Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Ο Μαρινάκης θα τους πάει μέχρι το τέλος

Ο Μαρινάκης θα τους πάει μέχρι το τέλος
Τετάρτη, 29 Απριλίου 2020 - 22:21
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Και μόνο η παρουσία του μεγαλομετόχου του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη στην τηλεδιάσκεψη της Λίγκας αποτελεί ένα ξεκάθαρο μήνυμα. Ποιο είναι αυτό; Ο ηγέτης του Ολυμπιακού δεν ...μένει μόνο στην τελεσίδικη καταδίκη των ΠΑΟΚ και Ξάνθης για την πολυϊδιοκτησία. Με βάση όσα είπε, ήταν ξεκάθαρος ότι θα τους πάει μέχρι το τέλος.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδειξε, επίσης, ότι ο αγώνας για την κάθαρση συνεχίζεται. Για αυτό και ζήτησε ξεκάθαρο τοπίο από όλες τις ομάδες. Χωρίς φιλάθλους, διερμηνείς και ...παρατρεχάμενους. Το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν τους αντέχει.

Δεν αντέχει κι αυτούς καταδικάζονται τελεσίδικα αλλά κουνούν το δάκτυλο. Όταν ο Σαββίδης εξευτέλισε διεθνώς το ελληνικό ποδόσφαιρο, μετά το ντου με το όπλο στην Τούμπα. Όταν ο Σαββίδης και ο ΠΑΟΚ καταδικάστηκαν για πολυϊδιοκτησία και με βάση την τελεσίδικη απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ καταδικάστηκε για πολυϊδιοκτησία με την Ξάνθη. Δηλαδή, ένα ακόμη διεθνές ρεζίλι...

Ο Μαρινάκης ήταν, είναι και θα είναι ξεκάθαρος. Δεν κρύβεται. Ο Ολυμπιακός και ο ηγέτης του, εδώ και καιρό έχουν ξεκινήσει αγώνα για την κάθαρση. Οι άλλοι ας κάνουν προπαγάνδα, άλλωστε οι φίλαθλοι τους πήραν χαμπάρι.

Έκανε επίθεση και στον ίδιο τον Σαββίδη

Δεν είναι κρυφό ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει παραδοθεί σε συγκεκριμένα συμφέροντα. Ο Ολυμπιακός και ο ηγέτης του τα βγάζουν όλα στη φόρα. Δεν είναι μόνο η καταγγελία για την πολυϊδιοκτησία ΠΑΟΚ και Ξάνθης, καταγγελίες με ονόματα έχουν γίνει και προς την FIFA. Ο ηγέτης του Ολυμπιακού τα είπε «έξω από τα δόντια» και στη συνάντηση των «4», δηλαδή ενώπιον των Σαββίδη, Μελισσανίδη, Αλαφούζου παρουσία των εκπροσώπων της FIFA και της UEFA.

Ο Μαρινάκης θα τους πάει μέχρι το τέλος. Δεν είναι μόνο η παρουσία του και η παρέμβασή του, με σκληρή επίθεση στον Σαββίδη, στον Γκαγκάτση, στην τηλεδιάσκεψη της Superleague. Να μην ξεχνάμε και την προσφυγή του Ολυμπιακού στο CAS.

Να μην ξεχνάμε την καταγγελία κατά του ΠΑΟΚ στην Επιτροπή Δεοντολογίας...

Να μην ξεχνάμε και τη νέα βόμβα: «Ο Βόλος είναι η επόμενη ομάδα που θα απασχολήσει την ΕΕΑ».

Ο κόσμος είναι στο πλευρό του Βαγγέλη Μαρινάκη. Και το δίκιο είναι με το μέρος του.

Στο παρελθόν πολεμήθηκε άδικα, όμως έδειξε ότι άλλοι φταίνε για την κατάντια του ποδοσφαίρου...

Διαβάστε επίσης

Η πολυϊδιοκτησία σε πρώτο πλάνο...

Η πολυϊδιοκτησία σε πρώτο πλάνο...

FIFA και UEFA παρακολουθούν όσα γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο, άρα και τον διασυρμό του ΠΑΟΚ λόγω της τελεσίδικης καταδίκης του. Γράφει ο Βάιος Μπαλάφας...

Άριστος ο ΠΑΟΚ στο κυνήγι φαντασμάτων...

Άριστος ο ΠΑΟΚ στο κυνήγι φαντασμάτων...

Καθόλου τυχαίο ότι χάνει στα ποινικά και αθλητικά δικαστήρια, αλλά το κακό είναι ότι νομίζει οι τηλεδίκες και η προπαγάνδα είναι κανονικές δίκες! Γράφει ο Βάιος Μπαλάφας...