Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Άλλη μια μεγάλη μεταγραφή ο Μαρινάκης!

Άλλη μια μεγάλη μεταγραφή ο Μαρινάκης!
Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2023 - 15:51

*** Παρεξηγήθηκαν, λέει, Μπαλτάκος και Φιλιππούσης είπαν ότι είναι υπάλληλοι του Μελισσανίδη ! Πού να τους έλεγαν και υπάλληλους του Γιαννάκη ! ***

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ !

ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΚΑΘΗΜΝΕΡΙΝΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ... «ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΕΣ» ΕΠΙΚΡΙΤΕΣ : ΞΥΔΑΚΙ ! ΟΥΔΕΙΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ

ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΜΑΣ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΕΙ ΤΟ ΔΙΗΜΕΡΟ

*** Άλλη μία μεταγραφή, σπουδαίου και αναγνωρισμένου διεθνώς ποδοσφαιριστή, του Σέρχι Κανός, ανακοινώνει σήμερα επίσημα ο Ολυμπιακός. Μια μεταγραφή ακόμα, πανάκριβη και υψηλού επιπέδου – και ποιος ξέρει αν και πόσες ακόμα, μέχρι μεθαύριο πού κλείνει η προθεσμία, θα κάνει ο Ολυμπιακός του Μαρινάκη.

*** Βεβαίως, ο Βαγγέλης Μαρινάκης ξέρει πολύ καλά, πλέον, ότι ΟΣΕΣ μεταγραφές και αν κάνει, ΟΣΑ ΛΕΦΤΑ κι' αν ξοδέψει, ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΣΣΟ και αν φέρει στην ομάδα, ΠΑΝΤΑ θα υπάρχουν οι εξυπνάκηδες, οι ξερόληδες, οι ΑΧΑΡΙΣΤΕΣ «ολυμπιακάρες» του "ναι μεν αλλά", να προσπαθούν ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ την προσφορά του.

*** ΞΕΡΕΙ, αλλά τους γράφει κανονικά, διότι ΞΕΡΕΙ επίσης πως η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ, σχεδόν ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ των οπαδών του θρύλου, όχι μόνο τον ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΣΑ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟ ΗΓΕΤΗ, αλλά τον ΑΓΑΠΟΥΝ ΣΑΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟ. Οι άλλοι, οι ελάχιστοι, αποτελούν θλιβερά σταγονίδια μέσα στον ερυθρόλευκο ΩΚΕΑΝΟ ***

ΜΙΑ ΖΩΗ «ΚΟΥΛΑ» :

ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΗ

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ !

ΜΟΝΟ ΚΑΤΙ ... «ΔΙΑΡΡΟΕΣ»ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΖΑΝΑΚΙ ΤΗΣ ΤΖΑΜΠΑΣΟΦΙΑΣ

ΚΛΑΨΑ ΟΤΑΝ ΧΑΝΕΙ, ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΙΤΑΜΟΤΗΤΑ ΟΤΑΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΣΦΥΡΙΧΤΡΑΣ

*** «Σπαστή» ήταν η 20ή αγωνιστική, αλλά γεμάτη από θέματα και γεγονότα. Σκεφτείτε τη θέση του αρθρογράφου. Αλλα σκέπτεσαι να γράψεις, άλλα βγαίνουν στο δρόμο, άλλα εμφανίζονται την τελευταία στιγμή. Στις 4 το απόγευμα είδαμε το Ολυμπιακός – ΟΦΗ με τα πολλά αξιοπρόσεκτα. Και στις εφτάμιση είχαμε το Αεκ – Αρης, με ακόμα περισσότερα ! Και πιο αργά, είχαμε την ΘΡΑΣΥΤΑΤΗ και ΙΤΑΜΗ «θέση της Αεκ»

*** Θα ξεκινήσω λοιπόν απ' αυτή, λόγω της μόνιμης ευαισθησίας πού έχω απέναντι στην ιταμότητα, την θρασύτητα και τους ... λακαμάδες. Προσέξτε τι θέλω να πω. Μετά τη λήξη του αγώνα, ο Αρης ( επαναλαμβάνω, Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ) εξέδωσε ΤΡΕΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ σχετικά με την ΜΙΛΗΜΕΝΗ διαιτησία ενός εργαλείου από την Πορτογαλία. Δεν πρόλαβαν καλά – καλά να ανέβουν οι ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ του Αρη στα σόσιαλ και μετά από λίγο μάθαμε και την ... «θέση» της Αεκ.

*** Ναι, έτσι ακριβώς και το επαναλαμβάνω για να γίνει καλύτερα αντιληπτό. Η Αεκ, «απάντησε» στις ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ της ΠΑΕ Αρης, με μία «θέση» που βγήκε προς τα έξω ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΗΜΟΠΟΙΗΣΗ από την Παε, δηλαδή με «κάτι σαν διαρροή». Ποιος την έκανε αυτή τη «διαρροή» ; Ούτε πού ξέρω, ούτε πού θέλω να μάθω. Οποιος και να είναι, ΠΑΠΑΡΙΕΣ έγραψε.

*** Εκείνο όμως πού έχει σημασία, είναι ότι Η ΑΕΚΟΥΛΑ, δεν θα πάψει ποτέ να είναι Αεκούλα. Μια ζωή στην υποκρισία, την θρασυδειλία, την ιταμότητα, τις «αδελφίστικες» μεθόδους. Μια ζωή στο παρασκήνιο, μια ζωή ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ της ΑΡΣΕΝΙΚΗΣ συμπεριφοράς, μέσα ή έξω από τον αγωνιστικό χώρο.

