόδοσή του μετριέται με «αναλαμπές» χωρίς τις απαιτούμενες, συνέπεια και συνέχεια

*** Εκείνο πού μπορεί να ωθήσει την μεταγραφική αξία του Κωνσταντέλια, περισσότερο από ο,τιδήποτε άλλο, είναι η συμμετοχή του σε αγώνες της Εθνικής ομάδας. Κάτι πού, ΠΑΡΟΝΤΟΣ Κώστα Φορτούνη, δεν είναι απλά δύσκολο, είναι ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ. Μπορεί να παίζουν στην ίδια θέση, αλλά στον τομέα της ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ και της ΣΥΝΕΠΕΙΑΣ δεν συγκρίνονται.

*** Νομίζω λοιπόν ότι το «σκεπτικό» των ΤΣΑΤΣΩΝ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ πού κάνουν τις προσκλήσεις στην Εθνική ( άποψή μου ότι ο Πογέτ είναι κάτι σαν τον Μπαλτάκο, πού κάνει ό,τι του πούνε ) είναι αυτό. Μη υπάρχοντος Φορτούνη στην Εθνική και δεδομένου ότι παίζουν στην ίδια θέση, θα παίζει ο Κωνσταντέλιας, για τον οποίο υπάρχουν σχέδια.

*** Φυσικά, ο αστείος Μάνταλος ήταν, είναι και θα είναι ακλόνητος, Να παίζει όποτε κριθεί αναγκαίο και να ρίχνει και καμιά ματιά τι γίνεται στα αποδυτήρια. Χαίρετε ...

Η ... ΚΟΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΑΥΓΟ

ΕΙΝΑΙ Η ΑΕΚ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ !

ΔΕΝ ΤΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΑΥΤΟΣ ΤΗΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ !

ΑΝ ΟΜΩΣ ΕΧΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ

ΠΛΗΡΗΣ Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ

*** Μάλιστα, κύριοι. Ο Μελισσανίδης δήλωσε ότι δεν πουλάει την Αεκ. Μα και βέβαια δεν την πουλάει. Τι δηλαδή, πουλάει κανείς την κότα πού του κάνει το χρυσό αυγό ; Κι' εγώ δεν θα πω το τετριμμένο πού γράφουν και λένε οι γλείφτες και οι γλοιώδεις, ότι «η αεκ χρωστάει πολλά στο Μελισσανίδη», διότι πιστεύω το ακριβώς αντίθετο. Ότι ο Μελισσανίδης χρωστάει πολλά στην Αεκ. Η, μάλλον, διορθώνω : Χρωστάει ΤΑ ΠΑΝΤΑ στην Αεκ !

*** Ετσι είναι. Αν πάρουμε εξ αρχής την ποδοσφαιρική του ιστορία, εύκολα θα το διαπιστώσουμε. Ποιος ήταν δηλαδή πριν πάρει την Αεκ μαζί με τον Γιαννάκη τον Καρρά και ποιος έγινε μετά, όταν την άφησε για να δουλέψει πάνω στα «θεμέλια» πού είχε στο μεταξύ χτίσει. Το αφήνω όμως αυτό το κεφάλαιο, για να βρεί πλούσια ύλη ο επίδοξος μελλοντικός βιογράφος. ΑΝ ... ΦΥΣΙΚΑ ΘΕΛΗΣΕΙ κάποτε να ασχοληθεί με την αυτοβιογραφία του ( μέσω τρίτου ) ο Μελισσανίδης.

*** Θα έβαζα ότι αυτό δεν πρόκειται να γίνει ποτέ, διότι ... σιγά μην τα βγάλουμε στη φόρα τα άπλυτά μας. Πάμε λοιπόν στα τωρινά, τα επίκαιρα. Ποτέ δεν έγραψα, πού λέτε, ότι ο Μελισσανίδης θα πουλήσει την Αεκ. Πιο εύκολα θα πούλαγε το γήπεδό ΤΟΥ, την Ο.Παπαρίνα, παρά την Αεκ, πού του είναι πολύτιμη και ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ. Αυτό πού έγραψα, είναι ότι θέλει να πάρει το νταμπλ για να φτάσει τον Λουκά Μπάρλο ( θυμηθείτε ότι εκείνος ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ ηγέτης είχε βάλει μέχρι ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΥΠΟΘΗΚΗ για να σώσει την Αεκ ) πού είχε κι' εκείνος πάρει ένα νταμπλ το 1978.

*** Ηταν λοιπόν και θέμα ΥΣΤΕΡΟΦΗΜΙΑΣ όπως σας έλεγα. Ελεγα επίσης ότι ΜΕΤΑ σκοπεύει όχι να φύγει, αλλά να ΑΠΟΣΤΑΣΙΟΠΟΙΗΘΕΙ, αφήνοντας στον γιό του, τον Μελισσανίδη Τζούνιορ, τον φόρτο εργασίας. Ο ΙΔΙΟΣ τα είχε εκμυστηρευθεί αυτά σε φίλο του, γνωστότατο πρόσωπο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Και του είχε μιλήσει περί αποστασιοποίησης, αναφέροντάς του συγχρόνως ότι «δυό φορές τη σκαπούλαρε» τη μία με το ιδιωτικό του αεροπλάνο και την άλλη με θέμα υγείας, πού ευτυχώς ξεπεράστηκε με επέμβαση.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ... ΕΞΩΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ

ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ

*** Ανθρώπινα όλα αυτά, κατανοητά από οποιονδήποτε. Τι ξεκαθαρίζει λοιπόν τώρα, Ο ίδιος ; «Δεν αφήνω την Αεκ, δεν φεύγω, δεν πάω πουθενά και αυτοί πού τα γράφουν, ανοησίες γράφουν» ! Η δική μου ερώτηση όμως είναι διαφορετική. Θα τα έλεγε αυτά, αν ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕ το Μπάοκ ; Η μήπως, θα τον έψαχναν οι Χατζηαβάτηδες και δεν θα τον έβρισκαν, διότι θα είχε αποσυρθεί για λόγους υγείας ή κάτι άλλο ;

*** Ερώτηση κάνω. Και ξέρετε γιατί ; Διότι αυτό πού βλέπω εγώ, είναι ότι από δω και πέρα, τα πράγματα θα είναι πολύ πιο δύσκολα για τον Μελισσανίδη. Και αυτό σημαίνει πως αυτός είναι ο λόγος πού η Αεκ και η ΑΙΓΛΗ πού του έχει αποφέρει η Αεκ, έστω και με τους τρόπους και τις μεθόδους πού έχει χρησιμοποιήσει, θα του είναι απαραίτητη στο άμεσο μέλλον.

*** Από Δευτέρα όμως αυτά ...

Άλλος Γιώργος Βασιλειάδης

*** Με ενημέρωσαν κάποιοι φίλοι από τα Κουφάλια. «Ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Βασιλειάδης, δεν είναι ο Γιώργος Βασιλειάδης ο πρώην υφυπουργός Αθλητισμού. Πρόκειται για συνωνυμία. Ο Γιώργος Βασιλειάδης από την Αθήνα, δεν έθεσε υποψηφιότητα σ' αυτές τις εκλογές».

*** Δεκτόν και επανορθώνω ( αν και δεν νομίζω ότι έκανα ζημιά σε κάποιον ). Αλλά και πως θα μπορούσα να ξέρω ο ... άμοιρος και τα ονόματα των πατεράδων και των μανάδων, για να αποφύγω την συνωνυμία ; ***

Διαβάστε επίσης