Ντουντούκα
Θρύλε, Θεέ μου, Ολυμπιακέ μου!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Από... Σεπτέμβρη η απόφαση για τον Λαζαρο!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Από... Σεπτέμβρη η απόφαση για τον Λαζαρο!
Παρασκευή, 17 Αυγούστου 2018 - 20:37

*** Ο Γραμμένος πρόεδρος της ΕΠΟ έστειλε συγχαρητήρια στον Πάοκ και την Αεκ για την πρόκρισή τους.

Εμ' βέβαια. Άμα δεν συγχαρείς το σπίτι σου, θα πέσει να σε πλακώσει.

*** ΕΙΠΕ ο Λουτσέσκου : «Ολυμπιακός και Αεκ θα ζήσουν με την ντροπή, κίνητρο για εμάς ό,τι έγινε την περσινή σεζόν».

Και πού να δεις Ρασβάν με πόση ντροπή θα ζει ο Αντριάνο, μέχρι να πεθάνει!

«Συνεννόηση» Λυσσάνδρου-Μπαλατσού (εισηγήτριας ΠΣΑΠ) για νέα παράταση λόγω... αδείας!

Στις καλένδες της εξυγίανσης έχει μπει η απόφαση για τον Χριστοδουλόπουλο, πού δεν αναμένεται να εκδοθεί πριν από το τέλος Αυγούστου - αρχές Σεπτεμβρίου!

Η εισηγήτρια της υπόθεσης, δικηγόρος Κατερίνα Μπαλατσού, η οποία εμφανίζεται ως εκπρόσωπος του ΠΣΑΠ, δηλαδή του συνδικαλιστικού οργάνου των ποδοσφαιριστών, αλλά υπάρχουν υποψίες ότι στην πραγματικότητα συνεργάζεται με την Αεκ, έχει φύγει για... διακοπές, έχοντας μαζί της τους πέντε φακέλους της δικογραφίας, η οποία -υποτίθεται- είναι απόρρητη.

Η κ. Μπαλατσού ζήτησε και πήρε από την Επιτροπή τους φακέλους «για να τους μελετήσει», όπως είπε, στο διάστημα της αδείας της. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μου, πριν τους πάρει ρώτησε τον Λυσσάνδρου αν επείγεται, για να μη βιαστεί σε βάρος του χρόνου της άδειάς της. Η απάντηση του εκπροσώπου της Αεκ ήταν «δεν επειγόμεθα, κάνε όσο θέλεις».

Ο ρόλος της κ. Μπαλατσού είναι σημαντικός και καίριος για την εξέλιξη της υπόθεσης, αφού ως «εκπρόσωπος των ποδοσφαιριστών» αποτελεί το ένα μέλος της τριμελούς επιτροπής Επιλύσεως Οικονομικών Διαφορών (ΕΕΟΔ). Το άλλο μέλος είναι ο εκπρόσωπος του επαγγελματικού ποδοσφαίρου (Σούπερ Λίγκα) δικηγόρος Κώστας Αντιπαριώτης και πρόεδρος της Επιτροπής είναι ο συνταξιούχος δικαστικός και παλαιός αθλητικός δικαστής Βασίλης Ανδρόνικος.

Η εισήγηση της κ. Μπαλατσού είναι η πρώτη πού θα συνταχθεί και θα δοθεί στον κ. Αντιπαριώτη, προκειμένου να περάσει και αυτός τις δικές του σημειώσεις και τα νομικά επιχειρήματά του. Όταν ολοκληρωθεί ο κύκλος των εισηγήσεων, ο πρόεδρος της Επιτροπής θα καλέσει τα δύο μέλη σε σύσκεψη και η δική του πλέον γνώμη θα βαρύνει την τελική απόφαση.

Από τις μέχρι τώρα εξελίξεις πού σημειώσαμε παραπάνω, γίνεται εμφανές ότι η πλευρά της Αεκ, πού ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ότι δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο να κερδίσει αυτή την υπόθεση, προτιμά να την αφήνει να ΚΩΛΟΣΕΡΝΕΤΑΙ και να ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΕΙ το ποδόσφαιρο, κρατώντας την επικοινωνιακά ψηλά, για τις εντυπώσεις, κλέβοντας όσο χρόνο γίνεται από διαδικαστικής πλευράς, αφού μετά την απόφαση της ΕΕΟΔ ίσως υπάρξει και δεύτερος βαθμός κρίσεως, στο Διαιτητικό δικαστήριο.

Έτσι, η υπόθεση θα σέρνεται και θα τραβάει, όσο ... πάει, ενώ το πρωτάθλημα θα προχωράει και αυτό κανονικά.

