Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Ο Μαρινάκης ήξερε τα ψέματά τους και τους ξεφτίλισε

Ο Μαρινάκης ήξερε τα ψέματά τους και τους ξεφτίλισε
Σάββατο, 1 Απριλίου 2023 - 00:30
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Η ΕΠΟ παραδέχθηκε ότι την τρέχουσα εβδομάδα, μετά την παρέμβαση του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη και την επιστολή της Super League υπέβαλε αίτημα για να συμβάλει η UEFA στην έλευση ελίτ διαιτητών στα πλέι οφ της Super League. Μέχρι πρότινος η ομοσπονδία έλεγε ψέματα.

Αυτά λοιπόν τα ψέματα ήξερε ο Μαρινάκης, τα οποία κατάγγειλε στη σύσκεψη της περασμένης Δευτέρας (27/3), άρα τους είχε ξεφτιλίσει από τότε. «Η UEFA και η FIFA, όπως και μεγάλες Ομοσπονδίες της Ευρώπης μας διαβεβαίωσαν ότι ποτέ ο κ. Μπένετ δεν προσπάθησε να φέρει ελίτ ή τοπ διαιτητές», τόνιζε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και της Super League στην επιστολή με τις δέκα θέσεις του για την κατάσταση στη διαιτησία και στο ποδόσφαιρο.

Κατά τα άλλα η προαναφερόμενη (27/3) σύσκεψη για τη διαιτησία στην ΕΠΟ ήταν μπάχαλο χωρίς τέλος. Η έκρηξη του προέδρου του Ολυμπιακού και της Super League, Βαγγέλη Μαρινάκη κατά την αποχώρησή του αποτελεί …παράσημο ανικανότητας για την ακατάλληλη ομοσπονδία που επέλεξε έναν ακατάλληλο αρχιδιαιτητή. «Δεν ξέρετε τι είναι η ΕΠΟ; Χρειάζεται εγώ να πω τι είναι η ΕΠΟ; Ό,τι χειρότερο υπάρχει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μαρινάκης.

Στη διάρκεια της συζήτησης μοιράστηκε κείμενο με δέκα θέσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη, με το οποίο έβγαλε στη φόρα όλη τη σαπίλα, καθώς αναφέρθηκε σε «ποδόσφαιρο δέσμιο συμμοριών που το έχουν μολύνει από το τοπικό μέχρι την κορυφή», έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην ανικανότητα του Μπένετ («αν δεν μπορεί ο Μπένετ να παραιτηθεί, δεν έκανε καν προσπάθεια για elite διαιτητές») και χτύπησε καμπανάκι ότι το πρωτάθλημα μπορεί να μην τελειώσει: «Όλος ο φίλαθλος κόσμος, η νεολαία που είναι σε αναβρασμό, όλοι συζητούν ότι με όσα γίνονται το πρωτάθλημα αυτό θα κινδυνεύσει να μην τελειώσει! Αυτό θέλετε;»

Ακόμη, ο Βαγγέλης Μαρινάκης επεσήμανε ότι ο βαθμολογικός πίνακας έχει ήδη αλλοιωθεί, όλοι είχαμε συμφωνήσει ότι θα γίνει επαγγελματική διαιτησία ώστε το ποδόσφαιρο μας να είναι αρχικά νόμιμο, την ανέλαβε ο Κλάτενμπεργκ «και αυτό το σχέδιο προσπαθείτε να το τορπιλίσετε αν και ξέρετε ότι αυτό είναι το αύριο της ελληνικής διαιτησίας».

Διαβάστε επίσης

ΕΠΟ: Η θεσμική εκτροπή και τα ατοπήματα

ΕΠΟ: Η θεσμική εκτροπή και τα ατοπήματα

Χειρότερα δεν γίνεται για την ομοσπονδία μετά τη σύσκεψη της περασμένης Δευτέρας (27/3). Εκτεθειμένοι Μπαλτάκος, Μπένετ, σκάνδαλο με τον Μάνταλο... Γράφει ο Βάιος Μπαλάφας.