Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Να παίζατε στον Τάφο του Ινδού να φαινόταν κατάμεστο...

Να παίζατε στον Τάφο του Ινδού να φαινόταν κατάμεστο...
Κυριακή, 28 Ιουλίου 2024 - 10:46

Μην πηγαίνετε παντού ρε «οπαδοί» των επιτυχιών. Μην ακολουθείτε όλα σας τα τμήματα με τόση θέρμη και τέτοιο πάθος. Για μια ακόμη φορά δείξατε ότι ασχολείστε με ότι έχει πιθανότητες να σας δώσει κάποια χαρά. Η πιθανότητα κάποιας επιτυχίας σας οδηγεί στις κερκίδες και όχι η αγάπη σας για την ομάδα. Ότι αγαπάς δεν το παρατάς.

Όλοι γίναμε οπαδοί από το ποδόσφαιρο και μετά με όλα τα άλλα. Εσείς ασχολείστε μόνο με ότι αποτελεί για εσάς αποκούμπι. Θέλετε να σας δείξω φωτό μήπως από τα «πέτρινα» χρόνια του Ολυμπιακού, πόσες χιλιάδες ακολουθούσαμε την ποδοσφαιρική ομάδα ακόμη και στα εκτός έδρας; Τι αγώνες κάναμε για να αλλάξουμε το ιδιοκτησιακό καθεστώς και να ελευθερωθούμε;

Κοιτάξτε πόσοι ήμασταν στο γήπεδο με την Μπότεφ και στις δυο συναντήσεις μιας και πρόσφατα την αντιμετωπίσατε.

Το ρίξατε πάλι μόνο στο μπάσκετ. Αποθεώνοντας αυτόν που σας έβριζε. Αυτόν που σας είχε βάλει πωλητήριο. Αυτόν που σας είχε παρατήσει και βγαίνατε προτελευταίοι στην Ευρωλίγκα. Αυτόν που έβριζε αυτό που υποτίθεται ότι αγαπάτε.

Τέτοια... κώλοτούμπα, ούτε από βατήρες καταδύσεων δεν μπορούν να κάνουν αθλητές παγκοσμίου βεληνεκούς. Και στα ερασιτεχνικά σας τμήματα παίζετε σε στρούγκες για να φαίνεστε πολλοί, η μόνο για να βγάλετε φωτό και να πουλήσετε οπαδιλίκι. Μπάσκετ γυναικών, και Βόλεϊ αντρών, που φάγατε το παραμύθι κάπως ασχοληθήκατε. Στο Πόλο ερχόσασταν με μας μόνο για να βρίζετε ξέροντας το αποτέλεσμα από την ημέρα ίδρυσης σας. Πήρατε ένα Πρωτάθλημα στο Βόλεϊ γυναικών και θυμηθήκατε ότι υπάρχει ερασιτέχνης. Να τον χαίρεστε τον ηγέτη σας. Εμείς δεν ξέρουμε τι συνέβαινε αλλού, ξέρουμε όμως σίγουρα όσα είχαν δει το φως της δημοσιότητας.

Οι «διαφορετικοί» πάλι, κάνουν ότι δεν ξέρουν ότι η δήθεν μάνα του λόχου είναι παρατημένη. Που να τολμήσουν να ζητήσουν να δίνονται όχι επιπλέον χρήματα, αλλά ότι υποχρεούται να δίνει βάση νόμου η κάθε ΠΑΕ; Χρέη στο Βόλεϊ αντρών, ανύπαρκτα τμήματα Πόλο, Βόλεϊ γυναικών απλά να συμμετέχουν, και μόνο με το Χαντμπολ ασχολούνται έχοντας βρει το «θύμα». Για να βλέπουν και εκεί όμως τον Ολυμπιακό να σηκώνει τους τίτλους με μικρότερο μπάτζετ. Γελάστε τώρα όλοι όχι με τα μέλη ρε Πινόκιοι αλλά με την κατάντια σας.

Αυτή είναι η καταδίκη σας. Να βλέπετε τον Ολυμπιακό να μεγαλουργεί. Να σηκώνει Ευρωπαϊκό τρόπαιο στο γήπεδο που σας φτιάξανε. Και την παρθενιά σε Ελλάδα και Ευρώπη να την σπάει πρώτος ο Ολυμπιακός. Αλήθεια ρε πως νοιώσατε που καθόσασταν στις ίδιες κερκίδες, που πανηγυρίζαμε το Κόνφερενς; Όταν αντικρίζατε την μπάλα να σπαρταράει στα δίχτυα της ίδιας εστίας που την έστειλε ο Ελ Κααμπί; ΠΟΤΕ δεν θα σβήσει αυτό το βράδυ από την μνήμη σας. Η Ιστορία έγραψε με ανεξίτηλα γράμματα. Vamos , Vamos… Venga, Venga…

Ως γνήσιοι απόγονοι των στερημένων εκ της ιδρύσεως σας διοικούντων, σπεύσατε να δημιουργήσετε θέμα , τώρα που μπορούσατε, γιατί ξέρατε πως όταν τελείωνε η μεταγραφική περίοδος με τις προσθαφαιρέσεις πάλι ο Ολυμπιακός θα είναι στην κορυφή. Τρέξανε οι τσακωμένοι με την αλήθεια να πανηγυρίσουν την πρωτιά στην χρηματιστηριακή αξία των ρόστερ. Πότε; Στις 25 Ιουλίου. Με τον Ολυμπιακό ακόμη να μην έχει ολοκληρώσει τις μεταγραφές. Που μόνο οι Ποντένσε, Όρτα και Βέλντε να προστεθούν η χρηματιστηριακή τους αξία ανεβάζει το γενικό σύνολο κατά 24.000.000 ευρώ. Αλλά ο πνιγμένος από τα μαλλιά πιάνεται.

Και βέβαια όλοι δεν έχουν ολοκληρώσει τις μεταγραφές τους. Αλλά ρίχνοντας έτσι απλά μια πρώτη ματιά τι βλέπουμε ρε μάγκες; ΠΑΟ με 38!!! παίχτες που σημαίνει ότι θα αποχωρήσουν αρκετοί, 85 μύρια. ΠΑΟΚ με 28 παίχτες 78... ΑΕΚ με 33 παίχτες 74... και Ολυμπιακός με 25 παίχτες 71. Πρόσθεση και αφαίρεση ξέρετε; Πόσο πάει ο Ολυμπιακός μόνο με αυτούς τους τρεις που είπαμε; 95!!!!! Και θα ακολουθήσουν κ άλλοι. Αυτό λέγετε σανό «βόθροι». Γιατί και τι θα ακολουθήσει ξέρετε και την αλήθεια. Κανείς άλλος δεν θα δώσει πάνω απο 15 μύρια για να φέρει τους αντίστοιχους Βέλντε, Όρτα και Ποντένσε. Οι άλλοι και θα πουλήσουν και θα διώξουν. Μέχρι να αποκατασταθεί η πραγματικότητα ζήστε με την αγωνία να αποκλείσετε τα χωριά που κληρωθήκατε. Εμείς ακόμη κάνουμε και για καιρό ακόμη μπάνια, και υποδεχόμαστε σε όλη την επικράτεια το Ευρωπαϊκό. Ζήστε στην μιζέρια και στις φαντασιώσεις σας στερημένοι.

Διαβάστε επίσης