*** Πάμε τώρα στην ουσία της αεκτζήδικιας «διαρροής». Τι απάντησαν δηλαδή σχετικά με τη διαιτησία του πορτογαλέζικου λαμόγιου. Προσέξτε : «Αναρωτιόμαστε αν η ανακοίνωση του Άρη, εκδόθηκε στη Βόρεια Ελλάδα ή κάπου εδώ κοντά μας». Δηλαδή, οι θρασύτατοι ΑΝΩΝΥΜΟΙ κιτρινόμαυροι ΥΠΗΡΕΤΕΣ, ούτε κουβέντα για τη φάση της «ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ» ΕΝΣΤΙΚΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ του τερματοφύλακα Αθανασιάδη προς τον Φαμπιάνο.

ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ

*** Αντί αυτού, μία όπως πάντα ΥΠΟΥΛΗ και ΧΟΛΕΡΙΚΗ «επίθεση» κατ' αγνώστων. Σε στυλ, εμείς ρίχνουμε την ακαθαρσία μας και όπου θέλετε εσείς πού την τρώτε στη μάπα, την αποδίδετε. «Εκδόθηκε κάπου εδώ κοντά μας», έγραψαν οι ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ. Και τους αποκαλώ έτσι, διότι ΑΝ ΗΤΑΝ ΜΑΓΚΕΣ πραγματικοί, θα έγραφαν ΕΥΘΕΩΣ διευθύνσεις και ονόματα.

*** Και συνέχισαν με το άκρον άωτον της παραπληροφόρησης και της προσπάθειας για παραπλάνηση της κοινής γνώμης : «Όσο και να ζορίζονται και να ψάχνουν να βρουν φάση για να μιλήσουν για ίχνος εύνοιας στην ΑΕΚ δεν το καταφέρνουν και δεν θα το καταφέρουν γιατί υπάρχουν πάντα η πραγματικότητα και η εικόνα που δεν αφήνουν κανένα περιθώριο» !!!

ΠΕΡΗΦΑΝΕΥΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΦΑΟΥΛ ΧΩΡΙΣ ΚΟΚΚΙΝΗ

*** Λοιπόν, άκου δω ρε θρασίμι, είτε Γιάννη σε λένε, είτε ... Γιαννάκη, είτε όπως αλλιώς – το ίδιο κάνει μία ΕΠΩΝΥΜΗ απάντηση στις παπαριές πού αραδιάζεις. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΖΟΡΙΖΕΤΑΙ να ψάχνει να βρεί φάση «εύνοιας στην Αεκ», διότι είναι ΤΟ ΠΙΟ ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ! Δεν υπάρχει αγώνας πού να μην ΑΠΟΛΑΥΣΑΤΕ τις ΠΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΕΙΣ αποφάσεις από τους διαιτητές, κι' άμα θέλεις, να στις αραδιάσω μία προς μία.

*** Το πρόβλημα αυτό διαιωνίζεται και παίρνει εφιαλτικές διαστάσεις όσο τα πρωταθλήματα πλησιάζουν προς το τέλος τους. Προχθές το απόγευμα ο αστείος τύπος πού περιγράφει τους αγώνες σας από την ΚΟΣΜΟΤΕ, περηφανεύονταν εκ μέρους σας για τα ... πολλά φάουλ πού κερδίζει η Αεκ, διότι, όπως είπε, αυτό είναι το επιτυχημένο σύστημα του Αλμέϊδα, με την πίεση μπροστά.

*** Πες του λοιπόν του γλιμίτζουρα, ότι όταν οι προπονητές και οι παίκτες ΞΕΡΟΥΝ ότι το ΑΝΤΙΑΘΛΗΤΙΚΟ τους παιχνίδι ποτέ δεν θα φτάσει σε κόκκινη κάρτα, ότι ΚΑΝΕΙΣ διαιτητής δεν θα αποβάλει κανένα παίκτη, αλλά το πολύ να αρκεστεί σε κίτρινες κάρτες, ΕΠΟΜΕΝΟ είναι να κάνουν συνεχώς φάουλ. Περί αγωνιστικής ΑΣΥΛΙΑΣ πρόκειται, σε αντίθεση με τους αντιπάλους τύπου Αρη, πού με το παραμικρό ΧΑΝΟΥΝ παίκτες τους και αναγκαστικά πλέον σκύβουν το κεφάλι και φεύγουν ηττημένοι.

*** Τι έγινε, ρε Τάκη ; Τα ξαναβρήκατε, λέει, με τον άλλο ; Αντε και καλά ... στέφανα. Και πού είσαι, όταν η σχέση σας αποδώσει καρπούς, να μου φυλάξετε ένα σταχτί με βούλες ***

ΣΤΗ ΜΑΦΙΑ

*** Μαθαίνω ότι στην υπόθεση με το κύκλωμα εμπορίας καυσίμων, υπάρχει και έντονο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ενδιαφέρον ! Περιμένουμε στο ακουστικό μας ***

ΠΑΣΑΛΙΔΗΣ Ο ... «ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗΣ»

*** Αυτό πού ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ να κάνει ο Πασαλίδης στον Χάμες, το είχε ξανακάνει πριν από λίγα χρόνια στον Γκιγέρμε. Νομίζω ότι είναι κλασική περίπτωση ποδοσφαιριστή – «εξολοθρευτή», πού δεν υπολογίζει τη σωματική ακεραιότητα του αντιπάλου του. Και το αξιοπρόσεκτο στην περίπτωσή του είναι ότι κάποια εποχή, είχε φορέσει και την ερυθρόλευκη ! ***

Διαβάστε επίσης