Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Ετοιμάζουν τρομερά και φοβερά πράγματα για το ΑΕΚ-Ολυμπιακός!

Ετοιμάζουν τρομερά και φοβερά πράγματα για το ΑΕΚ-Ολυμπιακός!
Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2023 - 15:31

ΠΕΜΠΤΗ 9 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ Ο ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ !

ΤΡΟΜΕΡΑ ΚΑΙ ΦΟΒΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΕΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΣΤΗ ΤΖΑΜΠΑΣΟΦΙΑ !

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΟΣΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΟΥ ΑΤΣΟΥΤΣΟΥΝΟΥ ΑΕΤΟΥ

*** 28 Γενάρη έχουμε σήμερα. Είμαστε ακριβώς ΔΩΔΕΚΑ μέρες πριν τον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου πού θα δώσουμε εναντίον της Αεκ. Ο οποίος εκτός δραματικού απροόπτου θα γίνει την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου, στη Τζαμπασοφιά. Και λέω εκτός απροόπτου, διότι οι ημερομηνίες των αγώνων πού έχουν ανακοινωθεί επίσημα από την Επο, είναι η 8 και η 9 του μηνός.

*** Πιστεύω όμως ότι αυτό ειδικά το παιχνίδι, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ, ούτε καν η αδίστακτη Επο δεν θα τολμήσει να το ορίσει στις 8 Φεβρουαρίου, την αποφράδα ημέρα πού το ελληνικό ποδόσφαιρο βίωσε τη μεγαλύτερη τραγωδία πού γνώρισε το ελληνικό ποδόσφαιρο. Την τραγωδία της θύρας 7, στο Καραϊσκάκη, στις 8 Φεβρουαρίου του 1981 και σε εκείνο το αξέχαστο 6-0 επί της Αεκ.

*** Βλέπω λοιπόν με βεβαιότητα ότι ο ημιτελικός θα γίνει στις 9 Φεβρουαρίου, τη δεύτερη Πέμπτη από σήμερα. Όμως – και ΑΥΤΟ είναι το θέμα μου – μαθαίνω και ακούω ότι ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ βρίσκεται ήδη εν εγρηγόρσει. Ότι τα «συνεργεία» του Γιαννάκη έχουν δραστηριοποιηθεί, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα στο Χαριλάου. Και κινητοποίηση πού παρατηρείται, οφείλεται στο απρόσμενο. Στο ότι ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ την πρόκριση του Ολυμπιακού, αλλά τον ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ του, πάνω στον οποίο είχαν ήδη «δουλέψει» και τον είχαν σίγουρο.

*** Αυτό λοιπόν το νέο σχέδιο, πάνω στο οποίο ξεκίνησαν να δουλεύουν, αφορά τις ΣΥΝΘΗΚΕΣ πού θα φροντίσουν να δημιουργηθούν ΠΡΙΝ και ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ του αγώνα στη Τζαμπασοφιά. Ηδη έζησαν και διαπίστωσαν την ΑΝΤΟΧΗ και το ΣΘΕΝΟΣ της ερυθρόλευκης ομάδας, στο παιχνίδι με τον Αρη, όπου είχε δημιουργηθεί ένα ΑΓΡΙΟ ΣΚΗΝΙΚΟ με αποδοκιμασιές, ύβρεις, απειλές, πανό, διαιτητή εμφανώς «ΜΙΛΗΜΕΝΟ» και σίγουρα επηρεασμένο. Και έχουν συνειδητοποιήσει ότι ο Ολυμπιακός είναι τόσο σκληροτράχηλος και ρωμαλέος, ώστε αυτά πού έγιναν στο Χαριλάου να μην αρκούν για τον δικό τους αγώνα.

*** Τώρα, τι θα σκεφτούν και τι θα αποφασίσουν σ' αυτές τις δώδεκα μέρες πού υπολείπονται, δεν το γνωρίζουμε. Μπορούμε βεβαίως να μαντέψουμε μερικά πράγματα, σχετικά με τη διαιτησία και τις παραδιοικητικές παρεμβάσεις στη Επο, αλλά σίγουρα πρέπει να περιμένουμε ΚΙ' ΑΛΛΑ, ίσως πολύ πιο «επικίνδυνα» θέματα.

*** Προς το παρόν, να σημειώσουμε ότι μέχρι τότε, μεσολαβούν δύο αγωνιστικές πρωταθλήματος. Αυτή την Κυριακή έχουμε Ολυμπιακός – Οφη και Αεκ – Αρης. Και την επόμενη, Ατρόμητος – Αεκ ( ευκολάκι ) και Πάοκ – Ολυμπιακός στο μεγάλο ντέρμπι της Τούμπας. ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ περιμένω τις «δράσεις» του βρόμικου παρασκηνίου. Θυμηθείτε εμένα, πού έλεγε κι' ο Γκμοχ...