ΤΑ ΖΩΑ ΤΗΣ ΑΡΔΟΤΣΑΤΣΙΚΗΣ ΠΑΝΙΔΑΣ ΚΑΙ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΣΑΜΙ

Για τον Πέλκα πού χούφτωνε το π@π@ρι του με τον Πανιώνιο, ούτε λέξη!

Δηλώσεις στις οποίες αναφέρθηκε και στον Ολυμπιακό και την εμπειρία του στο ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα, έκανε ο Παϊτίμ Κασάμι. Μεταξύ άλλων, προχώρησε και στην αποκάλυψη για το τι του συνέβη μετά από τον αγώνα Κυπέλλου με την Αεκούλα, το 2016: «Δύο ή τρείς φορές με ακολουθούσαν αυτοκίνητα έξω από το σπίτι μου. Μετά απ' αυτό, ο σύλλογος με προστάτεψε και μου έδωσε έναν από τους ανθρώπους ασφαλείας του προκειμένου να περιπολεί γύρω από το σπίτι μου».

Νομίζω ότι κάπου ο Κασάμι παρεξήγησε τα πράγματα. Αυτοί πού τον ακολουθούσαν μέχρι το σπίτι του, ήταν άκακοι φίλοι κάποιου πού απλά ... ήθελε να μάθει, για «να ξέρει πού μένει». Κάποιος χομπίστας δηλαδή, πού έχει σαν χόμπι να «ξέρει πού μένει» ο καθένας μας. Δεν ομιλώ δηλαδή για έναν ιδιότυπο ιδιωτικό στρατό, από τελούμενο από άτομα πού για ένα 'κοσαρικάκι μπορεί να σκοτώσουν και τη μάνα τους, πού λέει ο λόγος. Ούτε για τίποτα αργόσχολους κομπλεξικούς πού υπακούουν τυφλά στις προσταγές κανενός ποδοσφαιρικού νονού. Όχι τέτοια πράγματα. Αναφέρομαι σε μελετητές της ποδοσφαιρικής ζωής και των πρωταγωνιστών της, πού δίψαγαν για μάθηση, για το πού και πώς ζει ένας κορυφαίος ξένος ποδοσφαιριστής στην Ελλάδα.

Πού να τα ξέρει όμως αυτά ο Κασάμι. Χώρια πού δεν του έκανε εντύπωση το γεγονός ότι ο ΕΝΑΣ άνθρωπος ασφαλείας πού είχε βάλει ο Ολυμπιακός, ήταν αρκετός για να εξαφανιστούν και τα αυτοκίνητα και αυτοί πού τον ακολουθούσαν. Αρκούσε ένας, για να τους τελειώσει.

Βεβαίως, η συνέντευξη Κασάμι προκάλεσε και κάποιες γραφικές αντιδράσεις, από τους γνωστούς ΑΡΔοτσάτσους, πού έσπευσαν να επικεντρωθούν στην χειρονομία του: «Έδειξε τον μηρό του στους φιλάθλους της Αεκ», γράφουν. Ποιοι; Εκείνοι πού ΕΙΔΑΝ τον Πέλκα να πιάνει το παπάρι του και να το κουνάει επιδεικτικά μετά από γκολ πού πέτυχε στον Πανιώνιο, αλλά το ... χειροκρότησαν, προφανώς επειδή το θεώρησαν ... φυσιολογική κίνηση ... πανηγυρισμού!

Τέτοια ΖΩΑ κοσμούν την τσατσική πανίδα της ... δημοσιογραφίας.

Ο... Αριστερός σκερβελές

Στις 15 Απριλίου 2016, στην εφημερίδα ΑΥΓΗ ο σημερινός διευθυντής του γραφείου Τύπου του Τσίπρα Θανάσης Καρτερός, σε κατάσταση (δημοσιογραφικού) αμόκ, δημοσίευε το παρακάτω κείμενο με τίτλο «Ο σκερβελές»: «Στην παλιά Θεσσαλονίκη κάτι τέτοιους τους αποκαλούσαν σκερβελέδες, ανθρώπους ανάξιους λόγου. Τι γίνεται όμως όταν ένας σκερβελές ασκεί κάποιου είδους εξουσία και όσα λέει έχουν αντίκτυπο, όσο να 'ναι, στην εικόνα και στους ανθρώπους της περιοχής του, αλλά και στην εικόνα και στους ανθρώπους...»

Όχι, δεν πρόκειται περί όψιμης αυτοκριτικής. Στο στόχαστρο του Καρτερού, ήταν ένας ατυχής πολιτευτής από τη Χίο, πού είχε κάνει το ... έγκλημα να εκφραστεί εναντίον των Τούρκων, επιδοκιμάζοντας σύνθημα των Ελλήνων πεζοναυτών!

Για τέτοιο... σκερβελέ μιλάμε!

Διαβάστε επίσης