Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Εδώ και δεκαετίες τον Ολυμπιακό τον φωνάζουν Θρύλο. Πλέον είναι κάτι παραπάνω.

Εδώ και δεκαετίες τον Ολυμπιακό τον φωνάζουν Θρύλο. Πλέον είναι κάτι παραπάνω.
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2024 - 12:48

Σήμερα δεν θέλουμε να ακούσουμε συγνώμες η «μεγάλα» λόγια μετά την λήξη του ματς. Σήμερα απλά κερδίστε. Δεν θα παίξει ρόλο η τακτική προσέγγιση αλλά η καρδιά, το πάθος και η ψυχή. Οι περισσότεροι ξέρετε τι αντιμετωπίζετε και δεν εννοώ μόνο αγωνιστικά. Ήταν και είναι χρέος σας να «εξηγείτε» και στους νέους την σημαντικότητα τέτοιων παιχνιδιών. Δεν πρέπει να μείνετε πίσω στην βαθμολογία. Κάνατε την γκέλα με τον Παναιτωλικό και το δις εξ αμαρτείν ουκ εστί ανδρός σοφού. Όλοι οι άλλοι πρέπει να σας κυνηγούν στον μαραθώνιο του Πρωταθλήματος, όχι εσείς. Καταλάβαμε όλοι τι πήγε να «παιχτεί» με τον ορισμό του Μαρέσκα. Είναι βαθιές οι ρίζες της σαπίλας. Δεν θέλουμε να δούμε ξανά πεταμένα πρώτα ημίχρονα, σε κανένα ματς. Φροντίστε να μετουσιώσετε σε γκολ ει δυνατόν από το α΄ ημίχρονο κάποιες από τις ευκαιρίες που δημιουργείτε και να μεταφέρετε το άγχος στους αντιπάλους.

Το ξέρουμε ότι δεν παίζουμε μόνοι μας, και απέναντι μας έχουμε ορκισμένους αντιπάλους, ότι υπάρχουν οι παράγοντες, τύχη και διαιτησία, στην εξέλιξη του ματς και στην διαμόρφωση του αποτελέσματος. Αυτό που ζητάμε λοιπόν είναι να μην εφησυχάζεστε , να μην μπαίνετε χαλαροί, και να πολεμάτε επί 90 και πλέον λεπτά. Η εικόνα της ομάδας και ο τρόπος που αντιμετωπίζει τα ματς μας χαλάει η μας φτιάχνει. Ας είσαστε εσείς αυτοί που πρέπει και αν δεν έρθει το θετικό αποτέλεσμα τι να κάνουμε; Συμβαίνουν κ αυτά. Όλα τα αποτελέσματα «παίζουν» σε ένα παιχνίδι. Όπως επίσης δεν υπάρχει κανένα άλλο ματς να σκεφτόμαστε.

Θα ασχοληθούμε μαζί του στην ώρα του. Σήμερα στο μυαλό μας είναι μόνο η νίκη και οι τρεις βαθμοί. Οι «νόμοι» του Κράτους μας απαγορεύουν να βρεθούμε δίπλα σας. Αυτό ας λειτουργήσει θετικά για εσάς. Να γίνει ένα επιπλέον κίνητρο για να παίξετε και για μας. Παίζετε στην μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας, και έχετε την ευλογία να είστε μέλη μιας οικογένειας που συμπληρώνει 100 χρόνια ένδοξης Ιστορίας. Δεν υπάρχει λόγος να δίνετε δικαιώματα και να κατεβαίνει ο Μαρινάκης στα αποδυτήρια να σας ταρακουνά. Η κατάκτηση του Ευρωπαϊκού τροπαίου, έχει αυξήσει και τις υποχρεώσεις σας και τις απαιτήσεις μας. Εδώ και δεκαετίες τον Ολυμπιακό τον φωνάζουν εχθροί και φίλοι Θρύλο. Πλέον είναι κάτι παραπάνω και από αυτό το προσωνύμιο.

Διαβάστε την συνέχεια ΕΔΩ.

Διαβάστε επίσης