*** Και η ... Περιφέρεια «θα παίξει» στον ημιτελικό, λένε ! ***

Μου το θύμισε φίλος : Και ο Παλοτάϊ, Ούγγρος ήταν κι' αυτός ! Τι θυμήθηκε, έ ;

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

ΑΒΑΒΑ ΤΟ ΠΑΝΟ Ο ΠΑΛΕΤΑΣ

*** Ο Καρυπίδης πάντως το έκανε αβαβά το πανό του αίσχους, προχθές. Δεν τον θεωρώ συνυπεύθυνο της βρομιάς, αλλά ΚΥΡΙΩΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟ. Αν δεν ήθελε αυτός, το πανό ποτέ δεν θα το βλέπαμε. Τώρα, τι παιχνιδάκια ήθελε να παίξει με τη στάση του εναντίον του Ολυμπιακού, πού ξεκίνησε ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ τον αγώνα, δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω. Πάντως, η όλη κατάσταση πού δημιούργησε. Όχι μόνο δεν ωφέλησε καθόλου, αλλά ΕΒΛΑΨΕ βαρύτατα την ομάδα του. Και τώρα, ήρθε η ώρα πληρωμής των λαθών.

ΠΕΝΑΛΤΙ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ

*** Ο Αρης έχει πάρει δύο πέναλτι όλα κι' όλα, στο φετινό πρωτάθλημα. Το ένα απ' αυτά, προχθές εναντίον του Ολυμπιακού. Αν θα ξαναπάρει ... άλλο ως το τέλος της περιόδου, να με ... χαιρετήσετε. Μια ευκαιρία του έδωσαν, για να μπεί στην παρέα της εξυγίανσης, την έχασε κι' αυτή. Και θα υποστεί τις συνέπειες. Αρχής γενομένης, βεβαίως, από την Κυριακή στη Τζαμπασοφιά.

Η ΖΩΗ ... ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΑΡΑ

*** Δεν ξέρω αν το προσέξατε και το αναφέρω σημειολογικά και μόνο. Από το καλοκαίρι κι' εδώ, μέσα σε μία μόλις περίοδο, ο Ολυμπιακός έχει μείνει χωρίς ... Καμαρά !

*** Τρείς είχαμε όλα αυτό το διάστημα, τον Μαντί, τον Αγκιμπού και τον Αμπουμπακάρ. Οι δύο έχουν δοθεί δανεικοί, ο τρίτος ( Αμπού ) αναμένεται να δοθεί εντός των ημερών.

*** Τώρα θα ρωτήσετε, μας λείπουν οι ... Καμαράδες ; Σε εμένα προσωπικά, σίγουρα ΟΧΙ. Και δεν νομίζω να έχει χάσει σε τίποτα η ομάδα από την έλλειψή τους.

ΑΠΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙ ΜΕΧΡΙ ΠΙΤΟΓΥΡΟ, ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΤΙΜΕΣ

*** Τον Απρίλιο, λέει το ρεπορτάζ, ότι θα γίνει η ανακοίνωση της Ουέφας για το γήπεδο στο οποίο θα ανατεθεί η διοργάνωση του τελικού Κόνφερανς Λίγκ. Για τον οποίο, η Επο και η συμμορία της παραδιοίκησης πασχίζουν να ανατεθεί στην Τζαμπασοφιά.

*** Για τον τύπο της cosmote spor πού περιγράφει τους αγώνες της Αεκ, η ... ετυμηγορία της Ουέφας έχει ήδη βγεί. Από .. τώρα. Και ο περιγραφέας το ... ανακοίνωσε προχθές, κατά την περιγραφή του αγώνα της Αεκ. «Σ' αυτό το γήπεδο, είπε, θα διεξαχθεί ο τελικός Κόνφερανς Λιγκ», είπε.

*** Τώρα, να τον ρωτήσω πόσο ... πάει το τηλεοπτικό προμόσιον, είναι ολίγον τι χονδρό. Να το υπολογίσω σε ... σουβλάκια, δύσκολο, διότι δεν είναι στάνταρ ούτε εκείνο πού είχε πεί ο ... Τιμούρ Κετσπάγια. Άλλη τιμή έχει το καλαμάκι σκέτο, άλλο ο πιτόγυρος.

ΝΤΕ ΛΑ ΦΟΥΕΝΤΕ

*** Διαβάζουμε : «Χέρτα, Στουτγάρδη, Νόρουϊτς, Βαγεκάνο, Χόφενχάϊμ, Αουγκσμπουργκ, Μπέρνλι, ενδιαφέρονται και μονομαχούν για τον Ντε Λα Φουέντε». Μάλιστα. Και το ερώτημα είναι αυθόρμητο. Μα τόσο πιά δεν ... ξέρουν από μπάλα, για να ζητάνε τόσο επίμονα αυτό τον ΚΑΘΑΡΟ ΕΞΤΡΕΜ πού ... δεν έκανε για τον Ολυμπιακό ;

ΠΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΤΗΛΕΚΡΙΤΙΚΟΣ ΦΑΣΕΩΝ

*** Με δύο πέναλτι σε έναν αγώνα υπέρ του Πάοκ, ο Κουτσιαύτης προσλήφθηκε τηλεκριτικός στο OPEN. Δωρεάν συμβουλή στους υπόλοιπους διαιτητές : Ετσι και δώσετε τρία πέναλτι υπέρ του Πάοκ στον ίδιο αγώνα, έχετε σίγουρη την πρόσληψη στη θέση του διευθυντή προγράμματος. Το λιγότερο.

*** Η στήλη του Μανώλη Γαβαθιώτη, Πολλά… εν ολίγοις, δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Κόκκινος Πρωταθλητής στις 28/1/2023. ***

Διαβάστε επίσης