Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πρωταθλήματα, Κύπελλα παντού και στην Ευρώπη μέχρι τέλους!

Πρωταθλήματα, Κύπελλα παντού και στην Ευρώπη μέχρι τέλους!
Τετάρτη, 7 Αυγούστου 2024 - 20:32

Μετά τους 22.000 οπαδούς μας που έκλεισαν μόνιμη θέση στις κερκίδες του Καραϊσκάκη, παίρνουν σειρά να εξαντλήσουν και τα 7.000 διαρκείας στο μπάσκετ οι “υπόλοιποι”. Και αν στο ποδόσφαιρο υπήρξε η ευδαιμονία από την κατάκτηση του Κόνφερενς, στο μπάσκετ υπάρχει το πείσμα για τα χαμένα τρόπαια, και η επιστοσύνη σε διοίκηση και Μπαρτζώκα για την ανάκτηση των τροπαίων που χάθηκαν.

Με τους Βεζένκοφ, Ντόρσεϊ, Βιλντόζα και Έβανς μέχρι στιγμής να αποτελούν την αιχμή του δόρατος, στις θέσεις των Λούντζη, Κάνααν, Μπραζντέϊσκις, Σίκμα, Τανούλη. Και στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ, μέχρι να τελειώσουν οι μεταγραφές πάντα θα λέω ότι θα υπάρχει θέση για τον οποιονδήποτε που μπορεί να κάνει την διαφορά. Πάντα θα τονίζω ότι θα είναι κρίμα να φτάνουμε στην πηγή και να μην πίνουμε νερό, για μια ακόμη πινελιά στα ρόστερ που δεν θα γίνει, κάνοντας δεύτερες σκέψεις. Σίγουρα πάντως οι Μεντιλίμπαρ και Μπαρτζώκας ξέρουν καλύτερα από όλους μας. Αυτοί στήνουν τα ρόστερ, αυτοί εφαρμόζουν τα συστήματα, αυτοί γνωρίζουν τα αποδυτήρια, τι μπορεί να προσφέρει ο καθένας και τι να περιμένουν από αυτούς που έχουν στην διάθεση τους.

Εμείς εκφράζουμε απλά την άποψη του οπαδού που αγωνιά για την έκβαση της φετινής χρονιάς. Μπορεί να είναι μια σημαντική χρονιά, λόγω της συμπλήρωσης 100 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου, αλλά για εμάς δεν αλλάζουν σε τίποτε απολύτως οι στόχοι, από αυτό που ζητάμε στην αρχή κάθε σεζόν από όλα μας τα τμήματα. Πρωταθλήματα και Κύπελλα παντού με πορείες μακρινές στην Ευρώπη μέχρι τέλους.

Έστω και αν ξέρουμε ότι ο δρόμος που θα διανύσουμε θα είναι δύσκολος. Γιουρόπα στο ποδόσφαιρο, Τσάμπιονς Λιγκ σε Πόλο αντρών και γυναικών, Τσάμπιονς Λιγκ στο Βόλεϊ αντρών, Ευρωλίγκα στο Μπάσκετ αντρών και γυναικών, Challenge Cup στο Βόλεϊ γυναικών και EHF στο χαντμπολ αντρών. Σε 8!!! συνολικά Ευρωπαϊκές διοργανώσεις θα ριχτούν τα τμήματα του μεγαλύτερου πολυαθλητικού συλλόγου στην Ευρώπη. Και αν ΠΑΕ και ΚΑΕ έχουν ιδιοκτήτες οικονομικά ευκατάστατους και έσοδα , φανταστείτε τα επιπλέον έξοδα (παράβολα, ταξίδια, ξενοδοχεία) που προκύπτουν για τα 6 ομαδικά τμήματα του ερασιτέχνη. Ας μας πουν αυτοί που μας κουνάνε το δάχτυλο, πόσα τμήματα τους συμμετέχουν, σε τι διοργανώσεις, και αν έχουν κάπου βάσιμες ελπίδες να κατακτήσουν κάτι.

Ας μας δείξουν τα μπάτζετ τους, την εφορία τους, τα γήπεδα που βάζουν τους αθλητές-τριες τους να παίζουν, και όχι μόνο φέτος αλλά εδώ και χρόνια. Επειδή πονάνε οι αλήθειες δεν περιμένουμε απαντήσεις, από τους μόνιμους διαστρεβλωτές της αλήθειας, που κάνουν σημαία τους το ένα και μοναδικό Πρωτάθλημα που πήραν πέρσι ως ερασιτέχνης, και φουσκώνουν σαν τα παγώνια με τα μετάλια που σωρηδόν αραδιάζουν από κάθε λογής ατομικό άθλημα, από κάθε ηλικία, από κάθε τουρνουά, για να αυτοδοξάζονται.

Η κατάντια τους είναι να πανηγυρίζουν «ψίχουλα», με Προέδρους σαν τον Αλαφούζο, τον Τράκη και τον Μαλακατέ. Η κατάντια τους είναι αντί να προσπαθούν να ακολουθούν τα βήματα μας, να κοιτάνε μόνο στο πως να απαξιώνουν τις δεκάδες κάθε χρονιά, επιτυχίες μας. Να είστε υπερήφανοι για όλα τα τμήματα του συλλόγου μας γιατί κανένα δεν παρασύρθηκε από την μιζέρια τους. Κανένα δεν το τράβηξαν μαζί τους στον πάτο του αθλητισμού που κινούνται. Γιατί εμάς πάνω από όλα μας νοιάζει ο Ολυμπιακός και όχι τι κάνουν οι απέναντι. Δεν έχουμε μπροστά μας να ξεπεράσουμε κανέναν σύλλογο παρά μόνο εμάς τους ίδιους.

Διαβάστε επίσης