Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Τι θέλετε ψυχούλες μου και... ξύνεστε στην γκλίτσα του τσοπάνη;

Τι θέλετε ψυχούλες μου και... ξύνεστε στην γκλίτσα του τσοπάνη;
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024 - 21:12

Εμείς, ψυχούλες μου, μπαίνουμε σε διαδικασία σύγκρισης μόνο με την Μπαρτσελόνα, την Ρεάλ, την Μπενφίκα και τους υπόλοιπους μεγάλους πολυαθλητικούς συλλόγους της Ευρώπης. Μην μπερδεύεστε. Σε εσάς απλά εξηγούμε τα αυτονόητα, οπότε μην ξύνεστε ως πρόβατα που είστε στην γκλίτσα του τσοπάνη.

Δικαίωμα σας να τα λέτε μεταξύ σας, να χαίρεστε μεταξύ σας, να «πλακώνεστε» μεταξύ σας και να φουσκώνετε σαν παγώνια για τα «κατορθώματα» σας, πάλι μεταξύ σας. Θα πρέπει, όμως, να κοιτάξετε ιατρικά το πρόβλημα σας, αλλά και ορθογραφικά.

Σας καταντήσαμε ως Ολυμπιακός να είστε μονοαθλητικός σύλλογος και αυτό ως αποκούμπι. Παντού, όμως, είστε οπαδοί μόνο των επιτυχιών.

Πιο τρανή απόδειξη από το γεγονός ότι απουσιάζατε από το ΟΑΚΑ, όταν δεν είχατε ομάδα, δεν υπάρχει. Πιο τρανή απόδειξη για το γεγονός ότι ξεμαλλιαζόσασταν μεταξύ σας, διοίκηση και οπαδοί, δεν υπάρχει. Ακόμη και η σύγκριση που κάνατε στο μπάσκετ για τις επιτυχίες των δυο διοικήσεων στα μεταξύ τους χρόνια, έπεσε στο κενό, με τη διαφορά απλά να μην υπάρχει! Για να της δώσετε, όμως, αξία βάλατε τα τρόπαια που κατακτήσατε, με τον Ολυμπιακό από επιλογή του, απόντα από την Α1.

Για να μην πω για το γεγονός ότι ως γνήσιοι Παγκόσμιοι πρωταθλητές της κωλοτούμπας, αποθεώνετε αυτόν που βρίζατε. Όχι;

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο του Αλέκου Αδαμαντόπουλου ΕΔΩ (redking.gr).

Διαβάστε επίσης