Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα 2 απο τα 4 Ευρωπαϊκά τρόπαια της UEFA βρίσκονται στον Πειραιά!

Τα 2 απο τα 4 Ευρωπαϊκά τρόπαια της UEFA βρίσκονται στον Πειραιά!
Κυριακή, 4 Αυγούστου 2024 - 20:48

Συγνώμη κιόλας , αλλά αν αυτή είναι η εικόνα της ομάδας αρχές Αυγούστου, σε φιλικά, χωρίς τον βασικό κορμό της, στόπερ ηγέτης, Στάμενιτς, Γκαρσία, Έσε, Ελ Κααμπί, τους Βέλντε, Γιάρεμτσουκ, προσφάτως νεοαποκτηθέντες, και εν αναμονή των ( η των όποιων) Όρτα και Ποντένσε, όταν θα “βρεθούν” όλοι μαζί και θα “μάθουν” ο ένας το παιχνίδι του άλλου , τι θα αρχίσουν δηλαδή να βλέπουν τα μάτια μας , τέλη Σεπέμβρη και μετά;

Βλέπω τις “άλλες” ομάδες που υποτίθεται πως έπρεπε να είναι πιο έτοιμες μιας και παίζουν ήδη προκριματικά στην Ευρώπη, και βλέπω και τον Ολυμπιακό με τους μέχρι στιγμής παίχτες που έχει στην διάθεση του ο Μεντιλίμπαρ και αγωνίζονται, και η διαφορά είναι κάτι παραπάνω απο εμφανής. Και σε ποιότητα, και σε προετοιμασία, και σε ανάπτυξη και τρόπο παιχνιδιού και σε δουλειά. Βλέπω το μέλλον στην “δεξαμενή” των Ελλήνων ταλαντούχων της Κ19, που υστερούν μόνο σε εμπειρία, και αισιοδοξώ.

Ειλικρινά περιμένω πως και πως το φιλικό με την Νόττιγχαμ για να βρεθώ στην κερκίδα. Για να νοιώσουν όλοι οι νεοφερμένοι την ατμόσφαιρα του Καραϊσκάκης και να “καταλάβουν” που ήρθαν. Αν και ειδικά φέτος όλοι ξέρουν που έρχονται, όλοι θέλουν να έρθουν. Έρχονται στον τροπαιούχο Ευρώπης. Στην μια απο τις τρεις ομάδες που κατέκτησαν την χρονιά που πέρασε τα δύο απο τα τέσσερα Ευρωπαϊκά τρόπαια της ΟΥΕΦΑ. Το λέτε δεν το λέτε, το χλευάζετε η όχι, αυτή είναι η αλήθεια, όσο και αν δεν το αποδέχεστε. Στο μανίκι της φανέλας θα υπάρχει και δεν είναι αποκύημα της φαντασίας μας.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου ΕΔΩ.

Διαβάστε επίσης