Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Είσαι αρρώστια που δεν γίνεται καλά....

Είσαι αρρώστια που δεν γίνεται καλά....
Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2024 - 22:16

Βλέπετε τι συμβαίνει στην «οικογένεια» του Παναθηναϊκού, βλέπετε τις «ομορφιές» στην μάνα του λόχου στην ΑΕΚ, και από την άλλη εδώ και δεκαετίες, νοιώθετε όλη την συμμετοχή του κόσμου του Ολυμπιακού στην εκτόξευση του ερασιτέχνη.

Σχεδόν 34.000 οπαδοί φέτος έχουν εγγραφεί μέχρι στιγμής είτε ως μέλη, είτε με τις πρωτοφανείς εκδηλώσεις λατρείας για την συλλεκτική κάρτα φιλάθλου, σε όποια πόλη η νησί βρίσκονται τα ευρωπαϊκά τρόπαια του ποδοσφαίρου. Και ακόμη δεν έχει ξεκινήσει η σεζόν. Όλοι μάθατε τι έγινε με την Προ Ρέκο και την αποχώρηση του βασικού χρηματοδότη, όλοι ξέρετε όσα διαδραματίζονται στους απέναντι και ας μην βλέπουν το φως της δημοσιότητας , σύμφωνα με την σοβαρότητα της κατάστασης. Φανταστείτε να μην είχαν και την αβάντα του κράτους που κλείνει τα μάτια, τι θα γινόταν στην “μοιρασιά” της πίτας. Γιατί όλα για ένα λόγο γίνονται.

Ας βρουν τι φταίει τα «πρόβατα» τους, μιας και οι ρεπόρτερ τους και οι «αντικειμενικοί» που δεν ξέρουν μωρέ τι συμβαίνει απλά εξέφρασαν μόνο την αγωνία τους για την πρίζα. Απο την άλλη όμως είναι μια ακόμη ευκαιρία για όλους να εκτιμήσουμε όπως πρέπει, όσα ζούμε, όσα ζήσαμε, και όσα θα ζήσουμε. Να εκτιμήσουμε την προσφορά την δική μας και του Μαρινάκη, στις επιτυχίες που πλημμυρίζουν τον σύλλογο. Να επιβραβεύσουμε τα αποτελέσματα της δουλειάς όλων όσων παλεύουν για να διατηρούν τον Ολυμπιακό στην κορυφή. Να νοιώθουμε υπερήφανοι που συμμετέχουμε οικονομικά στο να είναι ο σύλλογος υγιής, αυτάρκης και μπεσαλής απέναντι σε αθλητές- τριες και προπονητές.

Στόχος μας είναι να γινόμαστε κάθε μέρα, κάθε μήνα, κάθε έτος και περισσότεροι για να μην ζήσουμε ποτέ όσα βιώνουν οι απέναντι. Δεν πανηγυρίζουμε σε καμιά περίπτωση βλέποντας τον αντίπαλο στο έδαφος, γιατί πολύ απλά τον θέλουμε δυνατό για να τον κερδίζουμε. Αυτοί μπορούν να προπαγανδίζουν , να ζουν με ψέματα, να βλέπουν φαντάσματα, να τους φταίνε τα πάντα όλα εκτός απο τους ίδιους, για αυτό άλλωστε «γεμίζει» η τροπαιοθήκη τους με το σταγονόμετρο. Αν υπήρχε Κράτος δικαίου, δεν θα υπήρχαν όχι να συμμετέχουν. Υπάρχουν γιατί τους το επιτρέπει το Κράτος.

Για την «ταμπακιέρα» όλοι, Υπουργοί, κρατικοί λειτουργοί, ΜΜΕ, δεν «ξέρει» κανείς τίποτε. Κανά φουκαρά μόνο ξέρουν να κυνηγάνε αν δεν έχει κόψει απόδειξη για κανά φρέντο. Και εμείς να βελτιώνουμε κάθε χρόνο το κλειστό του Ρέντη με δικά μας έξοδα για να μπορούν να αγωνίζονται τα τμήματα Βόλεϊ στο Τσάμπιονς Λιγκ, να το χρησιμοποιούν οι Εθνικές ομάδες, να αγωνίζονται οι ακαδημίες μας με τις καλύτερες συνθήκες, και ας μην μας ανήκει. Σιγά μην ασχοληθούν με αυτά οι ρεπόρτερ.

Το μόνο που τους νοιάζει είναι ποιος θα έχει πρώτος την όποια μεταγραφή, η να κρίνουν ως εισαγγελείς όποια επιλογή παίχτη η προπονητή δεν τους αρέσει. Λες και τρέχουν τα έσοδα απο τα μπατζάκια μας και δεν ξέρουμε να τα διαχειριστούμε. Δεν ξέρουμε ότι υπάρχουν καλύτεροι, αυτούς περιμέναμε να μας το πούνε. Ούτε ξέρουν το κόστος της μεταγραφής ενός αθλητή-τριας που πραγματικά κάνει την διαφορά. Βλέπουν ότι μπορούμε και δεν τον φέρνουμε; Μόνοι μας παλεύουμε να ανεβάσουμε το επίπεδο, χωρίς τα απαιτούμενα έσοδα, εγκαταστάσεις και χωρίς να φοροδιαφεύγουμε.

Ο λαός του Ολυμπιακού με την δυναμική του, αποτελεί το μεγαλύτερο εχέγγυο για να είναι η ομάδα της καρδιάς μας ο μεγαλύτερος πολυαθλητικός σύλλογος της Ευρώπης. Με τρόπαια αληθινά, στα κύρια ομαδικά αθλήματα και όχι με αρρωστημένες φαντασιώσεις.

Διαβάστε επίσης