Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Από τις 29 Μάϊου το ηθικό μας βρίσκεται στα «ύψη»!

Από τις 29 Μάϊου το ηθικό μας βρίσκεται στα «ύψη»!
Σάββατο, 20 Ιουλίου 2024 - 22:38

Μόνο χαμόγελα και αισιοδοξία, είναι τα συμπεράσματα που βγαίνουν σε όλους μας με την εικόνα του Ολυμπιακού στα φιλικά της Ολλανδίας. Και πως να μην είναι έτσι όταν απέναντι σε ομάδες πιο έτοιμες, ο Ολυμπιακός δείχνει να είναι εκείνος που εμφανίζεται καλύτερος λες και παίζει εκείνος προκριματικά στην Ευρώπη.

Πως να μην είναι έτσι όταν απο την εικόνα που βλέπουμε απουσιάζουν παίχτες όπως οι, Έσε, Στάμενιτς, Γκαρσία, Ελ Κααμπί, Πιρόλα, ο Βέλντε που όλα δείχνουν ότι θα έχει αίσιο τέλος η μεταγραφή, οι Όρτα και Ποντένσε που είμαστε σε διαδικασία διαπραγμάτευσης, ο δεύτερος επιθετικός, και ένα ακόμη στόπερ. Πως να μην είναι έτσι, όταν κυρίως , οι Μπότης, Κουτσίδης, Μουζακίτης, Παπακανέλλος, Κωστούλας, δείχνουν ότι παρά το νεαρό της ηλικίας τους, είναι έτοιμοι να ενταχθούν στο ρόστερ. Και όχι απλά να συμμετέχουν στις προπονήσεις, αλλά να χρησιμοποιούνται στα ματς του Ελληνικού Πρωταθλήματος. Και αν έχει ανάγκη ο Ολυμπιακός και το ελληνικό ποδόσφαιρο απο ταλαντούχα Ελληνόπουλα. Πως να μην είναι έτσι όταν βλέπουμε τους Άμπι, Ζέλσον μαζί με τον Κοστίνια ως “καινούργιες” μεταγραφές; Πως να μην είναι έτσι όταν βλέπουμε τους Τζολάκη, Ρέτσο, Μασούρα, Ροντινέϊ, Ορτέγκα, Τσικίνιο να συνεχίζουν με την ίδια όρεξη απο εκεί που σταμάτησαν πέρσι; Και βέβαια πως να μην είναι έτσι όταν βλέπουμε τον στρατάρχη Μεντιλίμπαρ να έχει περάσει την φιλοσοφία του σε όλους τους παίχτες;

Σιγά μην “στεναχωρηθώ” επειδή χάλασε η μεταγραφή του Μπρέθγουέϊτ. Εκείνος θα χάσει. Με τα λεφτά που αρχικά είχε συμφωνήσει πριν αξιώσει περισσότερα, λόγω της εμφάνισης και άλλων μνηστήρων θα βρούμε, γιατί όχι, και καλύτερο. Η μήπως υπάρχει περίπτωση να μην έρθει άλλο σέντερ φορ, για να στεναχωρηθώ; Κάθε εμπόδιο για καλό.

Θυμάμαι αν δεν κάνω λάθος το καλοκαίρι του 2013 που είχε έρθει ο Βερδού στα γραφεία επί Μίτσελ, και είχε χαλάσει η μεταγραφή και στην θέση του είχε έρθει ο Τσόρι. Μας χάλασε, ε; Και ποιος ο λόγος να στεναχωρηθώ για το οποιοδήποτε όνομα δεν επιλέξει να έρθει λες και τον είχα και πριν; Με Μαρινάκη Πρόεδρο και Μεντιλίμπαρ στον πάγκο, “άλλοι” είναι όχι στεναχωρημένοι αλλά σκασμένοι απο την ζήλεια τους. Άδικα προσπαθεί η προπαγάνδα των απέναντι να μας δημιουργήσει προβλήματα.

Γιατί απο τις 29 Μάϊου και μετά δεν μας “πέφτει” με τίποτα... το ηθικό! “Άλλα” γήπεδα είναι άδεια στα φιλικά, “άλλοι” δίνουν προκριματικά, “άλλοι” ξεπουλάνε, “άλλοι” γεμίζουν με “καθρεφτάκια, “άλλοι” δεν συμπεριλαμβάνουν στα διαρκείας τους την Ευρώπη, “άλλοι” έχουν βάλει στα διαρκείας τους τιμές λαϊκής μετά τις 1 το μεσημέρι, “άλλοι” αγχώνονται να περάσουν τα χωριά που κληρώθηκαν, “άλλοι” πρέπει να γίνουν εμφανώς καλύτεροι για να μας αντιμετωπίσουν και δεν το κάνουν.

Όταν ολοκληρωθούν οι μεταγραφές θα κάνουν οι οπαδοί τους, θέλουν δεν θέλουν τις απαραίτητες συγκρίσεις και θα ξεκινήσει το ξεφωνητό και το κυνήγι. Η μήπως λέτε να ξεκινήσει νωρίτερα το πανηγύρι αν έρθουν τυχόν αναπάντεχοι αποκλεισμοί; Ότι σας έρχεται να κοιτάτε να το απολαμβάνετε. Γιατί διαφορετικά θα πονέσει πολύ αν δεν είσαστε προετοιμασμένοι. Εμείς τα 100 χρόνια μας θα τα γιορτάσουμε παντού με τίτλους και εσείς ως συνήθως κλεισμένοι στα σπίτια σας, να μην ακούτε τους πανηγυρισμούς σε όλη την χώρα.

Διαβάστε επίσης