Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

ΠΑΟΚ: Θέατρο του παραλόγου και αφηγήματα

ΠΑΟΚ: Θέατρο του παραλόγου και αφηγήματα
Τρίτη, 5 Μαΐου 2020 - 22:12
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Και μη χειρότερα! Στον ΠΑΟΚ κάνουν... σόου και για το αυτονόητο και πανηγυρίζουν επειδή πήγαν στο CAS! Κάνουν ότι μπορούν για να πετάξουν τη μπάλα στην κερκίδα.

Ο ΠΑΟΚ ξεχνά ότι είναι στα ...σχοινιά και δίνει την εντύπωση ότι, επικοινωνιακά, παίζει θέατρο του παραλόγου! Οι φίλαθλοι τον βλέπουν να πανηγυρίζει, επειδή πήγε στο CAS, όμως αυτό είναι μεγάλη κατάντια, σύμφωνα με την πλειοψηφία των φιλάθλων! Η ουσία είναι ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης ξεχνά ότι έχει καταδικαστεί τελεσίδικα, με αφαίρεση επτά βαθμών ενώ έπρεπε να υποβιβαστεί, για την πολυϊδιοκτησία με την Ξάνθη, κάτω από την... ομπρέλα του Ιβάν Σαββίδη!

«Εκδίκαση 6,5 ωρών και… ουσίας για ΠΑΟΚ-Ξάνθη στην Εφέσεων», έγραψε ιστοσελίδα με... χρώμα ΠΑΟΚ, με αφορμή την εκδίκαση της υπόθεσης στο δευτεροβάθμιο δικαστικό όργανο της ΕΠΟ στις 12 Μαρτίου. Επίσης, μια μέρα νωρίτερα, ο επικεφαλής των νομικών του ΠΑΟΚ, Τάκης Μπαλτάκος δήλωνε: «Δεν μπορεί ποτέ να τεκμηριώσει πολυϊδιοκτησία η Εφέσεων».

Ο ίδιος νομικός στις 5 Μαρτίου διαβεβαίωνε: «Στην επιτροπή εφέσεων τα πράγματα θα είναι πολύ διαφορετικά». Το ίδιο... βιολί, ο Μπαλτάκος συνέχισε και μετά την εκδίκαση της προσφυγής, καθώς στις 13 Μαρτίου δήλωνε: «Δεν νοείται να μην μπουν οι εφέτες στην ουσία».

Γράφουμε τα παραπάνω για να καταδείξουμε ότι την ίδια ...καραμέλα είχαν πριν την Εφέσεων, την ίδια χρησιμοποιούν και ενόψει του CAS, δηλαδή έχουμε να κάνουμε με «αφηγήματα». Μέσα στο αφήγημα βάλτε και το σόου ότι η προσφυγή τους θα απαριθμεί 1000 σελίδες. Πανηγυρίζουν και για αυτό!

Ποια στοιχεία έχουν; Αυτά που δεν είδαμε στην ΕΕΑ, στο Πειθαρχικό Οργανο της Λίγκας και στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ; Παρόλα αυτά, η προσφυγή του Ολυμπιακού προκαλεί τρόμο στον ΠΑΟΚ, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» αναδεικνύουν την υπόθεση, αντίθετα οι Θεσσαλονικείς δεν έχουν επιχειρήματα και διαλαλούν ότι οι κανονισμοί δεν προβλέπουν τιμωρία, αν και προβλέπουν υποβιβασμό.

Διαβάστε επίσης

CAS: Το... στόμα του λύκου για τον ΠΑΟΚ

CAS: Το... στόμα του λύκου για τον ΠΑΟΚ

Όλα δείχνουν ότι η τελεσίδικη καταδίκη του για την πολυϊδιοκτησία δεν πρόκειται να αλλάξει, άρα θα εκτεθεί περισσότερο. Γράφει ο Βάιος Μπαλάφας...

Ο Ολυμπιακός «σέρνει» τον ΠΑΟΚ στο CAS

Ο Ολυμπιακός «σέρνει» τον ΠΑΟΚ στο CAS

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν το πάνω χέρι επειδή ο ΠΑΟΚ καταδικάστηκε τελεσίδικα για πολυϊδιοκτησία, ενώ ζητούν την εφαρμογή κανονισμών (=υποβιβασμός), καθώς βάση αυτών εκδικάζει. Γράφει ο Βάιος Μπαλάφας...